Wkonl

Hoe kunt u uw uitstoot van broeikasgassen te verminderen


Stappen

Hoe kunt u uw uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Vertraging vruchtbare of minder kinderen.
Hoe kunt u uw uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Vertraging vruchtbare of minder kinderen.
 1. 1
  Vertraging vruchtbare of minder kinderen. De grootste je wijziging (

nica) kan maken is om het aantal kinderen dat zal opgroeien te rijden, gebruik water, hun huizen te verwarmen, etc. verminderen Als je welvarende en leven in een gemoderniseerde land zijn, dit is vooral belangrijk.

Huis & tuin

 1. 1
  Kweek je eigen eten. Aanplant dingen zoals bessenstruiken, tuin groenten en kruiden helpt je eet lokaal, zodat u niet hoeft te maken over voedsel mijl.
 2. 2
  Eet lokaal. Groenten en fruit in supermarkten en de meeste markten worden vaak verscheept of gevlogen uit verre landen, zelfs als ze kunnen gemakkelijk ter plaatse worden geteeld. Dit vereist de verbranding van fossiele brandstoffen in het vervoer, dus het kopen van lokaal geteelde producten kan veel olie te besparen.
 3. 3
  Opknappen met eco-producten. Als u wilt uw huis opnieuw te schilderen, te gebruiken latex verf of duurzame wateroplosmiddel agrarische olie gebaseerde coatings nu beschikbaar. Deze nieuwe verf technologie met behulp van agrarische oliën zijn een verbeterd milieu-product dan latex verf, het vrijgeven van nul schadelijke VOC dampen tijdens het drogen, heeft geen geur of allergie-uitstoot, vervaardigd met behulp van 75% hernieuwbare bronnen en heeft een lage industriële productie carbon foot print. Het is gezonder voor u en onze planeet ook.
 4. 4
  Koop energie-efficiënte apparaten met de "energie-ster"-label. Deze zullen minder energie nodig hebben om hun werk te doen, wat betekent lagere rekeningen en minder fossiele brandstoffen worden verbrand.
  • Als je dit niet kunt doen, gebruik maken van uw bestaande apparaten efficiënt; zorg ervoor dat de vaatwasser en wasmachine zijn vol voordat u ze aan energie en geld te besparen.
  • Hang-droog uw wasgoed in plaats van deze in de droger en zet ze buiten op een waslijn op droge dagen. Hang-droging zal ook uw kleding veel langer mee.
 5. 5
  Aanmelden voor hernieuwbare energie. Sommige bedrijven in het Verenigd Koninkrijk, zoals en, zijn 100% hernieuwbare elektriciteit bedrijven. Veel normale energie bedrijven bieden ook "groene tarieven" - als ze niet schone elektriciteit aanbieden, vraag hen waarom niet.
 6. 6
  Verminder uw verwarming.
  • Weer-proof uw huis. Kalefateren en het weer-strippen uw deuren en ramen. Voeg isolatie, met name op het dak, zoals het drastisch snijdt verwarming en koeling kosten. Wijzig uw ramen voor dubbele beglazing. Voeg buiten tinten om te gebruiken in de zomer. Niet alleen zal al deze energie besparen, het zal u geld besparen!
  • Controleer uw thermostaat. De kans groot dat u niet de verwarming nodig op op alle in de zomer en in de winter kunt u het draaien een beetje naar beneden en slijtage extra lagen.
 7. 7
  Verminder uw elektriciteitsverbruik.
  • Haal de stekker van uw mobiele telefoon oplader, tv en andere elektronica uit de muur wanneer u ze niet gebruikt, omdat ze gebruik maken van energie in het stopcontact steken en op stand-by. Het proces kan gemakkelijker worden gemaakt als u hebt alles aangesloten op een overspanningsbeveiliging met een eigen schakelaar.
  • Schakel verlichting en andere energie-zuigende apparaten wanneer ze niet worden gebruikt.
  • Vervang oudere gloeilampen door energiezuinige tl-lampen. TL-lampen zijn een beetje duurder, maar veel efficiënter - ze gebruiken ongeveer een zevende van de kracht en duren ongeveer twaalf keer langer.
   • Vervang fluorescerende lampen met Ultra Compact LED's (UCLEDs). Deze gebruiken minder energie en gaan langer mee dan TL-lampen. Daarnaast UCLEDs hebben geen gevaarlijke kwik bevatten. Ook al LED-lampen zijn duurder, vergeet niet dat uw geld wordt besteed voor een goed doel: het zal betalen voor de ontwikkeling van een goedkopere en efficiëntere generatie leds.
  • Als u uw computer gaat weg voor een tijdje, zet het op stand-by. Je zult in staat zijn om snel opnieuw te starten, en het zal minder energie gebruikt dan het af te sluiten en vervolgens opnieuw te starten.
  • Gebruik een energiebesparing zoekmachine als homepage om uw computer monitor uitgang te minimaliseren. De website is een zwarte versie van de zoekmachine Google en is ontworpen om energie te besparen.
 8. 8
  Probeer alternatieve energie apparaten. windmolen kits zijn goedkoop en een grote bron van elektriciteit in winderige gebieden. Zonne-energie, met name zonne-collectoren voor boilers, is het mogelijk voor de meeste huizen. Sommige bedrijven zullen terug te kopen overtollige elektriciteit.
 9. 9
  Koop duurzame goederen. Zo veel mogelijk items kopen die zal duren in plaats van het kopen van hetzelfde item meerdere keren in een decennium. Het zal besparen op het transport en productie-uitstoot.
 10. 10
  Installeer een warm water warmte recyclage-eenheid voor elektriciteit of het verbranden van huishoudelijk water verwarmen brandstof aanzienlijk verminderen. Water warmte gaat verloren bij het verlaten van vaatwassers, wasmachines of de douche. Deze warmte-energie kan worden teruggewonnen om de benodigde energie te verlagen en te besparen op water stookkosten.
 11. 11
  Verminder het gebruik van koelmiddelen en air-conditioners.
 12. 12
  Pak je koelkast meer strak om gekoelde lucht te verminderen.
 13. 13
  Gebruik een haspel (cilinder) grasmaaier. Dit heeft geen voeding, en is ook veel rustiger voor u en uw buren.
  • Als u niet al uw taken kunnen doen met de hand, er zijn oplaadbare elektrische maaiers.
 14. 14
  Verminder uw volledig ontlucht septic tank broeikasgassen door het gebruik van een septic ontluchtingspijp filter.
 15. 15
  Laad batterijen in plaats van ze weg te gooien.

