Wkonl

Hoe om te leren Spaans te spreken

Spaans (Español, Castellano) is een Romaanse Indo-Europese taal verwant aan Latijn, Italiaans, Frans, Portugees, Catalaans, Occitaans, Ladino en Roemeens, en zwaar gemarkeerd met woordenschat uit het Arabisch en inheemse Europese talen. Spaans is de officiële taal van 20 landen wereldwijd, alsmede een officiële taal van de Verenigde Naties, de Europese Unie, de NAVO en verscheidene andere internationale organisaties.

Spaans leren en steeds twee-of meertalige kunnen hebben vele voordelen, zoals het verbreden van je bewustzijn, je verbinden met andere culturen en volkeren, en waardoor je met Spaans-sprekers te communiceren op elk gewenst moment. Dit is echter niet altijd gemakkelijk proces. Er zijn veel dingen te overwegen, zoals grammatica, woordenschat, en vele andere punten.

Dit artikel zal u helpen deze uitdagingen te overwinnen en word vloeiend in een mum van tijd!

Stappen

Hoe om te leren Spaans te spreken. Zoek een educatieve middelen.
Hoe om te leren Spaans te spreken. Zoek een educatieve middelen.
 1. 1
  Zoek een educatieve middelen. (Misschien een college etc...) U wilt iets nieuws te leren, zodat je iets van waaruit om het te leren nodig. Neem een ​​cursus, het vinden van een leraar, kijk op een boek, of het verwerven van een audioprogramma.
 2. 2
  Bouw je woordenschat en ontwikkelen basisgrammatica vaardigheden. Onthouden nieuwe woorden en hun uitspraken. Zeggen dat een zin een paar keer, dan vertalen in het Spaans en herhaal de vertaalde versie. Je bent het internaliseren van de klank, structuur en betekenis van Spaanse zinnen. Zelfs als je een bepaald woord of zin vergeet later, zal je haar bekendheid te behouden.
 3. 3
  Denk in het Spaans. Door het uitbreiden van je geest naar een andere taal, zal je het leerproces versnellen. Wanneer u moeite met denken tegenkomt in het Spaans, zal u toelichten voor uzelf uw probleemgebieden (woordenschat, grammatica, enz.).
 4. 4
  Gebruik cognates. Er zijn ontelbare Engels-Spaans cognaten die er zijn. Alles dat je ervan weerhoudt het woordenboek tijdens het leren van Spaans of een andere taal zal u inspireren.
 5. 5
  Stel jezelf bloot aan Spaans. Luister naar Spaanse muziek (Reggaeton, Latin en Salsa, bijvoorbeeld) of kijken Spaanse tv. Probeer te begrijpen wat er gezegd wordt. Door het luisteren naar muziek in een andere taal, zal het meer vocht in je geest te worden en ook u vertrouwd te maken met het accent en de woordenschat van die taal.
 6. 6
  Leren over de Spaanse culturen. Talen bestaan ​​in een dialoog met de cultuur, zodat bepaalde uitdrukkingen en mentaliteiten zijn onlosmakelijk verbonden met culturele afkomst. De studie van de cultuur kan ook helpen voorkomen dat sociale misverstanden.
 7. 7
  Kies een specifieke Spaanse variant voor gevorderde studie. Elk Spaanstalig land heeft een ander accent, verschillend jargon, en soms zelfs andere woordenschat. Bijvoorbeeld, het Spaans van Chili is zeer verschillend van Mexicaans Spaans, uit het Spaans van Spanje, en zelfs Argentijnse Spaans (hoewel Chili en Argentinië zijn geografisch dicht, een Argentijnse reizen naar Chili zou waarschijnlijk niet veel dingen die een Chileense zou normaal zeggen begrijpen). Zoals je verder in je Spaanse vaardigheid, vindt u het misschien nuttig om een ​​smaak kiezen om te leren in het bijzonder. Het kan verwarrend zijn als je lessen voortdurend te bewegen tussen woordbetekenissen en uitspraken voor elk land. En als je niet weet welke je moet gebruiken gewoon de geneutraliseerde Spaanse, Standaard Spaans [].
 8. 8
  Praten in het Spaans met anderen die de taal zo vaak mogelijk te leren kennen. Oefening baart kunst.
 9. 9
  Ga naar een Spaanstalig land voor vakanties of dienstverplaatsingen. Het gezelschap van mensen 24/7 die de taal spreken helpt enorm.
 10. 10
  Zoals eerder vermeld, zal luisteren naar Spaanse muziek, kijken spaans tv-shows, enz.. Je ook helpen om je Spaans te verbeteren. Alejandro Sanz, Shakira en Enrique Iglesias zijn enkele goede Spaanse zangers.

