Wkonl

Hoe maak je een brief voor adreswijziging schrijven

In de drukte van de verhuizing naar een nieuwe woning, is het belangrijk om te onthouden om persoonlijke en zakelijke contacten, alsmede alle overheidsinstellingen waarmee je omgaat, over uw nieuwe adres te melden. Raadpleeg deze handleiding voor een adreswijziging briefsjabloon en om erachter te komen wanneer u het nodig om extra stappen te nemen.

Stappen

Hoe maak je een brief voor adreswijziging schrijven. Maak een lijst van al je contactpersonen.
Hoe maak je een brief voor adreswijziging schrijven. Maak een lijst van al je contactpersonen.

Het schrijven van uw adreswijziging brief

 1. 1
  Maak een lijst van al je contactpersonen. Zodra u weet dat u gaat verhuizen, te beginnen opschrijven van alle relevante contacten. Houd de enveloppen die u ontvangt in een stapel. Op die manier heb je minder kans om die correspondenties krijg je maar heel zelden mis.
 2. 2
  Begin met een template. Gebruik een sjabloon als voor uw adreswijziging brieven. Houd de opmaak schoon en de inhoud eenvoudig.

Persoonlijke en zakelijke contacten

 1. 1
  Zorg ervoor dat uw vrienden en familie weten dat je beweegt. Er zijn een paar verschillende manieren om je sociale contacten te informeren over uw verhuizing. Als de meerderheid van uw contacten een e-mailadres, kunt u een massa e-mail met uw nieuwe gegevens - het is minder persoonlijk, maar snel en effectief. Als je met een housewarming party, prominent nota van uw nieuwe adres in de uitnodiging, evenals een snelle herinnering voor uw vrienden en familie om uw contactgegevens bij te werken. Ten slotte kunt u pen snel een notitie of print ansichtkaarten over uw adreswijziging en verstuurt deze naar individuele contacten - niet nodig voor een formele brief als deze mensen zijn vrienden of familieleden.
 2. 2
  Houd uw professionele contacten. Als de meeste van uw zakelijke contacten hebben e-mailadressen, typt u een korte, professionele e-mail toegestuurd, dat ze uw gegevens te wijzigen met uw nieuwe adres. U kunt de sjabloon ook gebruiken hierboven om individuele contacten over de verandering in kennis. Als je je eigen bedrijf met een aantal klanten, is het misschien een goed idee om af te drukken op ansichtkaarten met uw nieuwe gegevens en stuur ze naar individuele klanten. Niet zomaar een handgeschreven briefje te sturen naar een zakelijk contact, tenzij je ze kennen op een meer persoonlijke manier ook.
 3. 3
  Vertel uw bank of credit union over uw nieuwe adres. Als u online bankieren ingesteld, kunt u mogelijk om uw adres online te wijzigen. Zo niet, dan zul je waarschijnlijk moeten gaan in een tak met een vorm van ID. Zorg ervoor dat u er rekening mee dat u wilt dat uw adres veranderd voor uw rekeningafschriften, alsmede voor alle krediet-en debetkaarten.
 4. 4
  Controleer uw facturen. De meeste credit cards en rekeningen van nutsbedrijven hebben een ruimte in het nieuwe adres op de achterzijde van de factuur voor uw maandelijkse factuur in te vullen. Vaak is er een check-box aan de voorkant op te merken dat u wilt hebben uw adres veranderd. Vergeet niet om het te controleren.
  • Indien u zult bewegen voordat u uw volgende factuur te betalen, contact opnemen met uw creditcard of nutsbedrijf via de telefoon. Hun klantenservice nummer moet worden op de laatste factuur hebt ontvangen, of u kunt een online zoektocht naar het te doen. Wees bereid om uw identiteit te verifiëren met uw klantnummer of andere persoonlijke informatie.
 5. 5
  Update uw abonnementen. Veel kranten en tijdschriften zal nu laat u uw adres online updaten. U zult uw abonnement ID-nummer nodig van het label op een van uw mailings. Als u een manier om dit online te doen niet kan vinden, gewoon vertrouwen op de postdienst om uw abonnementen te doen toekomen aan u na het invullen van een adreswijziging formulier (zie hieronder).
 6. 6
  Bel kantoren uw artsen. Informeer uw huisarts, tandarts en eventuele specialisten die u bezoekt over uw nieuwe adres. Meestal kan dit worden bereikt via de telefoon als je liever niet een brief te sturen. Vergeet niet om uw patiënt ID-nummer, indien van toepassing zijn.

