Wkonl

Hoe maak je een goede makelaar te vinden

Stappen te nemen bij het zoeken naar een makelaar. Beslissen welke stappen te nemen.

Stappen

Hoe maak je een goede makelaar te vinden. Voldoen aan agenten in hun werkomgeving, niet in hun kantoren.
Hoe maak je een goede makelaar te vinden. Voldoen aan agenten in hun werkomgeving, niet in hun kantoren.
 1. 1
  Voldoen aan agenten in hun werkomgeving, niet in hun kantoren. Goede agenten besteden weinig tijd aan hun bureau.
 2. 2
  Zorg ervoor dat de agent heeft veel eigenschappen gesloten en werkte een paar jaar op zijn minst. De gemiddelde makelaar sluit slechts 1 of 2 huizen per jaar. Meer sluitingen betekent meer ervaring.
 3. 3
  Een geweldige plek om agenten te ontmoeten is bij open huizen. Maak je geen zorgen dat je niet geïnteresseerd bent in de betreffende woning. De agent weet dat open huizen produceren zelden een koper voor die huis en gebruik de open huis als een instrument om kopers te vinden.
 4. 4
  Een andere goede methode is om contact met de agent met wie een vriend of familielid werkte. Als deze agent tot positieve resultaten voor een vriend, is er een goede kans dat ze hetzelfde doen voor jou.
 5. 5
  Zorg ervoor dat uw agent is online. Het hebben van een web-savvy middel is zeer belangrijk vandaag de dag als meer dan 85% van alle kopers in eerste instantie zien hun huizen online. Grote agenten hebben laptops en vaak zijn verhuisd naar mobiele technologie te helpen. Een makelaar in de wereld van vandaag moet mailen, tekst, en zijn zowel beschikbaar voor kopers en verkopers.
 6. 6
  Interview meerdere agenten. Of u nu op zoek bent naar een koper agent of verkoper middel. Vergeet echter, zullen agenten je vertellen wat je wilt horen. Zorg ervoor dat ze niet verkopen je een droom partnership... je wilt een realistische makelaar inhuren. Heeft een kopersmarkt overeenkomst formulier niet te ondertekenen voordat op zoek naar onroerend goed (je vrij om vertrouwen op te bouwen met een makelaar gedurende een aantal uren van te kijken voordat u zich er iets moet voelen).
 7. 7
  Kijk voor tekenen dat de agent bezig is. Een hardwerkende, doorzetter van een agent is goed. Wees voorzichtig, soms zijn ze te druk. Een makelaar kan alleen effectief werken met ongeveer een half dozijn kopers en een dozijn verkopers op een gegeven moment om de tijd die nodig is om een ​​koper behoren te geven. Als ze aan je voorbij aan een "assistent", te verplaatsen naar een ander middel dat hun tijd zal geven aan u.
 8. 8
  Het is belangrijk dat uw agent is deskundig. Stel vragen over dingen die je geleerd hebt door je nieuw gevonden interesse in vastgoed. Als ze niet meer dan je weet - immers, dit is haar broodwinning! - Gaan naar doorgewinterde middel. Lokale kennis is bijzonder kritisch vooral in de stad instellingen.
 9. 9
  Een uitstekend middel is het meest belangrijk voor je bij het ​​kopen van een huis voor de eerste keer. Zij moeten ervaring hebben en moet in staat zijn om u te begeleiden door de complexiteit van het proces, met inbegrip geldschieter info die je zal moeten bieden. De lening proces is veel veeleisender en complexer geworden in 2010.
 10. 10
  Zie hoe de agent MLS aanbiedingen te komen in zoekopdrachten. Bij de opsomming in de huidige markt, moeten alle vermeldingen van klein tot groot hebben professionele foto's - dit is het eerste teken van een professionele makelaar die de huidige markt begrijpt.
 11. 11
  Hoe gerespecteerde is de makelaardij / vertegenwoordiger... U wilt een agent die zal netwerk en werken samenwerken met andere middelen. Doorgewinterde agenten hebben de neiging om de andere agenten kennen in het gebied en hebben goede relaties met hen. Dit heeft de neiging om te zetten in goede transacties.