Tips

 • Lezen, lezen, lezen! Dit is de beste manier om te bekwamen in een taal, omdat lezing behandelt vele aspecten van een taal-woordenschat, grammatica, populaire zinnen en uitdrukkingen. Het lezen van boven je niveau kan moeilijker nog mooier dan het lezen op of onder uw niveau.
 • Al zijn er veel woorden in de Spaanse taal, zijn slechts ongeveer 500-1500 woorden gebruikt in actieve woordenschat, of conversatie woordenschat. Dus, tenzij je zoekt naar een Spaanse dichter te worden, moet je niet onthouden van alle woorden in de Spaanse woordenboek.
 • Door het leren van een andere taal, je je hersenen bezig op een manier die nieuwe neurale verbindingen ontwikkelt, wat resulteert in verbeterde het geheugen, creativiteit, en de algemene geestelijke functie.
 • Als u een Spaanssprekende vrienden, oefen je vaardigheden met hen regelmatig.
 • Geven veel aandacht voor het uitspreken van het Spaans als het bedoeld is om te worden uitgesproken, zoals de manier waarop 'b' en 'd' worden anders uitgesproken in het begin en het midden van een woord. Als je een goed oor, kunt u bewust wijzigen van uw accent te benaderen een minder afgeslacht accent.
 • Oefen alle vier componenten van het leren van talen. Om een ​​nieuwe taal te leren, moet je oefenen lezen, schrijven, luisteren en spreken. Zorg ervoor dat je tijd te besteden aan elk van deze aspecten van het leren van talen.
 • Veel woorden in een Latijns-gebaseerde talen (Italiaans, Spaans, Frans, etc.) zijn zeer vergelijkbaar met woorden in een andere taal. Leer de regels van de conversie tussen talen (bv. Engels woorden die eindigen op "-baar" als "mogelijk" zijn hetzelfde in het Spaans met slechts een verandering in de uitspraak). Slechts van eenvoudige omzettingen, heb je al een Spaanse woordenschat van 2.000 woorden.
 • Eenvoudige zin fragmenten kunnen samen string om complexe zinnen te vormen. Bijvoorbeeld, "ik wil eten" en "ik heb honger" zijn heel eenvoudig, maar ze kunnen combineren met kleine aanpassing om te zeggen, "Ik wil nu iets te eten, want ik heb honger."
 • Het dragen van een instant elektronische vertaler kan heel nuttig zijn wanneer het proberen om te denken in het Spaans en controleer je nauwkeurigheid.
 • Ontwikkelen, en uw zelf-verwachtingen wekken. Neem bijvoorbeeld zinnen uit een normaal gesprek of een favoriete liedje en proberen te vertalen in het Spaans.
 • Bij het onthouden van werkwoorden met een visualisatie, gebruik maken van de eindes van-ar,-er en-ir met ezelsbruggetjes. Voor een-ar werkwoord, nemen een A-vormige laddertje in de afbeelding. Voor-er onder de kroon van E lizabeth R egina. Voor-ir werkwoorden, onder andere een onstoffelijke oor, want dit is wat de letters klinken. Dus het werkwoord 'nemen' is 'tomar'. Denk aan een vriend genaamd Tom klimmen 'ver de A-vormige ladder om wat appels te nemen. Je weet nu hoe je het werkwoord herinneren, en te weten wat einde heeft.
 • Een klasse met een goede leraar wordt altijd aanbevolen, samen met de bereidheid om te leren niet alleen de taal, maar worden mesmorised door de cultuur.

Waarschuwingen

 • Een nieuwe taal leren vergt tijd en toewijding. Met andere woorden, je krijgt wat je erin stopt. In plaats van gefrustreerd, veel plezier leren het!
 • Zorg ervoor dat u weet wat u zegt. Als je iets op tv hoort niet zeg het gewoon. Voor alles wat je weet, zou het iets beledigend te zijn!
 • Verschillende delen van de wereld variëren in Spaanse uitspraken, spreektaal, uitdrukkingen en accenten.