Waterbesparing

Deze tips helpen geld te besparen op uw facturen evenals water.

 1. 1
  Neem korte buien en delen badwater. Douches gebruiken veel minder water. De andere keuze is om een ​​emmer met water te vullen en neem een ​​blik of een kruik, en blijven vullen met water uit de emmer en gieten het over je hoofd - als u wat extra water op te slaan voor een andere persoon te gebruiken. Je kunt schuim zelf omhoog met het water uitgezet in het midden van de douche.
 2. 2
  Minder vervuilen. Zeep vervuilt minder dan een douchegel. Wanneer afwassen, wassen vette pannen laatste om het water schoon te houden.
 3. 3
  Schakel kranen goed. Vooral als het tandenpoetsen - alle beetjes helpen.
 4. 4
  Fix lekkende kranen. De constante druppelen afval water, energie en geld, ze zo te repareren zo snel mogelijk. U kunt ook besparen door het installeren van een goedkope "flow control"-apparaat in douchekoppen en kranen.
 5. 5
  Verlaag uw boiler. De boiler is de tweede grootste energieverbruiker in de woning en het gebruik ervan kan efficiënt emissies terug te dringen. Als uw huis leeg voor twee of meer dagen zal zijn, kunt u de temperatuur van uw boiler te verlagen of zelfs uitschakelen totdat u terug.
  • Als u een nieuwe boiler, drain een paar liter van uw tank om de zes maanden aan sediment dat zich ophoopt en vermindert de efficiëntie van het verwarmingstoestel te verwijderen.
  • Als u alleen gebruik maken van uw warm water of twee keer per dag, overweeg dan de installatie van een timer op je boiler en zet deze tot twee uur lopen in de ochtend en de avond door hete instelling boiler kan veilig worden verlaagd tot 130-140 graden Fahrenheit of 60 graden Celsius.
  • Wikkelen van een glasvezel deken rond uw boiler en zet deze vast met duct tape, of het installeren van een kant en klare isolatie kit, met kortingen tot 10% op het water stookkosten. De meeste nieuwe boilers zijn al geïsoleerd, dus deze tip is het meest effectief voor kachels die meer dan vijf jaar oud. Ook isoleren warmwaterleidingen om warmteverlies te beperken als het hete water stroomt naar uw kranen.
 6. 6
  Gebruik toestellen efficiënt. Het uitvoeren van de kleding wasmachine met een volle lading en met koud water (30 graden Celsius) waar mogelijk kan leiden tot grote energiebesparingen. Gebruik wasmiddelen die schone kleren effectief in kouder water.
 7. 7
  Gebruik een efficiënte vaatwasser in plaats van de handafwas. De efficiëntere modellen van vaatwasser gebruiken minder water en stroom dan afwassen met de hand, die vele schalen van warm water gebruikt. Voer het alleen als het vol is.
  • Bij het winkelen voor een nieuwe vaatwasser, kijk voor modellen die minder warm water nodig. Vaatwassers verschillen in het aantal liters warm water in de wascyclus.
  • Veel nieuwe vaatwassers hebben een interne boiler dat de temperatuur van het binnenkomende water verhoogt tot 140 graden. Dit apparaat stelt u in staat de temperatuur lager te zetten op de boiler in uw huis en hebben nog steeds uw gerechten grondig gewassen.