Overheid contacten

 1. 1
  Houd het postkantoor. Het geven van de Europa Postal Service (of post uw land) je forwarding adres moet verzekeren dat zelfs mail gericht aan uw voorafgaande woonplaats maakt het voor u. U kunt deze bij te werken online op de Amerikaanse postdienst website voor een 5€ kosten, of een formulier invullen bij uw lokale postkantoor voor gratis.
 2. 2
  Contacteer de DMV. In de meeste staten, kunt u mailen in een adreswijziging formulier of update uw adres online. Het adres op uw rijbewijs wordt niet gewijzigd, tenzij u wenst te betalen voor een duplicaat rijbewijs. Controleer uw staat van de Department of Motor Vehicles website voor meer informatie of om hun klantenservice nummer te vinden.
  • Wijzig uw adres voor je stem. Het is belangrijk om uw staat stemrecht agency hoogte te stellen van uw nieuwe adres, zodat u in de juiste wijk en de wijk kunnen stemmen. Meestal kan dit worden bereikt via de DMV wanneer u het adres voor uw rijbewijs te veranderen; sommige staten ook toestaan ​​om uw registratie van kiezers gegevens online te wijzigen. U kunt ook ophalen oproepingskaart formulieren bij uw plaatselijke postkantoor. Zoeken naar uw staat de website voor meer informatie.
 3. 3
  Vertel de IRS uw nieuwe adres. U kunt de Internal Revenue Service van uw nieuwe adres op twee manieren melden. Ten eerste, kunt u gewoon schrijf het in de juiste vakken op uw belastingaangifte. Of u kunt downloaden en mail het naar het vermelde adres voor uw staat.
 4. 4
  Waarschuw de sociale zekerheid. Als je de sociale zekerheid handicap of pensioenuitkeringen, moet u de Social Security Administration of zo spoedig mogelijk uw nieuwe adres te melden. Start om het proces te doen online, of bel SSA op (800) 772-1213 (TTY (800) 325-0778) van maandag tot vrijdag, 07:00-19:00 Eastern time. Je kunt niet SSA hoogte te stellen van uw nieuwe adres via mail.
 5. 5
  Contact op met uw reclasseringsambtenaar. Als u momenteel op erewoord, of genoteerd op een zedendelinquent register, moet u uw reclasseringsambtenaar of uw provincie uw nieuwe adres vertellen. Zorg ervoor dat jij mag eerst verplaatsen uit een bepaald rechtsgebied. Zoek naar uw provincie correcties bureau website voor meer informatie.

Tips

 • Als u stopt met zaken doen met iemand als u te verplaatsen, zoals een hulpprogramma of kabel bedrijf, contact met hen op voorhand en ze precies vertellen wanneer te starten, stoppen, of de transfer service. Zorg ervoor dat uw uiteindelijke factuur gaat naar de juiste plaats en dat u betaalt het.
 • Als je dat doet mail of fax een brief, moet u uw volledige naam, rekeningnummer, huidige adres, en het volledige nieuwe adres te vermelden. Zorg ervoor dat u de brief te ondertekenen ook.
 • Als u een kamergenoot verhuizen, terwijl anderen blijven, zorg ervoor om dat duidelijk maken, met name naar het postkantoor.

Waarschuwingen

 • Het postkantoor forwarding service is vrij efficiënt, maar ze delen uw adres. Als je een huis koopt, zal het vaak een kwestie van openbare gegevens. Hoe dan ook, verwachten dat een nieuwe partij van ongewenste e-mail.

Dingen die je nodig hebt

 • Lijst met persoonlijke, zakelijke en de overheid contacten
 • Adreswijziging briefsjabloon (optioneel)