Wkonl

Hoe maak je een arts te worden

Veel mensen hebben dromen van het worden een arts en het redden van levens, maar de opleiding die nodig is om dit doel te bereiken is zeer streng. Hier zijn een aantal dingen te denken als je een carrière als arts overwegen.

Stappen

Hoe maak je een arts te worden. Naleven van uw doel en streven naar uitmuntendheid.
Hoe maak je een arts te worden. Naleven van uw doel en streven naar uitmuntendheid.
 1. 1
  Vrijwilliger. Veel mensen verlangen naar een dokter te worden, omdat het lijkt alsof een geweldige manier om mensen te helpen. Niet alleen zal vrijwilligerswerk geeft je een kans om mensen te helpen, maar het zal ook goed uitzien op je cv als je besluit om medicijnen na te streven. Denk aan vrijwilligerswerk in een ziekenhuis, gratis kliniek, spreekkamer, of als een EMT. Ook open voor werk dat niet direct gerelateerd aan de medische, zoals werken in een gaarkeuken of Habitat for Humanity vrijwilliger.
 2. 2
  Naleven van uw doel en streven naar uitmuntendheid.
  • Denk vooruit. Beseffen dat de weg naar steeds een arts is lang, hard en vol van de vele hindernissen. Je zult lange uren, omgaan met moeilijke mensen, en je leven te werken tijdens dit proces zal vrijwel draaien rond je werk. Het leven van mensen is afhankelijk van uw inzet voor de baan en je vermogen om kalm te blijven en beslissingen te nemen onder druk.
  • Plegen. Terwijl er een goed gedefinieerde weg helpen om een ​​doctor in de osteopathie (DO) of doctor in de geneeskunde (MD), succes hangt meer op een verplichting om je doelen en belangen dan op het doen precies wat elke andere aanvrager doet. Wanneer u interview voor een plek in een medische school, de toelatingscommissie wil zien dat u zich inzet voor het bereiken van je doelen - het maakt niet uit wat ze zijn.
  • Excel. Om te krijgen in de medische school, zult u niet alleen hoeft uitstekende kwaliteiten, maar je zult ook moeten aantonen dat je een verantwoordelijke, goed afgeronde persoon. Via uw gemeenschap van dienst, laten zien dat je geniet van het helpen van mensen. Leer je docenten en begeleiders kennen en verdienen hun respect - hun aanbevelingsbrieven zal van essentieel belang voor je krijgen interview uitnodigingen van medische scholen zijn.
 3. 3
  Ga naar undergraduate school voor pre-geneeskunde. Afgestudeerden van een 4-jaar hogeschool of universiteit. Kies een instelling met een sterke pre-med-programma, of zelfs een die is aangesloten bij een bepaalde medische school. (Sommige instellingen bieden een programma waarmee je je bachelordiploma en medische graad te voltooien op hetzelfde moment.) In aanmerking te komen voor toelating tot de medische school, zal je nodig hebt om de volgende voorwaarde cursussen, samen met andere vakken te nemen die zal worden uiteengezet in toelatingseisen een bepaalde medische school:
  • 1 jaar van algemene chemie met practica.
  • 1 jaar van organische chemie met practica.
  • 1 jaar van biologie met practica.
  • 1 jaar van de natuurkunde met practica.
  • 1 jaar van het Engels.
  • 1 jaar van de calculus.
 4. 4
  Neem de vereiste examen. Neem het Medical College Admissions Test (MCAT), of als u woont in het Verenigd Koninkrijk nemen de UK Clinical Aptitude Test (UKCAT) en het BioMedical Admissions Test (BMAT). Streef ernaar om boven een 10 in elk van de eerste drie secties teneinde een concurrerende MCAT score te halen. Neem een ​​praktijk test om erachter te komen waar uw basislijn is en om te weten hoeveel vooruitgang je nodig hebt om te maken. Overwegen om een ​​beoordeling cursus zoals die worden aangeboden door Kaplan als beoordeling cursussen zijn nuttig voor u. U zal worden getest in de volgende gebieden, de eerste drie van die worden gesorteerd op een schaal van 1-15:
  • Verbaal Redeneren (Begrijpend lezen)
  • Exacte Wetenschappen (Scheikunde en Natuurkunde)
  • Biologische Wetenschappen (Organische Chemie en Biologie)
  • Het schrijven van Monster (twee open vragen)
 5. 5
  Compleet medische school. Als je eenmaal hebt toegepast en geaccepteerd voor medische school, hier is wat u kunt verwachten:
  • Eerste twee jaar - leren de basis van de medische wetenschappen door studie van de kernvakken: anatomie, fysiologie, histologie, biochemie, pathologie, farmacologie, en microbiologie; leren om medische geschiedenis nemen en uitvoeren van een lichamelijk onderzoek, leren de principes achter de diagnose van de ziekte van
  • Europe Medical Licensing Examination (USMLE), Stap 1 en / of het Comprehensive Osteopathische Medical Licensing Examination (comlex) Niveau 1 - test uw kennis van alle bestudeerde in jaar 1 en 2 thema; in de meeste scholen, moet u dit met het oog op de vooruitgang voorbij in het derde jaar.
  • Derde jaar - 1-2 maanden van elk van de belangrijkste medische specialismen (interne geneeskunde, algemene chirurgie, kindergeneeskunde, OB / GYN, chirurgie, psychiatrie); werk met patiënten onder supervisie van ervaren artsen in ziekenhuizen en klinieken, het leren van acute, chronische, preventieve en revalidatie zorg, evenals de sociale vaardigheden dat een arts goed bed manier geven
  • Bepaal welke specialiteit u wilt nastreven.
  • Vierde jaar - Neem keuzevakken op basis van gewenste specialisme; toepassing op en interview op residency programma's; passeren de USMLE Stap 2 of Comlex Niveau 2, die een klinische Kennis gedeelte omvat (CK, testen onderwerpen die in jaar 3) en een Klinische vaardigheden gedeelte ( CS, test uw vermogen om een ​​geschiedenis te nemen en te onderzoeken van een patiënt).
 6. 6
  Maak uw verblijf. Ingezetenschap opleiding vindt plaats in een ziekenhuis setting waarin je een salaris (gemiddeld 35.830€ / jaar) verdienen terwijl je getraind. Het begint in de eerste week van juli na je afstuderen aan de medische school (mei). U bent verantwoordelijk voor de patiënten en worden begeleid door senior bewoners en behandelende artsen. Residency training kan variëren in lengte van 3 jaar (bijvoorbeeld familie geneeskunde, interne geneeskunde, kindergeneeskunde) tot 7 of meer (bijv. algemene chirurgie).
  • Sommige specialiteiten (bv. oogheelkunde, dermatologie) vereisen een jaar van de algemene geneeskunde of algemene chirurgie direct na de medische school (een "prelim" jaar) voordat je ingezetenschap opleiding in uw specifieke gebied te beginnen. Dit kan zich voordoen bij een ander ziekenhuis waar je de rest van je training.
  • Op een bepaald moment tijdens uw verblijf moet u de USMLE Stap 3 of Comlex Niveau 3 afleggen om state-gecertificeerd te zijn voor de uitoefening van de geneeskunde. USMLE Stap 3 en Comlex Niveau 3 omslag klinisch denken en klinische behandeling.
 7. 7
  Overweeg beurs opleiding. Beurs opleiding verwijst naar optionele opleiding na residency om nog meer gespecialiseerd in een veld geworden. Zo kan men een residentie in algemene interne geneeskunde te voltooien en vervolgens een beurs in de cardiologie en gastro-enterologie na te streven. Beurzen doorgaans variëren in lengte van 1 tot 3 jaar.