  • Profiteer van de energiebesparing controle op veel vaatwassers. Het gaat uit van de warmte tijdens de droogcyclus. Het openen van de vaatwasser na het spoelen en laten de gerechten lucht droog is een andere manier om energie te besparen.
 8. 8
  Vermindering van het gebruik van giftige aërosolen (AE) in uw huis is een leuk idee, maar zal geen invloed op uw productie van broeikasgassen.

Vervoer

Het kan tot een jaar voor de ene boom naar de hoeveelheid CO 2 in 3 liter gas, repareren, zodat:

 1. 1
  Koop een fiets en gebruik het. Met de gasprijzen zo hoog, het zal betalen voor zichzelf. Ride het om te werken, om boodschappen te doen, of om plezier te hebben. Iedereen voordelen wanneer u een fiets rijden. U helpen bij de instandhouding van onze middelen beperkt olie, bent u niet vervuilend, en je traint. Moedig je partner, kinderen, collega's en vrienden om mee te doen. Sommige bedrijven hebben zelfs begonnen met het aanbieden van prikkels aan werknemers die fiets naar het werk. Vraag uw werkgever over het installeren van een douche op het kantoor voor langere of warmer, pendelt. Fietsen kunnen worden geladen op bussen om hun assortiment uit te breiden.
 2. 2
  Koop een elektrische fiets of een elektrische motor add on kit voor een gewone fiets. Dit is een belangrijk voordeel voor degenen die niet in vorm, hebben een lange weg te fietsen, te fiets op warme dagen of willen niet te zweten, of moeten rijden door veel heuvels.
 3. 3
  Lopen korte afstanden in plaats van rijden. Het kan handig zijn om te rijden, maar laten we eerlijk zijn, het waarschijnlijk langer duurt dan het lopen zou doen, en stoot verontreinigende stoffen op te starten.
 4. 4
  Gebruik van het openbaar vervoer of carpoolen voor lange reizen. Deze opties kan iets langer duren, maar u kunt lezen, luisteren naar een koptelefoon, werken op de computer of ambachtelijke projecten, of praten met mensen in plaats van te moeten recht vooruit staren voor de lengte van uw woon-werkverkeer. Er zijn vele carpool en rijden aandeel websites op het internet voor zowel reguliere als eenmalige uitstapjes, zoals craigslist.org voor eenmalige reizen. Uw stadsbestuur / provinciaal bestuur kan ook faciliteren carpool reizen.
 5. 5
  Consolideren van uw uitstapjes. Als je moet rijden om wassen, boodschappen, etc. doen, zijn van plan om alle wekelijkse boodschappen te doen op een dag. U kunt alles wat je nodig hebt in een reis, bespaart u geld en tijd te krijgen. Het is ook zuiniger om een ​​auto te starten als deze al is opgewarmd.
 6. 6
  Gebruik minder gas. Het gas u te pompen in uw auto of SUV is afgeleid van fossiele brandstoffen, die bij verbranding, laat een goed deel van de broeikasgassen in de lucht. Lees de Verwante Google-artikelen over hoe om geld te besparen op gas en Verhoog brandstofverbruik op een auto.
 7. 7
  Denk aan de auto noodlandingen helemaal.
 8. 8
  Onderzoek biodiesel. Dit is een diesel gemaakt van een percentage van plantaardige en dierlijke vetten (soms opnieuw vet). Dit is niet geschikt voor dieselmotoren.
 9. 9
  Onderzoek energiezuinig, elektrische, hybride en dieselmotoren bij het ​​kopen van een nieuwe auto, motor of scooter. U kunt een vermindering van de belastingen en tolheffingen in sommige landen krijgen.

