Wkonl

Hoe maak je een internet verbinding te overbruggen

Wireless heeft een enorme sprong in het gebruik dankzij een enorme verbetering in de bruikbaarheid door de jaren heen genomen. Dat is goed voor vele draagbare apparaten, zoals laptops, smartphones, etc. Maar voor mensen met desktops, kan een draadloze adapter niet worden opgenomen. Of wilt u misschien een stabielere draadloze verbinding dan degene die u op dit moment hebt.

Bridging een internetverbinding heeft betrekking op het maken van verbindingen tussen de verschillende havens die gebruikt zal worden door de computer, zoals ethernet en draadloos. Die in dit artikel zijn eenvoudige stappen die u kunt gebruiken om uw eigen overbrugd verbinding te maken.

Opmerking: Deze tutorial is van toepassing op de MS Windows-omgeving. Deze stappen moeten alleen worden gebruikt in verband met een Windows 7 machine, omdat ze niet zijn gegarandeerd om te werken aan vorige versies, of op machines waarop een ander OS zoals iOS, of Linux.

Stappen

Hoe maak je een internet verbinding te overbruggen. Zorg ervoor dat de relevante machines en crossover-kabel werkt.
Hoe maak je een internet verbinding te overbruggen. Zorg ervoor dat de relevante machines en crossover-kabel werkt.
 1. 1
  Zorg ervoor dat de relevante machines en crossover-kabel werkt. Om te zien of de kabel werkt, sluit deze aan op beide machines. Als de poort gaat branden, dan weet je dat het werkt. Als het niet gaat branden, het snoer is niet in orde.
 2. 2
  Aan de slag. Op beide machines, gaat het de start menu, opent u het configuratiescherm en ga naar "Netwerk en internet". Het Local Area Connection (LAN) moeten verschijnen met geen internet in het venster.
 3. 3
  Maak de brug op de host machine. Ga naar "Change adapter settings" op het linkerpaneel op de host machine. Twee of meer verbindingen zou moeten verschijnen. Markeer beide LAN-verbinding en draadloze netwerkverbinding. Klik rechts op een van de pictogrammen die u gemarkeerd en een optiemenu te komen met alleen "Bridge Connection". Klik erop en het moet een tweede te nemen voor het opzetten van de verbinding.
  • Brug werkt nu al? Sommige machines kaarten zullen automatisch het benodigde netwerk informatie voor u toewijst. Als dat zo is, zal een pictogram op de taakbalk van de cliënt machine opdagen met een monitor en een vork als plug tonen ernaast. Als het pictogram heeft een voorzichtig teken, betekent dit dat de informatie moet handmatig worden toegewezen.
 4. 4
  Doen controleren. Een nieuw pictogram moet worden weergegeven in het venster met de naam "Network Bridge" en het moet de naam van het draadloze netwerk weer u bent verbonden met onder "Network Bridge". Zo niet, herhaal stap 3 om de brug te verwijderen en opnieuw starten van het proces.
 5. 5
  Toegang tot de command line. Nog steeds op de host machine, opent u het startmenu en in de zoekbalk type "CMD". Open Kladblok en bereid zijn om uw netwerk gegevens op te schrijven.
 6. 6
  Verkrijg netwerkgegevens van het apparaat. In het CMD venster, type "ipconfig / all". Een grote lijst van informatie zou moeten verschijnen. Scroll naar boven en zoek op "Ethernet-adapter Netwerk Bridge:", kopieert u het IPv4-adres, subnetmasker, standaard gateway en de DNS-servers.
 7. 7
  Voer een client machine setup. Op de client machine, klik op "Local Area Connection". Een venster pop-up genaamd "Local Area Connection Status", selecteer Eigenschappen, en in dat venster dubbelklikt u op "Internet Protocol versie 4 (TCP/IPv4)".
 8. 8
  Voer de gegevens in. Om het netwerk in te voeren, selecteer "Gebruik het volgende IP-adres". Nu moeten de drie balken verlicht kunnen worden. In het IP-adres rij, voert u het IPv4-adres van de host machine, en voor het laatste deel van de nummers te verhogen met 1.
  • Voorbeeld: 192.168.1.179 wordt 192.168.1.180. Het subnetmasker is hetzelfde als wat werd gekopieerd als de Default Gateway.
 9. 9
  Controleer de servers. De DNS-servers zullen ook worden veranderd tot wat werd omlaag gekopieerd van netwerkinformatie de host machine. Voor de eerste rij, voer de gegevens in zoals het was vanaf de host, en in de tweede rij gezet in hetzelfde nummer, maar verhogen het laatste nummer van 1.
  • Bijvoorbeeld: 192.168.1.1 en 192.168.1.2.
 10. 10
  Finaliseren van de verbinding. Klik op het vak over valideren Instellingen bij afsluiten en klik op OK. Het duurt een seconde te valideren, maar de aansluiting moet gaan werken een paar seconden na het klikken op OK. Uw nieuwe verbinding zou nu moeten werken.

Waarschuwingen

 • De snelheid van de verbinding zal niet zo snel als het was eerder, omdat je splitsing zijn de verbinding.

Dingen die je nodig hebt

 • Een laptop met een Ethernet-poort (RJ45 specifiek), en een actieve draadloze verbinding
 • Een desktop (of laptop) met een werkende Ethernet-poort
 • Een crossover-kabel aan op de twee machines aansluiten. Om te controleren of uw kabel is een crossover-kabel, controleer dan de aansluiting en kijk naar de pin kleuren, als de twee partijen hebben de kleuren in verschillende posities, heb je een crossover kabel

hi