Wkonl

Hoe geld in te zamelen voor een goed doel

Heb je ooit een vriend met een dier had op het moment van de dood, die niet het geld om hun dier redden hadden? Heeft u vrienden of familieleden met een ernstige aandoening die dringend ondersteuning nodig? Of wilt u gewoon wilt helpen geld in te zamelen voor alle andere goede doelen aldaar gevestigde out? Als dat zo is, dan is dit artikel is voor jou.

Stappen

Hoe geld in te zamelen voor een goed doel. Bepaal precies wat je wilt om geld voor.
Hoe geld in te zamelen voor een goed doel. Bepaal precies wat je wilt om geld voor.
 1. 1
  Bepaal precies wat je wilt om geld voor. Het is moeilijk om geld in een keer te zamelen voor meerdere doeleinden en zou kunnen blijken mensen weg, dus kies en stok met een oorzaak.
 2. 2
  Stel een realistische termijn. Dat zal helpen motiveren alle betrokkenen en creëren een gevoel van urgentie.
 3. 3
  Zoek een aantal om u te helpen uw zaak te plannen. Pak een aantal vrienden, familieleden, of iemand anders die bereid zijn om u te helpen met uw zaak zou zijn.
 4. 4
  Vraag jezelf af hoe je wilt het geld in te zamelen. Er zijn veel verschillende manieren om geld in te zamelen, zodat er een vinden die goed voor je is. Je kon de deur-tot-deur te gaan, plaatst u uw zaak in een goede winkelcentrum, of hebben een benefietconcert.
 5. 5
  Verzin een naam! Kom met een opvallende naam voor uw zaak. Make-up een naam die mensen laat weten wat uw doel is over of op zijn minst een idee. Zorg ervoor dat het "publiek-passend" en probeer het niet te komen met iets morbide.
 6. 6
  Maak een online fondsenwerving pagina (optioneel). Stuur de link naar uw familie, vrienden, collega's, parochianen, teamgenoten, enz. en het verzamelen van donaties via credit cards online. Het is gemakkelijk en eenvoudig, en elimineert de uitgaven veel tijd versturen van brieven, mensen bellen, en het organiseren van grote evenementen..
 7. 7
  Maken of om te laten zien wat je doet. Zet een foto en verhaal over uw zaak. Vergeet niet om het echt kleurrijk en opvallend te maken, zodat het grijpt de aandacht van mensen.
 8. 8
  De feiten. Zorg ervoor vermelden alle feiten over uw zaak. Als je geld te verhogen voor een persoonlijke oorzaak, laat mensen weten precies waar het voor is en wie u bent het verhogen van het geld voor. Als het voor een officiële organisatie, bijvoorbeeld de SPCA of Department of Veteran Affairs, zorg ervoor om hun nummer, e-mailadres of website af te drukken op de posters / flyers.
 9. 9
  Ga naar buiten en aan het geld! Zodra je alle basics voor uw zaak hebt voorbereid, er even uit en beginnen met het verhogen van het geld.
  • Gaan van deur-tot-deur: Als u van plan op gaan van deur-tot-deur, zorg ervoor om mee begeleider (s) om te gaan met je mee. Breng wat flyers om uit te delen aan mensen die de deur open en vergeet niet om beleefd en duidelijk spreken. Als de persoon het beantwoorden van de deur zegt ze druk bezig, bieden hen een flyer met ofwel een telefoonnummer of e-mailadres ze kunnen contact met u op indien zij beslissen om te doneren in de toekomst. Hetzelfde geldt als iemand niet thuis is of niet antwoordt, laat een flyer met ofwel een telefoonnummer of e-mailadres ze kunnen contact met u op indien zij beslissen om te doneren.
  • Maak een tribune: Kijk voor een goede plek om het opzetten van een stand, zoals een lokaal benzinestation of winkelgebied. Als u een plaats op het openbaar domein op te zetten niet kan vinden, vraag een van de winkels als je kunt instellen buiten hun winkel. Zetten enkele affiches en worden enkele flyers voor mensen op te pikken. Zorg ervoor dat voor het blussen van een donatie box voor mensen om hun geld te plaatsen in
  • Het opzetten van een groep evenement: Plan uit een groep evenement dat iedereen kan komen, je kon het opzetten van een evenement, zoals een concert of een barbecue. Verkoop tickets en voedsel en het gebruik van de winst te doneren aan uw zaak.

Tips

 • Zorg ervoor dat ze weten waar het geld naartoe gaat.
 • U kunt uw borden maken met de hand of u kunt een computerprogramma te gebruiken.
 • Bedankt iedereen die koopt en / of schenkt.
 • Blijf donoren bijgewerkt fondsenwerving vooruitgang. Waardoor ze zich als een echte deel van de fundraiser zal verhogen de kans dat ze het woord zullen verspreiden.
 • Noteer de adressen of e-mails van iedereen die doneert dus je kon een bedankbrief te sturen.
 • Wil niet dat iemand onder druk te zetten doneren.
 • Het ontwerpen van een webpagina of profiel voor uw zaak.

Waarschuwingen

 • Liegen niet en doe niet con mensen! Dit is natuurlijk volkomen oneerlijk en je kon eigenlijk krijgen in juridische problemen voor fraude. (U kunt ook niet stelen van mensen)