Dieet

 1. 1
  Eten laag op de voedselketen. Dit kan betekenen dat steeds vegetarisch of zelfs veganistisch. Gemiddeld duurt het bijna 10 keer zoveel fossiele brandstoffen naar dierlijke eiwitten (waaronder commercieel gevangen of gekweekte vis) te produceren in vergelijking met plantaardige eiwitten, zoals bonen en granen. Volgens een universiteit van Chicago studie uit 2006, een veganistisch dieet draagt ​​bij 1.5 ton minder CO2 of CO2-equivalenten aan de atmosfeer elk jaar dan de gemiddelde Noord-Europese dieet.
 2. 2
  Koop lokale producten wanneer je naar de supermarkt in plaats van items vrachtwagen in van ver weg, en breng het mee naar huis in herbruikbare tassen. Er kunnen uitzonderingen, zoals wanneer geïmporteerd voedsel heeft op een meer duurzame manier is geproduceerd dan de lokale en vervolgens verscheept (energiezuinig) in plaats van gevlogen (zeer energie-inefficiënte).
 3. 3
  Koop duurzaam of biologisch geproduceerd voedsel. Conventionele landbouw maakt gebruik van grote hoeveelheden petrochemische producten bij de vervaardiging van kunstmatige bestrijdingsmiddelen en kunstmest en landbouwmachines te voeren. Biologische en andere traditionele of natuurlijke boeren gebruiken minimale fossiele brandstoffen ingangen. Sommigen gebruiken in plaats zelfs trekdieren van verbrandingsmotoren.

Het winkelen

 1. 1
  Koop alleen post-consumer gerecycled papier, inclusief toiletpapier en tissues. De papierindustrie is de derde grootste bijdrage aan de opwarming van de aarde uitstoot. Het kopen van gerecycleerd is even belangrijk als recycling - het is "closed loop" recycling genoemd.
  • Koop niet bij bedrijven die weigeren om post-consumer papier te maken! Produceren van nieuw papier, glas en metalen producten van gerecyclede materialen bespaart 70% tot 90% van de energie en vervuiling die het gevolg is van producten gemaakt van virgin materiaal.
 2. 2
  Koop gecertificeerd FSC hout om duurzaam beheerde bossen te ondersteunen. Dit omvat tuinmeubelen, houten steel haarborstels en vogel dozen.
 3. 3
  Neem corporate action. Vertel de bedrijven die u investeert in dat u de zorg over opwarming van de aarde en je zal trekken uw beleggingen als ze niet het probleem aan te pakken. Hou je niet van houding van een bedrijf op het broeikaseffect? Ga naar aandeelhoudersvergaderingen en spreken!
 4. 4
  Kijk voor de carboncounted logo. Er is een logo genaamd CarbonCounted dat bedrijven kunnen op hun producten om hun ecologische voetafdruk te communiceren. Kijk voor producten die een lage carbon footprint Geteld nummer hebben.
 5. 5
  Vermijd het gebruik van plastic zakken van supermarkten. De oplossing 5-cent in werking wordt gegaan veel winkels, die het opladen van een cent vergoeding 5 op een plastic zak. Gebruik herbruikbare tassen, dozen, of gewoon door je items. Als je een plastic nodig, zorg ervoor dat je het opnieuw en opnieuw te gebruiken!
 6. 6
  Kopen minder dingen, of koop alleen gebruikte spullen. De meeste elke gefabriceerde item komt uit een fabriek die kolen of andere schadelijke brandstof verbrandt.

