Wkonl

Hoe je uit de schulden

Om uit de schulden en het verblijf van de schuld is niet eenvoudig. Kans is groot, je bent lezen van dit artikel, omdat u al een behoorlijke hoeveelheid schuld hebt vergaard en zijn denken zal het onmogelijk zijn om ooit uit te komen onder het allemaal. Leer hoe u aangaan van nieuwe schulden te stoppen en verander je leven voor altijd.

Stappen

Hoe je uit de schulden. Stoppen met het verhogen van uw schuld.
Hoe je uit de schulden. Stoppen met het verhogen van uw schuld.

Om uit de schulden

 1. 1
  Stoppen met het verhogen van uw schuld. Als u nog creditcards die worden maxed out, snijd ze doormidden. Als u meer dan een resterende credit card, snijd ze op. Wanneer u klaar bent, moet je niet meer dan een credit card. Ook verknipt elke "convenience"-kaarten, zoals gas-kaarten, warenhuis kaarten, etc. U zult gebruik maken van uw een credit card alleen voor "noodgevallen dingen", en dingen die je weet dat je in staat om af te werpen in een korte zal kopen hoeveelheid tijd totdat u uw uitgaven kunt krijgen volledig onder controle.
 2. 2
  Noteer uw uitgaven. Het idee van het opschrijven wat je uitgeeft is een concept meeste mensen vinden vervelend op zijn best en nutteloos in het slechtste geval. Echter, dit is eigenlijk uw sleutel tot het verkrijgen van de schuld. Je bent in de schulden omdat u besteed geld dat je niet hebt. Als je net als veel mensen, heb je de schuld niet van een enkele grote aankoop, het was druppelt van de uitgaven vergaard in de tijd. Het vermijden van meer schuld begint met weten wat je bent je geld te besteden aan. Elke dag voor een maand (minstens), noteer elke cent die u uitgeeft, hoe klein ook.
 3. 3
  Categoriseren uw uitgaven. Categoriseren uw maandelijkse uitgaven in logische groepen van "Must have", "Moet hebben," en "willen hebben." "Must haves" zijn dingen die zal schade veroorzaken als je ze niet kopen, zoals voedsel, huur, medicijnen, voedsel voor huisdieren, enz. "Moet haves" zijn dingen die je nodig hebt, maar ik kan zonder voor een tijdje, bijvoorbeeld, nieuwe kleren voor werk, lidmaatschap van de sportschool, etc. "Like to haves" zijn dingen die je niet nodig hebt, maar verbeter uw leven, bijvoorbeeld, tijdschriftabonnementen, krant, kabel tv, wekelijks koffie met vrienden, IM op uw telefoon, etc. Door dit te doen, heb je een goed idee van wat je je geld uitgeven aan, en je zult in staat zijn om erachter te komen waar je moet misschien om te bezuinigen op de uitgaven. U wilt niet alle van de "moet haves" en het elimineren ", zoals to haves ', maar een kijkje nemen op die eerste. Een van uw uitgaven zal moeten betalen van uw schuld. Wil je altijd meer dan het vereiste minimum betalen, anders zal het een zeer lange tijd duren om uw schuld te elimineren. Zo zal een creditcard met slechts een 750€ balans en 19% rente over vijf jaar af te werpen door het maken van alleen de minimale betaling van 20€. Het betalen van het minimum, zullen jullie een 1170€ 0,40, met de Totaal rente betaald: 415€ 0,40. Het betalen van alleen de minimale betaling zal neerkomen op het geven van hen 55% meer dan je eigenlijk geleend.
 4. 4
  Maak een begroting op basis van uw uitgaven record. Noteer het bedrag dat u vorige maand doorgebracht in elke categorie van uitgaven als je budget voor de besteding van de volgende maand. Niet zweet als je het gevoel alsof het bedrag is te veel. Voor nu, gewoon opschrijven. Als u besteed 190€ aan kleding vorige maand, schrijf het op. Als u besteed 150€ op gas voor uw auto vorige maand, schrijf het op.
 5. 5
