Wkonl

Hoe om te begrijpen en te gebruiken van de NAVO fonetisch alfabet

In de Militairen van alle NAVO-landen, zijn een reeks van wereldberoemde call letters en cijfers gebruikt om verbale boodschappen van de spelling van bepaalde namen of andere informatie duidelijk zenden en ontvangen. Ook zijn deze oproep letters en cijfers gegeven als titels voor bepaalde teams of gebieden dus geen fouten van bijzonderheden aanwezig geworden. (Dwz Bravo Team, Sector Echo) Het belangrijkste doel is de eenvoud, samen met gemakkelijke uitspraak. Soms de verkeerde spelling van alle gegevens kan katastrofisch gevolgen hebben.

De beheersing van het alfabet is niet alleen plezierig, maar het kan ook worden gebruikt om verbaal coderen beschrijving aan een vriend tijdens afluisteraars louter idee

Stappen

Hoe om te begrijpen en te gebruiken van de NAVO fonetisch alfabet. De plaats van de volgende woorden voor elke letter van het woord.
Hoe om te begrijpen en te gebruiken van de NAVO fonetisch alfabet. De plaats van de volgende woorden voor elke letter van het woord.
 1. 1
  De plaats van de volgende woorden voor elke letter van het woord. Let op de specifieke uitspraken.
  Een Alpha Al-fah
  B Bravo Brah-Voh
  C Charlie Char-lee
  D Delta Dell-tah
  E Echo Eck-oh
  F Foxtrot Foks-draf
  G Golf Golf
  H Hotel Hoh-tel
  Ik Indië In-dee-ah
  J Juliet Jew-lee-et
  K Kilo Key-loh
  L Lima Lee-mah
  M Mike Mike
  N November No-VEM-ber
  O Oscar Oss-car
  P Papa Pah-pah
  Q Quebec Keh-beck
  R Romeo Rij-me-oh
  S Sierra See-air-rah
  T Tango Tang-go
  U Uniform Yoo-nih-vorm
  V Victor Vik-tore
  W Whisky Wiss-key
  X Xray Ecks-ray
  Y Yankee Yang-key
  Z Zoeloe Zoo-loo
  1 Een Wun
  2 Twee Ook
  3 Drie Boom
  4 Vier FOW-er
  5 Vijf Fluit
  6 Zes zes
  7 Zeven Sev-en
  8 Acht Ait
  9 Negen Nin-er
  0 Nul Zee-ro

 2. 2
  Onthouden de lijst, zodat u gemakkelijk kunt vervangen de juiste woord voor elke letter. Dit maakt het spreken van de werkelijke alfabet eenvoudig.
 3. 3
  Oefen met een vriend constant te spreken vloeiend NAVO fonetiek genieten van het plezier van de mogelijkheid om in het geheim praten met je vriendin zonder dat anderen iets te weten.

Tips

 • Als je problemen hebt met het woord dat gaat naar een nummer of letter te onthouden, benaderen dit als studeren voor een Spaans of Frans testen. Voortdurend het alfabet op te schrijven en naast het herhaaldelijk schrijven en de bijhorende woord te jammen het in het geheugen.
 • Bij het rijden in het verkeer en stopte bij lampen etc. praktijk door het reciteren van de nummerplaat # van het voertuig voor u met behulp van de NAVO Phoenetic alfabet.
 • Als je een vriend om te oefenen met je kunt ze krijgen op brieven willekeurig schieten op je en je ze vertelt het antwoord-bv
 • U kunt make-up je eigen code door verschillende woorden voor elke letter.
 • Als je een vriend die bereid is om het te leren niet kan vinden, hen uitleggen de hilariteit van de mogelijkheid om met elkaar te praten zonder dat iemand het kunnen begrijpen. Dit maakt het passeren van geheimen ongelofelijk eenvoudig.
 • Persoon 1-t
 • Persoon 2-Tango
 • "1-s
 • "2-Sierra
 • "1-I
 • "2-Indië
 • etc...

Waarschuwingen

 • Sommige mensen zijn slim, en je kan het niet helpen dat. Met voldoende inspanning iedereen kan achterhalen hoe het alfabet werkt. Om mensen op te vangen te voorkomen, praat nooit langzaam of struikelen over spelling.
 • Dit is geen geheime code, slechts een middel om verwarring tussen gelijkluidende letters zoals B en D, M en N wordt voorkomen en, wanneer gelezen in lage kwaliteit radio of afstanden.