Gemeenschap

 1. 1
  Kijk in transitie steden. Dit is een initiatief dat zich richt op de kracht en het delen van de gemeenschap om te gaan met de peak oil fenomeen.
 2. 2
  Kennis is macht. Leer alles wat je kunt over opwarming van de aarde. Wat is het? Hoe werkt het broeikaseffect werk? Waarom gebeurt het? Wat zijn de oorzaken? Wat zijn de critici zeggen?
 3. 3
  Schrijven aan de redacteur van uw lokale krant over de gevaren van de opwarming van de aarde.
 4. 4
  Start een petitie. Geef dit dan over aan de lokale politici.
 5. 5
  Bel een lokale radio talkshow om hen te vertellen u de zorg over opwarming van de aarde of een scepticus twijfelen.
 6. 6
  Word lid van een nationale of lokale milieugroep die vecht de klimaatcrisis elke dag, zodat hun ledenaantal zwellen en hun stem heeft meer macht.
 7. 7
  E-mail relevante artikelen naar vrienden en familie om hen op snelheid te komen over het broeikaseffect.
 8. 8
  Schrijf naar uw gemeente te vragen om milieuvriendelijke gelijkgestemde diensten zoals recycling collectie. Als ze schrijven terug met een negatief antwoord, geef de brief aan de plaatselijke krant.
 9. 9
  Ontwikkel uzelf, uw familie, uw vrienden, uw collega's en iedereen die je ontmoet. Onze cultuur is net wakker om zaken die al jaren bestaan. Hoe meer mensen zich bewust zijn van de problemen hoe groter de kans dat ze zijn om beslissingen te nemen die constructief zal zijn te maken!

Tips

 • Go Home-made. In de behoefte van een geschenk? Maak een met behulp van spullen die je niet meer gebruikt, op die manier je niet hoeft te gooien, dus het verspillen van wat u zou kunnen besparen.
  • Je zou ook de berekening van uw "Voetafdruk". Dit wordt vaak berekend hectare. Probeer uw 'voetafdruk' te verminderen zoveel mogelijk, want het is goed voor het milieu. U kunt dit doen op verschillende websites. Naast het berekenen van uw voetafdruk, kunt u meer over Global Warming, klimaatverandering, en "going green" te leren.
 • Zoeken naar manieren om het energieverbruik te verminderen thuis, werk en op reis. Het verminderen van het energieverbruik, het verlagen van kosten, geld te besparen.
 • Voordat u geen elektrische, olie of gas-aangedreven machine, denken: "Is er een andere manier om deze taak uit te voeren?" Wees creatief en innovatief!
 • Moedigen architecten en bouwers te gebruiken meer natuurlijke hulpbronnen bij het bouwen van huizen, bijvoorbeeld zonne-energie om water te verwarmen.
 • Hier krijg je een huis energie-audit. Veel programma's bieden gratis audits, die eenvoudige manieren om de uitstoot te verminderen kunnen onthullen.
 • Pakken de grootste problemen eerst. Niet fiets naar het werk en vergeet tegen politici die subsidies voor de oliemaatschappijen te steunen om te stemmen.
 • Om spoor beter te houden van uw broeikasgasemissies gebruik maken van een berekening van broeikasgassen.