Wkonl

Hoe je vloeiend Spaans spreken

Iedereen kan leren spreken en begrijpen Spaans. Maar heel weinig tweede taalleerders ooit volledig beheersen de taal geworden. Ik denk dat dit komt omdat de meeste mensen niet studeren talen op de juiste wijze en dus onvermijdelijk eindigen met een soort van valse bekwaamheid in hun nieuw verworven tong. Gelukkig zijn er verschillende stappen die studenten kunnen volgen om de waarschijnlijke valkuilen te vermijden en bereiken een tweetalige spreekvaardigheid.

Stappen

Hoe je vloeiend Spaans spreken. Associëren de woorden.
Hoe je vloeiend Spaans spreken. Associëren de woorden.
 1. 1
  Leer nieuwe woorden: dit is de taak waarbij elke leerling nieuwe woorden moet onthouden, en doen dat bij voorkeur op een dagelijkse basis. Dit is waar alle talen te leren programma's en studenten beginnen. Echter, dit is ook de plaats waar de eerste fouten worden gemaakt.
 2. 2
  Associëren de woorden: Dit is waarschijnlijk de belangrijkste stap bij het ​​onthouden van nieuwe woordenschat of gaan over eerder geleerde materiaal. Bijvoorbeeld, bij het leren van het woord "cama" niet denken dat dit als betekenis "bed". Het betekent niet bed. Een Spaanse mens denkt niet aan cama uitgelegd bed. In plaats daarvan, associëren "cama" met een afbeelding van een bed. Dus als je het woord hoort "cama" je hersenen zullen niet naar een dubbele vertaling van cama = bed = beeld van bed in gedachten doen. Dus, om de nieuw verworven woorden sterken in iemands geheugen moet men hen associëren met beelden en creëren een sterke band tussen het beeld en de klank van het woord. Deze methode werkt net zo gemakkelijk met werkwoorden. Bijvoorbeeld, bij het leren hablar "spreken" niet het woord om te spreken met niet associëren, maar met een afbeelding van een persoon spreken. Als het werkwoord is in het verleden, dat wil zeggen: Hable "sprak ik" denk over de afbeelding als in het verleden.
 3. 3
  Praktijk: Nooit te vertalen. In plaats daarvan, na het leren van de nieuwe woordenschat praktijk zo veel mogelijk. Bijvoorbeeld, bij het lopen door een bed zeggen, Veo la Cama, (ik zie het bed) en probeer je best om niet dat helemaal in het Engels. Dit is erg moeilijk in het begin, maar met de praktijk is men in staat om uiteindelijk krijgen veel meer snelheid en vloeiendheid in de tweede taal, omdat men niet in termen van het Engels en de logica van het Engels, maar in termen en beelden van de Spaanse denken.
 4. 4
  Luisteren en spreken: Er zijn vier onderdelen te leren van talen: Lezen, schrijven, spreken en luisteren. Echter, is in de eerste plaats gesproken taal, zodat zo veel tijd spreken en luisteren mogelijk. Dit is een ander probleem met de meeste leren; richt het zich op grammatica en lezen dat deze zijn slechts hulptroepen naar het fundamenteel aspect van de taal als een gesproken medium.
 5. 5
  Krijg je grammatica gesorteerd. Net als Engels, Spaans heeft vele werkwoordsvormen. Wat je weet in de tegenwoordige tijd werkt niet in de verleden tijd.

Tips

 • De visualisatie proces werkt net zo goed met een zoveel mogelijk! Dit is een essentiële stap die bijna iedereen negeert.
 • Deze methoden werken het beste wanneer omringen zichzelf met de gesproken taal, want het creëert een sfeer waarin men kan de logica van de tweede taal intuïtief. Dus eigenlijk, luisteren en zoveel mogelijk te spreken.
 • Proberen te krijgen met vrienden die ook geïnteresseerd zijn in het leren van het Spaans om gemotiveerd te blijven en te communiceren in volledige zinnen.
 • Krijg Spaans leren apps op uw smartphone. Luister naar hen terwijl je loopt tussen de klassen, uit te werken, of in de auto.
 • Spaans leren liedjes, zodat u kunt het accent goed te krijgen
 • Kijk Spaanse tv-shows. Begin met ondertiteling, en zet ze uit als je leert meer.