Wkonl

Hoe het opzetten van een fundraising event

Veel is besproken met betrekking tot problemen in de wereld, en de hoeveelheid geld die nodig is om een ​​deuk in de behoefte te zetten. Beschouw uw steentje door het opzetten van een leuke fundraising evenement!

Stappen

Hoe het opzetten van een fundraising event. Als je niet al weet, beslissen wat liefdadigheid ga je geld in te zamelen voor.
Hoe het opzetten van een fundraising event. Als je niet al weet, beslissen wat liefdadigheid ga je geld in te zamelen voor.
 1. 1
  Als je niet al weet, beslissen wat liefdadigheid ga je geld in te zamelen voor. Welke denk je dat hulp nodig heeft het meest? Als u twijfelt, bespreek dit dan met vrienden en familie.
 2. 2
  Overweeg het openen van een bankrekening als men niet reeds beschikbaar is en u van plan om heel wat geld in te zamelen. Dit is vooral nuttig voor fondsenwerving evenementen die helpen een persoon of familie. Zet een naam op het account dat maakt het duidelijk wat de rekening is voor. Bijvoorbeeld als u het werven van fondsen voor een kind (laten we zeggen Susan Smith), die wordt steeds behandelingen voor kanker, noem het account iets als de "Susan Smith Donation Fonds."
 3. 3
  Bepaal wat het evenement gaat worden. Ideeën worden alleen beperkt door uw creativiteit. Je kan kiezen om iets te traditioneel, zoals een stille veiling of een diner te houden, of je kan iets heel anders, zoals een race, een water-gevecht, of zelfs het verzamelen van donaties tijdens het dragen van iets geks voor de hele dag te proberen. Wees creatief!
 4. 4
  Zoek uit of de oorzaak u opkomen (persoon, groep, non-profit, enz.) Heeft een lijst van mensen die open staan ​​voor het in contact zou zijn. E is vooral nuttig voor het contacteren velen tegelijkertijd, vooral voor het vinden vrijwilligers.
 5. 5
  Gebruik de lijst met contactpersonen voor iedereen die ervaring hebben met de aard van de fundraiser u bent van plan is te vinden. Ze hoeven niet belast te zijn geweest, maar elke ervaring zal nuttig zijn. Dit is erg handig als je geen ervaring hebt!
 6. 6
  Een plaats vinden om het evenement als je niet al een hebt te houden. Mogelijke plaatsen voor grote indoor evenementen omvatten scholen of zalen van broederlijke organisaties. Zoek uit waar andere soortgelijke evenementen zijn gehouden en vragen over de beschikbaarheid van die plaatsen. Afhankelijk van wat uw evenement profiteert, misschien krijg je de ruimte geschonken. U kunt de lijst met contactpersonen ook gebruiken om mensen te vragen om ideeën op een plaats voor uw evenement.
 7. 7
  Tour de faciliteiten om te bepalen of er voldoende ruimte en uit te vinden wat benodigdheden zijn beschikbaar voor gebruik. Terwijl het verkennen van de faciliteiten overwegen maken een kaart van het evenement van tevoren om te helpen een volk "traffic" problemen, zoals lijnen blokkeren plaatsen nodig toegang te voorkomen.
 8. 8
  Bepaal een datum en tijd. Denk aan dingen zoals wanneer andere fondsenwervers worden gehouden. Kies een eindtijd die rekening houdt met tijd voor opruimen.
 9. 9
  Beslissen welke soorten betalingen je zal accepteren. Contant geld en cheques zijn vrij gemakkelijk te behandelen. Creditcards waarschijnlijk mensen meer uit te geven, maar ze zijn ingewikkelder te behandelen. Ook credit card bedrijven nemen een percentage van elke verkoop als betaling.
 10. 10
  Controleer met de juiste instanties om te zien of je nodig hebt om alle papierwerk te voltooien. (Bijvoorbeeld, een gaming autoriteit als u van plan om een ​​loterij of een gezondheidsdienst houden als je verkoopt voedsel.)
 11. 11
  Bepaal of uw evenement gratis toegang zal zijn of tickets nodig. Als de gebeurtenis vereist betaalde toegangsprijs, de prijzen bepalen (single, paar, gezin) en hebben kaartjes gemaakt. Tickets zijn vrij goedkoop, dus overschatten dan onderschatten het nummer dat u nodig hebt. Zorg er ook voor een groot informatieblad voor de ingang tafel dat mensen die om controles uit te voeren naar vertelt. Afhankelijk van het soort evenement dat u misschien nog wat vrienden en familie om geld te doneren in ruil voor het mogen deelnemen.
 12. 12
  Het woord uit. Zoek uit of een lokale reclame bedrijf bereid om te helpen zou zijn. Hoe dan ook, kan een plaatselijke krant nuttig zijn. Contacteer zowel de reclame-afdeling voor reclame en de redactionele afdeling of een columnist voor de berichtgeving van uw evenement. Contact met de lokale radio-en televisiestations te zien of ze uw evenement berichtgeving zal geven of aan te bieden mededelingen van de overheid. En gebruik je contactpersonenlijst naar mensen hebben het woord te verspreiden via e-mail of een andere manier die ze kunnen bedenken.
 13. 13
  Make up flyers en post ze in de omgeving. Als u een folder op uw computer en weten hoe het te maken in een PDF of een JPEG, kunt u e-mailen, dat voor iedereen op uw lijst met contactpersonen bereid om flyers drukken en post.
 14. 14
  Pre-verkopen tickets, als je opladen toelating. Dit geeft mensen die kunnen het niet de kans om te doneren aan de oorzaak van de gebeurtenis. Het kan ook u een idee van hoe populair het evenement zou kunnen geven. (Dit is nuttig bij het kopen van benodigdheden.) Vrijwilligers kunnen proberen om toestemming te zetten tafels bij lokale bedrijven om tickets te verkopen en donaties accepteren krijgen. Dit is goede reclame, ook.
 15. 15
  Krijg geld voor verandering en een sleutelkastje aan contant geld en cheques te houden als mensen betalen. Overwegen om een ​​grote emmer bij uw entree tafel met een bord erop dat mensen een kans om meer te doneren geeft. Het werkt verrassend goed. Kijken naar alle geld repositories zeer zorgvuldig. Waarschijnlijk niets zal gebeuren, maar het gemakkelijk zou zijn voor iemand om iets te grijpen en uit te voeren buiten de deur.
 16. 16
  Start het evenement!. Proberen en maak het zo leuk mogelijk.
 17. 17
  Ruim zoveel mogelijk achteraf.
 18. 18
  Neem het geld dat je hebt verzameld aan het goede doel.

Tips

 • Als u in het bezit van een wasstraat of iets dergelijks, iedereen eraan herinneren om kleding die nat mogen brengen.
 • Bieden restitutie aan mensen die hun gedachten te veranderen.
 • Wees aardig en vriendelijk tegen klanten of donateurs.
 • Laat geen mensen wiebelen hun weg in als ze niet willen betalen.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig niet dingen als beledigend door veel mensen te doen. Het punt van een fundraiser is om geld in te zamelen, niet zo gek of te testen sociale grenzen.

Dingen die je nodig hebt

 • Apparatuur voor het evenement.
 • Mensen
 • Geld.
 • Natuurlijk een Event Manager.