  Figuur uit uw schuld paydown fonds bedrag. Kijken naar je nieuwe budget, zul je in staat zijn om gebieden waar u misschien in staat zijn om te bezuinigen te zien. Je zou ook categorieën waar je nodig hebt om de uitgaven te verhogen. In het doen van deze stap, is niemand suggereert dat je komt met budget bedragen die zijn onleefbaar. Denken over te gaan op een dieet. Als je probeert om je calorieën te overdreven te beperken, wat is het eerste wat je wilt doen? Krispy Kreme hier komen, toch? De sleutel hier is om realistisch te zijn. Ben je geld betalen voor een lidmaatschap van de sportschool u nooit gebruikt, ondanks uw beste bedoelingen? Hoe zit het met 5€ per dag, elke dag, 's ochtends koffie krijg je vóór het werk, of je 5-blikken-of-Diet-Coke-een-dag gewoonte? De kans is groot, uw budget heeft wat vet dat kan worden bijgesneden. Aan het einde van deze oefening, moet u zijn gekomen met een cijfer, een aantal dollars dat in de richting van de schuld paydown kunnen worden gebracht. Noteer dit cijfer. Dag-tot-dag, als je niet wilt houden het kennis nemen van al uw uitgaven, gewoon opschrijven wat je uitgeeft in de categorieën die u probeert te bezuinigen. Dit geeft je een heel duidelijk idee van hoe goed je bent te geven, en, als je weet dat je gaat om te gaan over uw begrote bedrag, kan het helpen om te beslissen in te houden op een aankoop.
 6. 6
  Erachter te komen hoeveel u verschuldigd bent, aan wie, en onder welke voorwaarden. Schuld kan vaak het gevoel overweldigend omdat je echt niet over een duidelijk idee van hoeveel schulden je werkelijk bent. Verzamel uw rekeningen, en maak een eenvoudige lijst of spreadsheet van alle schulden die je hebt. Schrijf alle relevante feiten, waaronder de naam van de schuldeiser, uw totale vermogen, uw minimale maandelijkse betaling, en uw rente.
 7. 7
  Gaan betalen het uit. Neem de schuld paydown figuur van geld dat u geknipt uit je budget in stap 4, en toepassen op de terugbetaling van schulden. Het is een goed idee om te prioriteren van de schulden waarop je gaat om dit extra geld toe te passen. Heeft u schulden die vervallen zijn en de schuldeisers zijn opknoping uit op uw deur stap veeleisende uw eerstgeboren? Heeft u schulden hebt met extreem hoge rente? Overweeg deze topprioriteiten. Laten we zeggen dat u hebt bepaald in stap 4 dat je kon comfortabel trimmen een extra 190€ van uw maandelijkse budget te gaan in de richting van het betalen van schulden, en dat uit uw lijst van schulden in stap 5, die u verschuldigd bent 1.500€ op een winkel krediet kaart die een rente van 19,5%, 750€ op een visum met een rente van 11,5%, en 18.660€ in leningen voor studenten met een rente van 5% heeft. Je zou willen het minimum betalen op uw rente schulden te laag, en passen het grootste deel van je 190€ voor de hoogste rente, in dit geval, uw 19.5% store credit card, ondanks het feit dat de werkelijke kosten van de studentenlening rente is het hoogst. Overweeg ook dat als je nu al betalen een minimale betaling van 40€ op die hoge rente-kaart, als u beginnen met het verzenden 225€ per maand (de minimale je nu al betalen plus uw schuld paydown figuur), als het eenmaal is afbetaald, dan u zult uw schuld paydown figuur zijn toegenomen. De volgende schuldeiser kan het bedrag dat ze al krijgen plus de€ 225 te krijgen. Elke schuld wordt gemakkelijker af te betalen dan de vorige.
 8. 8
  Wassen, spoelen, herhalen. Grapje, maar je krijgt het idee. Dit proces wordt makkelijker. Als je eenmaal hebt uitgezocht uw uitgaven en wat schulden die u verschuldigd bent, het up wordt makkelijker en makkelijker. U zult uw budget te verfijnen in de tijd, verhoging van de hoeveelheid geld die je kunt zelf moet betalen (zie hieronder tip) en het bedrag dat u kunt de richting van de schuld gezet. Blijven elke schuld af te betalen in uw prioriteitenlijst. Zoals u betalen uit gemak kaarten en een hoge rente creditcards, bel die credit card bedrijven en die rekeningen te annuleren.
 9. 9
  Geef niet op. De kans is groot dat je niet in de schulden in een dag, en je zal niet uit de schulden in een dag. Quick fixes duren niet, maar leren hoe u uw geld te beheren kan grote vrede brengen in je leven, en je kunt je mentale energie besteden aan meer leuke dingen.