 12. 12
  Controleer de referenties die een agent moet in staat zijn om u te voorzien. Vraag aan de andere makelaars kunt interviewen als ze weten dat het andere middel en als ze hen respecteren als een makelaar.
 13. 13
  Vraag uw agent waar ze wonen. Een agent die woont en werkt lokaal zullen de vinger aan de pols van de markt en in staat zijn om belangrijke vragen over de gemeenschap te beantwoorden. Ze moeten op een minimum weten de scholen waar ze werken. Dit is vooral belangrijk in grote steden.
 14. 14
  Vragen "kunt u dienstverleners die mij kan helpen bij het ​​verkrijgen van een hypotheek, het maken van reparaties aan mijn huis, en andere dingen die ik moet doen aanbevelen?" Houd in gedachten dat hier een makelaar algemeen moeten raden meer dan een provider en moet een vergoeding (ethische kwesties de neiging te ontstaan ​​wanneer dit gebeurt) niet ontvangen.
 15. 15
  Vraag hoe lang de makelaar werkt fulltime. Het is niet zo dat nieuwere agenten niet in staat zijn, het is gewoon een factor in het maken van een weloverwogen beslissing. Veel "ervaren" agenten zijn niet altijd de beste keuze, hetzij. Vooral als ze niet hebben gehouden met de technologie.
 16. 16
  Vraag de agent of de makelaar is een full-time-agent. Is dit haar enige baan? Je moet een full-time-agent te eisen.
 17. 17
  Vraag wie de agent werkt voor de transactie, de koper of de verkoper (een makelaar verkoop van een huis werkt bijna altijd voor de verkoper en de neiging om dingen spin verkopers manier)
 18. 18
  Vragen "hoe zal je me op de hoogte over de voortgang van mijn transactie te houden? Hoe vaak? ' Met behulp van welke media? Nogmaals, dit is niet een vraag met een correct antwoord, maar dat ene weerspiegelt uw wensen.
 19. 19
  TIPS:
  • Heeft een agent om u onmiddellijk wanneer u een bericht achterlaten niet verwacht, maar terug verwacht een gesprek binnen 24 uur of een redelijke hoeveelheid tijd, afhankelijk van de situatie.
  • Heeft uw makelaar niet bellen na uren, verleden 09:00 of zo. Ze hebben een leven ook.
  • Dit is uw belangrijkste transactie van je leven, een doorgewinterde makelaar doet dit dagelijks en begrijpt de vele problemen die zich voordoen tijdens het proces. Proberen om het grote beeld in gedachten te houden.
  • Uw huis / of de woning die u koopt is een commodity. Vraag en aanbod binnen een wijk een belangrijke rol spelen in de prijsvorming en de timing van een verkoop. Probeer niet te worden overdreven emotioneel betrokken bij de aankoop / verkoop van het onroerend goed.
 20. 20
  Zie een paar woningen in hetzelfde gebied op open huis dag, om een idee over de huizenprijzen in de geselecteerde wijk krijgen. Dit zal helpen om u te houden van het zijn volledig blind eenzijdig als je naar een agent.
 21. 21
  Werken met een lokale markt expert. Er zijn makelaars die gespecialiseerd zijn in het werken binnen een bepaalde gemeenschap. Zelfs als u een makelaar die je leuk vindt, kun je het best worden gediend door een makelaar die kent het gebied goed, en kan u adviseren over eventuele nadelige lokale marktomstandigheden die een buitenstaander misschien niet bewust van.
 22. 22
  Als je een koper, u wilt werken met een kopers agenten (ook bekend als een koper makelaar.) Dit was u weet dat uw belangen worden beschermd in de transactie. Ook als je een verkoper, je wilt werken met iemand die wordt ervaren in het vertegenwoordigen van de verkoper en het veiligstellen van de meest gekwalificeerde koper op de beste netto winst voor u. Niet alle agenten zijn experts in het werken met kopers of verkopers, dus moet je specifieke vragen.