Wkonl

Hoe je jezelf op te vrolijken na een mollig proef

Had net een test? Bepaalde je hebt echt slecht gedaan heb? Uitgeput van de inspanning, bezorgd door de wetenschap dat je niet goed doen? Dit gebeurt meestal om iedereen een bepaald punt of een ander in de loop van hun leven. Als je gewoon een belachelijk proef hebt genomen, zult u waarschijnlijk overstuur, bezorgd, gefrustreerd of omlaag voelen. Maar laat het je naar beneden-lees dan dit artikel om te leren hoe je jezelf op te vrolijken na een van die belachelijke testen.

Stappen

Hoe je jezelf op te vrolijken na een mollig proef. Belooft jezelf het zal niet weer gebeuren.
Hoe je jezelf op te vrolijken na een mollig proef. Belooft jezelf het zal niet weer gebeuren.
 1. 1
  Belooft jezelf het zal niet weer gebeuren. Zeg tegen jezelf dat de volgende keer, zult u worden bereid en goed opgeleid op de test topic. Geloof in jezelf en zorg ervoor dat u zich aan uw woord. U kunt voorkomen dat het opnieuw gebeurt door meer aandacht, studeren harder en / of gewoon proberen om te leren zo veel als je kunt.
 2. 2
  Praat met een ouder of leerkracht. Het klinkt misschien gek, maar als je eenmaal de juiste volwassen, kunnen de dingen behoorlijk vlot gaan!
 3. 3
  Praten met een vriend die je kent zal begrijpen. Het lijkt misschien zinloos en een verspilling van tijd, maar gewoon om alles uit je borst kan echt helpen. Vertrouwen in je vriend over waarom je slecht voelen, wat er concreet wordt u neer-elk detail.
 4. 4
  Leid jezelf. Blijf bezig de hele tijd. Jezelf niet laten met enige tijd om te gaan denken over de test, of begin je weer het gevoel naar beneden. Het is goed om je gevoelens eruit te komen, maar na dat is voorbij, het leven accepteren en verder gaan.
 5. 5
  Doe iets om je lachen. Of het nu opknoping uit met je vrienden, het kijken naar een grappige tv-programma of het lezen van een boek met grappen, doe iets dat je weet zal je lachen. U mag niet het gevoel dat het op het eerste, maar zodra je in het, zult u zich beter voelt.
 6. 6
  Doe een activiteit die maakt je goed voelt over jezelf. Probeer het uitoefenen-oefening geeft je vaak een boost in niet alleen de gezondheid en energie, maar en geluk. U kunt hangen met je vrienden, tekenen, schrijven, lezen iets dat maakt u persoonlijk een beter gevoel over jezelf.
 7. 7
  Verwen uzelf. Geef jezelf een manicure. Luister naar ontspannende muziek en sluit je ogen. Geef jezelf een massage. Neem een bubbelbad-iets dat je krijgt het gevoel echt goed en alsof je leven een glamoureus leven.

Tips

 • Altijd concentreren in de klas. Het is moeilijk, maar het is ook essentieel. U kunt voorkomen dat er slordig onderzoek door aandacht en studeren.
 • Draai niet om junk food voor comfort. Het kan u zich beter voelt, maar op de lange termijn, het is niet goed voor je.
 • Als je hoort over een test, schrijf het meteen. Dan kun je beginnen vroeg studeren, en krijg je voorbereid.
 • Vraag aan je leraar wat je kunt doen om extra krediet-dit zal helpen u boven uw cijfers te verdienen.
 • Als je kunt helpen, probeer niet om een ​​vriend die uitstekend deed op de test-het kan gewoon je slechter voelen. Om te praten
 • Voor meer hulp bij de voorbereiding voor tests, zie Studie voor een informele test of een quiz, Studie voor examens, en Studie beter.
 • Bekijk ook de gerelateerde artikelen-Ze zijn allemaal behulpzaam.

Waarschuwingen

 • U kunt proberen te brengen je cijfer door te proberen harder op andere opdrachten.
 • Het slecht op testen kan effect uw algehele kwaliteiten vrij sterk, dus probeer om altijd voorbereid.