Tips

 • Als je iets wilt, sparen voor het en dan kopen het. Je moet alleen items die zijn absolute noodzakelijkheden (huis en auto) te financieren. Financieren geen meubilair, kleine apparaten of vakanties. Als je niet kan veroorloven om contant te betalen voor het - je kan het niet betalen.
 • Bij betaling van schulden, betalen minimale betalingen op alles, maar de rekening met de kleinste uitbetaling. Zodra dat is afbetaald, naar het volgende kleinere factuur. Dit is een andere psychologische 'truc'. Het houdt je bezig je plan, want je ziet vooruitgang.
 • Er zijn 3 benaderingen die eerst betalen. Eerst betalen de hoogste rente, betalen uit de grootste schuldenaar eerste of betalen van de laagste schuld eerste. Elk heeft voordelen. Het betalen van de laagste schuld eerste zal de beste voldoening en maatstaf voor de vooruitgang te geven, betalen de hoogste rente eerst is het beste rendement op de dollar en het betalen van de grootste schuldenaar geeft eerst een gevoel van opluchting. Maar het is belangrijk om methodisch.
 • Kunt u meer te verdienen? De meeste mensen kunnen bedenken een manier om relatief pijnloos brengen in meer inkomsten. Heb je een vaardigheid of een hobby van waaruit je kon goed inkomen te verdienen? Heeft u items in de opslag of het vermogen om iets dat mensen op sites zouden kopen zoals eBay.com creëren? Als zo, dit geld kan worden rechtstreeks in de richting van schuld gezet, en het zou een geheel nieuwe stroom van inkomsten mogelijkheden voor u na verloop van tijd op te bouwen.
 • Gebruik het geld zo veel mogelijk. Betalen met contant geld heeft een meer belangrijke psychologische impact dan plastic. Het voelt alsof je meer geld, zodat je minder uitgeven.
 • Contant geld betalen voor items is een veilige manier om eventuele financiële fouten en bankkosten te vermijden. Als je alleen 40€ naar de winkel, dat is alles wat u kunt besteden. (Breng een rekenmachine) Mensen geld verliezen elke dag aan banken.
 • Eerst zelf betalen. Veel mensen in de schulden op de eerste plaats hun schuldeisers en zichzelf afgelopen. Maak een budget categorie voor een 'contingency fonds "te helpen creëren van een kussen voor jezelf voor de besteding. De wijze uil artikelen die u zult lezen zal zeggen dat dit kussen moet 3-6 maanden van de kosten in hebben. Laat je niet overweldigd door dit. Afgezien van iets, wat dan ook, voor onverwachte uitgaven (dwz transmissie vervanging voor uw auto) is een goede start.
 • Maak een grafiek die weergeeft hoeveel u verschuldigd bent verdeeld door wie je bent het aan (zorg ervoor dat de rente op deze chart-kleinste tot grootste bevatten). Beginnen met het maken maandelijkse betalingen aan iedere schuldeiser en als u betalen uit een item volledig, neem wat je elke maand betaalden om hen en toepassen op de volgende grootste post totdat u alle schulden zijn afbetaald, behalve je grootste. Op dat moment alle maandelijkse betalingen die u zult zijn het maken van de andere schuldeisers zullen worden toegepast op het grootste (meest waarschijnlijk uw hypotheek) en je zult in staat zijn om het sneller dan je denkt afbetalen. Je zou ook naar uw lokale bank of credit union praten over hun versnelde hypotheek-programma's. Deze programma's zullen helpen sneller te verlagen de hoofdsom van uw hypotheek, waardoor de rente op uw lening te verminderen.
 • Onthoud: Minimum betalingen leiden tot de maximale hoeveelheid geld betaald in de tijd. Meer betalen dan het minimum van toepassing is meer geld voor het saldo, dat de hoeveelheid geld die je zal uiteindelijk algehele betalen afneemt. Merk op dat sommige schuldeisers frons op deze praktijk.
 • Als je echt voelt dat je ondersteuning nodig hebt, overwegen deelname aan een lokale groep van Debiteuren Anonymous. Debiteuren Anonymous is een 12-stap-programma voor mensen die moeite hebben met schulden en de uitgaven te hebben en kan een bron van grote steun en inspiratie voor je zijn als het beheer van geld is een gewone probleem in je leven. Zie de links hieronder.
 • Overweeg een schuld consolidatie lening. U kunt al uw schulden samen te trekken tot een rekening, bij voorkeur een vaste, lage rente featuring. U kunt de opbrengst van de lening gebruiken om terug te betalen uw andere schuldeisers en vervolgens maandelijkse betalingen terug naar de lening consolidator.
