Wkonl

Hoe kan ik een aardiger persoon om anderen te worden

Wanneer het voelt alsof alles wat je doet is klagen, roddelen en vind het slechtste in anderen, is er een goede kans dat je niet het gevoel zo goed over jezelf. Het is tijd om mooier te worden en aardiger voor anderen, de verandering zal je goed doen en anderen zullen genieten van de nieuwe jij!

Stappen

Hoe kan ik een aardiger persoon om anderen te worden. Stop het gebruik van intimiderende tactiek.
Hoe kan ik een aardiger persoon om anderen te worden. Stop het gebruik van intimiderende tactiek.
 1. 1
  Stop het gebruik van intimiderende tactiek. Dit is de belangrijkste regel. Pestkoppen over het algemeen geen vrienden hebben, en veel mensen zijn bang voor hen. Als je een pestkop zijn geweest op school, of in een klasse, of zelfs thuis, excuses aanbieden aan elke persoon die je afzonderlijk gepest. Hebben niet de moed om dat te doen? Schrijf dan aardige notities uitdrukken hoe erg je bent. Zorg ervoor om mensen te laten weten dat je zal proberen je best om mooier en vriendelijker zijn in de toekomst.
 2. 2
  Wees niet. Er zijn veel verschillende dingen die je kunt doen om onbeleefd. Sommige dingen zijn snijden in de lijn, praten met mensen in een gemiddelde toon van de stem, disrespecting uw partner, uw oudsten, je vrienden, je leraren, of zelfs je kleine broers of zussen, het negeren van mensen, praten naar mensen, en vele andere dingen.
 3. 3
  Verontschuldigen. Dit is een belangrijke stap. Als je om een ​​verontschuldiging te maken, hier is een voorbeeld; ". Cara, spijt me dat ik gekopieerd uw uil poppetje zonder uw toestemming Ik weet dat je hard aan gewerkt, en ik zal het niet meer doen." Vermeld altijd de naam van de persoon, wat je verkeerd hebt gedaan, een 'het spijt me' en een garantie dat je zal proberen je best niet om het opnieuw te doen.
 4. 4
  Hebben een beter op je leven. Als je je realiseert dat je iets verkeerd hebt gedaan, fix it. Als u denkt dat anderen het geluk dan u of u beter af dan u, get a grip, je in de val van jezelf te vergelijken met anderen zonder enige basis om dat te doen heb gedaald. Stop ermee!
 5. 5
  Werkt hard aan zijn. als je een verleiding voor iets betekenen doet, stop je en ga kalmeren.
 6. 6
  Vinden een uitlaatklep voor je gevoelens. Het kan van alles zijn van dansen op het schrijven.
 7. 7
  Hebben moraal. Respecteer jezelf en anderen zullen je respect terug.
 8. 8
  Praat met nieuwe mensen. Hangen niet alleen rond met dezelfde vriendenkring - natuurlijk betekent dit niet dat ze volledig te laten vallen. Gewoon zeggen hallo en het hebben van een algemeen praatje met iemand zal u meer sympathieke maken!
 9. 9
  Nuttig zijn voor anderen, offeren uzelf en uw tijd. Mensen zullen je meer waarderen als je minder egoïstisch.
 10. 10
  Maak verbinding met de mensen om je heen en vergeet niet dat iedereen heeft problemen dat ze niet hardop te zeggen. Wie weet, kan je op te vrolijken iemands slechtste dag met slechts een glimlach!
 11. 11
  Hoeft niemand beledigen.