Wkonl

Hoe om astronaut te worden

Dus, wil je een astronaut te zijn. Het eerste wat je moet weten, is dat het niet eenvoudig is. Het is hard werken, en tijd.

Stappen

Hoe om astronaut te worden. Wees een burger van een land dat een ruimte agentschap in staat is het verzenden van de mens naar de ruimte heeft.
Hoe om astronaut te worden. Wees een burger van een land dat een ruimte agentschap in staat is het verzenden van de mens naar de ruimte heeft.
 1. 1
  Wees een burger van een land dat een ruimte agentschap in staat is het verzenden van de mens naar de ruimte heeft. Om astronaut te worden, moet je een burger van een land dat mensen kunnen sturen naar de ruimte, hetzij via haar eigen ruimte agentschap of een ruimte agentschap van een ander land dat overeenkomsten met het moet zijn. Voorbeelden hiervan zijn de NASA en Roscosmos, van Europa en Rusland respectievelijk, die in staat van bemande ruimtevaart zijn, heeft China een bemande ruimtevlucht mogelijkheden ook. En ESA van de Europese Unie, dat samenwerkt met andere instanties om de astronauten te sturen aan boord van hun raketten.
 2. 2
  Krijg uitstekende cijfers in alle vakken op school. Wiskunde en wetenschap zijn het belangrijkst, maar Engels is noodzakelijk, zodat je er niet uitzien als een idioot in de voorkant van de selectiecommissie. Geschiedenis is een leuk onderwerp om te studeren en bemande ruimtevlucht geschiedenis is vooral interessant, maar het is niet noodzakelijk om een ​​astronaut te zijn.
 3. 3
  Ga naar een goede universiteit. Een bachelor's degree in wiskunde, natuurkunde, techniek, wiskunde of wetenschap van een gerenommeerde school is vereist. Laat je niet afleiden door het college sociale leven-je cijfers moet je nummer een zorg zijn.
  • Kijk in de ROTC programma's, vooral die van de Luchtmacht en de Marine bij uw universiteit naar keuze. Je uiteindelijke doel in het leger is een testpiloot zijn, want zij hebben de meeste ervaring vliegende experimentele vliegtuigen.
 4. 4
  Compleet ≥ 3 jaar ervaring werk. Dit kan in de vorm van professionele ervaring of in de vorm van een graad.
  • Als je ervaring hebt in loodsen, moet u minimaal 1000 uur van de pilot-in-command tijd te voltooien in straalvliegtuigen. Zorg ervoor dat u ook testvlucht ervaring.
  • Mocht u ervoor kiezen om een ​​diploma te krijgen, weten dat telt een masteropleiding als 1 jaar ervaring en een doctoraat als 3, ongeacht hoe lang het duurt om deze graden te voltooien.
  • Mocht u ervoor kiezen om gewoon te krijgen professionele ervaring, krijgen een baan in verband met iets wat een astronaut zou moeten doen. Voorbeelden hiervan zijn navigatie, het loodsen, het werken met computers, chemie / biologie, of commandant van een schip. Je moet er ook rekening mee dat het onderwijs is een belangrijk onderdeel van het zijn een astronaut, en dus leraren (zowel college-en K-12) worden aangemoedigd om te solliciteren
 5. 5
  Solliciteer voor de job. Merk op dat burgers een aanvraag moet indienen via www.usajobs.gov, en alle actieve dienst militair personeel moet een aanvraag tot hun respectieve dienst te dienen.
 6. 6
  In staat om de fysieke vullen als u niet beschikt over een piloot achtergrond. Om astronaut te worden, moet je dichtbij en ver zien te corrigeren tot 20/20 zijn in elk oog. Uw bloeddruk mag niet hoger zijn dan 140/90 in zittende positie. Ten slotte moet u tussen 62 en 75 centimeter lang zijn bij het staan.
  • Merk op dat als je het voorbij de eerste rondes van het testen, naast visuele screening zal worden uitgevoerd. Om deze ronde voorbij, moet uw verre visie refractieve fout zijn "tussen 5,50 en -5,50 dioptrieën in elke meridiaan" Als u niet beschikt over een piloot achtergrond en "tussen 2,50 en -4,00 dioptrieën in elke meridiaan" als u een loodsen achtergrond. Ook opmerkelijk is het feit dat je niet kan hebben een astigmatisme die meer dan 3,00 dioptrieën van cilinder correctie nodig als je zonder loodsen achtergrond (niet meer dan 2,00 dioptrieën van de cilinder correctie als je er een hebt) of een anisometropie groter dan 3,5 dioptrieën (2.5 als u een loodsen achtergrond).
 7. 7
  In staat zijn om de opleiding te voltooien. Training zal plaatsvinden in Texas en zal ongeveer 2 jaar. Je moet militaire water overleven voltooien en word SCUBA gecertificeerd voor het begin van de cursus. U wordt verplicht om een ​​zwemtest passeren tijdens de eerste maand van de opleiding dat met zich meebrengt zwemmen 3 lengtes van een 25-M zwembad zonder te stoppen, en dan hetzelfde doen in een vlucht pak en tennisschoenen. Je moet ook in staat zijn om het water continu loopvlak gedurende 10 minuten.
 8. 8
  Blijft een NASA werknemer. Burgers die de opleiding te voltooien moet een NASA-werknemer blijft gedurende 5 jaar voordat een astronaut. Militaire persoonlijk zal worden toegewezen aan een specifieke NASA plicht.

Tips

 • Als je wordt geselecteerd, let tijdens trainingen en simulaties. NASA is niet de plek voor fouten, moet alles worden gedaan met precisie.
 • Geef niet op! Blijven hardnekkig, en houd je ultieme doel in het achterhoofd.
 • Uit te werken. Versterk uw lichaam, omdat het zal worden getest als je de klus. Je traint onder water, en een langere periode in de ruimte verslechtert daadwerkelijk je spieren, omdat de gewichten zijn niet veel waard in de ruimte. Verblijf in top conditie.

Waarschuwingen

 • Heb een astronaut niet worden als je niet klaar bent om het te taai! Je zult moeten eten bruto, gedroogd voedsel, eventueel worden ziek om uw maag, kan er een noodgeval zijn (U kan crashen, je ruimtepak kunnen worden gestoord en nog veel meer) en alle andere mogelijkheden.
 • Heeft een astronaut als je beweging ziek gemakkelijk niet. Hoewel de meeste astronauten ziek worden, zelfs als ze niet heel gemakkelijk beweging ziek. Dit betekent niet dat je altijd ziek, maar, wees voorbereid.
 • Je krijgt eigenlijk groter (niet veel) van langdurige ruimtevluchten. Je zal krimpen uw normale grootte, maar zijn er klaar voor. Opmerking: Dit is bijna een plus voor kortere mensen.
 • Deze job is niet voor bangeriken. Het is erg gevaarlijk. Zowel de Challenger en de Columbia uiteengevallen, en de Apollo 1 opgebrand tijdens een normale training, alle drie ongevallen doden elk bemanningslid. Als je niet goed benut, kunt u wegdrijven in de ruimte, of opnieuw invoeren van de aardse atmosfeer.
 • Wijzend op het bovenstaande, kunt u niet worden geëxtrapoleerd eenvoudig werkt als een astronaut. Mensen kunnen ziek zijn, kan je ziek wordt, kan u iets bruto etc.
 • Het bovenstaande maakt ook dat je moet in gedachten te houden is er altijd een kans dat het mis kan gaan.
 • Je kan niet langer zijn dan 6 '3 ", en je kunt niet elke korter dan 5 zijn' 2" om astronaut te worden.