 • Als de schuldeisers zijn jacht op u, en u bang voor het beantwoorden van de telefoon of het lezen van uw e-mail zijn gegroeid, stop en haal diep adem. Je bent oke. Je zult wel goed. Nu, neem eens diep adem en bel ze. Beter nog, schrijf ze. Als het bedrijf ooit besluit om je voor de rechter, heb je het bewijs dat je probeert om je schulden afbetalen. De meeste schuldeisers willen werken met u en bedenken een manier om dingen uitgezocht. Wanneer u het initiatief om te bellen en te verklaren jezelf, kan je ze bereid om te helpen en misschien vinden ze bieden u termen die u kunnen helpen weer onder controle krijgen van de schuld.
 • Credit counseling is alles over u en uw financiële situatie. Wanneer is het jouw dollars op het spel moet u de credit counseling organisatie over wat type klant service die ze bieden te vragen. Credit counseling organisaties moet iemand beschikbaar voor u om mee te praten tijdens alle openingsuren van de dag hebben. Wees wantrouwend van een credit counseling organisatie die vereist dat u een bericht achter te laten, om de klantenservice te spreken. Dit kan een teken zijn dat de credit counseling organisatie shorthanded en moeite houden met de behoeften van hun klanten zijn. Vergeet niet te vragen over begeleiding vergoedingen en de wijze van beheer-en onderwijsprogramma's die zij hebben in plaats.
 • Thuis herfinanciering. Herfinanciering van uw lening kan gewoon de hulp vermindering van de schuld moet je als het geld bespaard door u elke maand met een lagere hypotheek betalingen kunnen worden gebruikt om te betalen uit andere schulden zijn. Let op: u bent het plaatsen van uw huis "in gevaar" als u kiest voor deze keuze.
 • Contact op met uw credit card maatschappijen. Vraag elke creditcardmaatschappij om hulp. Ze zijn waarschijnlijk niet voor u uw lening, maar ze kunnen bereid zijn om uw rente te verlagen. Als uw rente is momenteel 12% of meer, vragen of ze bereid zijn om hun tarief gehalveerd zou zijn. Waarom zouden zij dit doen? Nou, crediteuren niet dat je standaard op uw lening en ze hun belangrijkste terug willen. Tuurlijk, zou een mooie dikke rentelast ideaal te zijn, maar als ze zin je klaar om standaard op uw lening bent, kun je verwachten dat een lager tarief in plaats daarvan zal worden aangeboden.
 • Houden geen rekening met schuld consolidatie of consumentenkrediet counseling agentschappen uw eerste stop. Deze moet een laatste redmiddel zijn! Hoewel ze verleidelijk kan zijn, zal als je gaat om je zaakjes te krijgen, doe het op je eigen leer je de vaardigheden die je nodig hebt om je eigen probleem op te lossen en voorkomen dat je in deze situatie weer.
 • Realiseer je dat Credit Card bedrijven zijn niet je vriend. Ze willen dat je in de schulden elke maand te blijven betalen van een minimale betaling op hun creditcards voor de rest van je leven. (Ze lijst van uw credit card betalingen aan hen als een van hun activa.) Dus je moet betalen uit uw schuld aan elk van hen en dan wachten na een paar maanden (zonder gebruik te maken van hun kaart weer) serieus overwegen het sluiten van die account. Het is veel meer in uw voordeel om een ​​debetkaart uitgegeven door de bank van uw bankrekening te gebruiken. Op die manier kunt u nog steeds gebruik maken van het gemak van "plastic" voor de aankopen, maar het geld wordt afgetrokken van uw bankrekening en voorkomt u meer schulden. En door het sluiten van uw creditcardrekening een paar maanden na het betalen van het uit, heb je een goed bedrijf te houden op uw credit verslag voor.
 • Je mag een gratis krediet verslag van elk van de drie bedrijven elke 12 maanden door AnnualCreditReport.com.
 • Bezoek een credit counselor. Er zijn credit counseling bedrijven die consumenten helpen door het aanbieden van vermindering van de schuld is van plan om schulden aan te pakken. In wezen de manier waarop dit werkt is dat je zal ontmoeten met een adviseur en lay-out van een plan om uw leningen terug te betalen. De adviseur zal met geldschieters namens u voor het lagere tarief dat op zijn beurt, zal uw maandelijkse betalingen te verminderen evenals houden uw credit rating intact te onderhandelen. Credit counselors werken voor prive-bedrijven als voor de overheid of non-profit bedrijven. Wees voorzichtig: veel van wat deze mensen doen je kunt doen op uw eigen. Lees de kleine lettertjes om ervoor te zorgen dat u begrijpt eventuele vergoedingen die betrokken zijn, zorg ervoor dat uw credit rating is niet nadelig te beïnvloed.