Tips

 • Onderzoek ervaring in de geneeskunde of de basiswetenschappen is een ander belangrijk onderdeel van een sterke applicatie die zal u zich onderscheidt van anderen - vooral als u krijgen gepubliceerd in een medisch tijdschrift of aanwezig zijn op een medische conferentie.
 • Merk op dat veel aanvragers moeten toepassen meer dan een keer te krijgen geaccepteerd. Als u een van deze kandidaten, overwegen een post-baccalaureaat of masteropleiding (aangeboden op veel medische scholen) om je capaciteiten te bewijzen en krijgen een acceptatie.
 • Start de aanvraagprocedure vroeg. De concurrentie is zeer stijf. De meeste aanvragers gelden voor ongeveer 10 medische scholen.
 • Niet iedereen die wil dokter worden zal maken. Er zijn nog tal van carrière in het gebied van de gezondheidszorg, zoals de arts-assistenten, medisch assistenten en nurse practitioners.

Waarschuwingen

 • Wees bereid om lange en onregelmatige uren te werken in je carrière. Meer dan een derde van de artsen in 2007 werkte meer dan 60 uur per week.
 • Krijgen aanzienlijke ervaring in het medische veld alvorens de medische school. Als je niet houdt van de medische wereld niet de moeite toepassen. Op het einde, zal het geld en de status niet de moeite waard zijn.
 • Mis niet de bekentenissen deadlines. Deadlines variëren van school tot school, maar de meeste vallen in oktober tot en met december.
 • Wees voorbereid op de concurrentie tussen de studenten.
 • Wees bereid om frequent opfriscursussen (Continuing Medical Education, CME) gedurende je carrière.
 • Wees bereid om een ​​enorme lening terug te betalen, met de kosten van de medische opleiding nu verheffen boven een totaal van 149.260€.
 • Wees voorbereid op de politiek. Zoals bij elke professionele veld, zou de politiek bemoeien met je idealen. Als je geen connecties hebben, flexibel zijn.