Wkonl

Hoe maak je een non-profit organisatie in Ontario, Canada start

Het opnemen van een not-for-profit in de provincie Ontario, Canada? Hier is hoe.

Stappen

Hoe maak je een non-profit organisatie in Ontario, Canada start. Maak kennis met de mensen in je groep die zal worden de eerste bestuursleden van de organisatie.
Hoe maak je een non-profit organisatie in Ontario, Canada start. Maak kennis met de mensen in je groep die zal worden de eerste bestuursleden van de organisatie.
 1. 1
  Maak kennis met de mensen in je groep die zal worden de eerste bestuursleden van de organisatie. Ontwikkel uw mandaat, want het zal u helpen uw officiële "objecten" te definiëren in de integratie-proces.
 2. 2
  Contact opnemen met het ministerie van overheidsdiensten bedrijven tak op 1 800 361 3223 om de aanvraagprocedure en / bespreken of om een kopie van de not-for profit integratie vorm te bereiken.
 3. 3
  Voer een Nuans zoekopdracht (i. E. Nieuwe verbeterde geautomatiseerde Name Search). U kunt dit doen op uw eigen voor ongeveer CA15€ of een consultant inhuren om het voor je doen. Deze stap zorgt ervoor dat uw voorgenomen organisatie de naam nog niet is genomen. Dit is een verplichte stap, als de oorspronkelijke Nuans verslag aan het ministerie van Overheidsdiensten, Bedrijven en Personal Property Veiligheidsdienst moeten worden meegestuurd met uw aanvraag.
 4. 4
  Krijgen juridisch advies over de aanvraag voorafgaand aan het indienen van de incorporatie formulier.
 5. 5
  Voltooi de non-profit incorporatie formulier in tweevoud, ondertekenen beide exemplaren.
 6. 6
  Stuur het ingevulde aanvraagformulier en de originele kopie van de Nuans zoekopdracht naar: Ministerie van Overheidsdiensten, Bedrijven en Personal Property Security Branch University Ave, Suite 200, Toronto ON M5G 2M2. Onder meer een cheque te betalen aan MINISTER VAN FINANCIEN. De kosten van de behandeling van de aanvraag is CA120€ voor vier tot zes weken, of CA195€ voor zeven dagen dienst. Voor de zeven dagen dienst, onder meer een begeleidende brief waarin wordt uitgelegd dat u wilt versnelde service.

Tips

  1. Er is een elektronische versie van de non-profit incorporatie vorm beschikbaar op:. Lees ook de Not-For-Profit oprichters Handbook, dat moet bij alle openbare bibliotheken in de provincie Ontario, of online beschikbaar zijn op: http://www.attorneygeneral.jus.gov.on.ca/english/family / PGT / nfpinc /
  2. Een voorbeeld Nuans consultant is DYE en Durham (1 800 668 8208)
  3. Er zijn minstens twee opties voor gratis juridisch advies in Ontario voor dit geval: a) Advocaat Referral Service (30 minuten gratis). Vraag om een ​​corporate / non-profit advocaat. 1-900-565-4577 (CA5€ / oproep). b) Vrijwilliger Advocaat Dienst, Queen Street West, Toronto ON M5H 2N6, 416 977 4448, www.volunteerlawyers.org