Waarschuwingen

 • Probeer niet te veel persoonlijke informatie te geven aan een incassobureau als alles wat je zegt in een bestand wordt ingevoerd. Houd de gesprekken kort en zoet. Laat je niet verleiden om persoonlijke vragen te beantwoorden.
 • Als u vestigen op een bedrag dat aan een schuldeiser die kleiner is dan wat verschuldigd is die account slecht zullen reflecteren op uw credit verslag te betalen. Het is het beste om te betalen uit kaarten en de nog verschuldigde saldo 100%.
 • Vermijd de verleiding van payday vooraf leningen ten koste van alles. Het is een snelle "fix" die ervoor zorgt dat je om in een sneeuwbaleffect probleem van de schuldenlast. Voordat je zelfs denken over het afsluiten van een payday lening, overwegen andere hulpmiddelen: familie en vrienden, home equity, en Debiteuren Anonymous.
 • Als je gaat gebruiken een schikking bedrijven er zeker van zijn dat zij geregistreerde leden van de BBB (Better Business Bureau) en dat ze weinig tot geen klachten. En als er geen klachten zorgen dat ze werden opgelost aan de klanten wens.
 • Chronische uitgaven en schulden kunnen een schadelijke gewoonte, net zoals alcoholisme of andere verslaving. Uitgaven kan een ontsnapping te zijn, of kan worden gebruikt om diepere problemen maskeren. Raadpleeg een professionele en / of Debiteuren Anonymous als je voelt dat je misschien een probleem hebt.
 • Wees voorzichtig met die lage rente evenwicht overdracht creditcards. Hun default rate zal bijna altijd krijg je in meer schulden.
 • Wees niet overhaast. Sluiten revolving credit card rekeningen kan eigenlijk lager uw credit score. Het kan de lengte van uw meldde krediet geschiedenis verkorten en zorgen dat u minder kredietwaardige lijken. Zorgvuldig te kiezen welke kaarten te annuleren. U kunt dit probleem voorkomen door het houden van de oudere kaarten en te ontdoen van de nieuwere. Maar, zult u nog steeds wilt uw verschillende tarieven rekening houden als je kiest welke kaarten te annuleren.