Wkonl

Hoe maak je een klasse passeren

Zelfs de beste en slimste student kan uiteindelijk in een klasse die ze ernstige problemen passeren zult hebben. Hier is hoe u uw kansen op het vermijden van de gevreesde "F" te maximaliseren.

Stappen

Hoe maak je een klasse passeren. Als je iets niet begrijpt, krijgt een tutor.
Hoe maak je een klasse passeren. Als je iets niet begrijpt, krijgt een tutor.
 1. 1
  Als je iets niet begrijpt, krijgt een tutor. Studiebegeleiding kan echt helpen. Zelfs een uur helpt zo veel dat je je gang kon gaan en voeg 20 vreemde tekens op uw resultaat gewoon met het gaan voor begeleiding.
 2. 2
  Ga naar de klas. Wonen elke klasse, ongeacht hoe saai of onhandig. En zolang je er bent, kan je net zo goed luisteren en handige aantekeningen.
 3. 3
  Doe je huiswerk. Nu, het huiswerk onderdeel van je cijfer is meestal niet voldoende om het verschil tussen passeren en falende maken - ervan uitgaande dat je doet spectaculair goed op tests en langlopende projecten - maar het punt van huiswerk is om de lessen van de klas te versterken, zodat dat je niet goed presteren op deze tests.
 4. 4
  Studie. Herziening van uw notities, teruggekeerd huiswerk en toegewezen lezingen op een regelmatige basis zal u helpen houden op de top van de leerstof. Dit helpt voorkomen dat deze nachtmerrie situaties waarin het de avond voor een grote test en je hebt geen idee waar te beginnen studeren.
 5. 5
  Woon de instructeur kantooruren. Als er geen reguliere kantooruren, vragen of je in kunt komen tijdens je lunchpauze, voor of na school, tijdens een studiezaal, of een ander tijdstip dat is handig voor je leraar. Voordat je er bent, probeer te lokaliseren wat het precies is dat is het geven van je problemen, en vragen te stellen op basis van dat. Wees niet bang van het kijken dom. Uw docent zal uw toewijding bewonderen, of je hebt grote hiaten in uw begrip of niet.
 6. 6
  Besteed voldoende tijd aan het werk in de klas en huiswerk. Als u slechts een of twee zeer moeilijke klassen en enkele gemakkelijker, moet u opzij te zetten meer tijd voor het een of twee dan voor alle anderen samen. Het is ook een goed idee om je huiswerk te beginnen binnen 15-20 minuten van het krijgen van school naar huis. Het geeft je net genoeg tijd om te ontspannen: een hapje, kijken naar een deel van een show, etc. Daarna, zult u klaar om te beginnen werken. Zorg alleen wel dat je niet uitstellen...

Tips

 • Eet altijd een goed ontbijt. Dit levert de brandstof van uw lichaam en de hersenen nodig hebben om tijdens de les efficiënt te functioneren.
 • Probeer niet om alles te proppen in een nacht. STUDIE VROEGE
 • Werkt het systeem, weet hoe je instructeur rangen opdracht / testen en hoe opdracht / testen meetellen voor je eindcijfer. Vaak laag tests kunnen worden geschrapt of opdrachten kan slechts een klein deel van je eindcijfer te zijn.
 • Als u vrije tijd in die klasse om huiswerk te doen dan te kijken over de problemen en vragen te stellen over het probleem als je niet it.Then krijgt de leerkracht zal u helpen.
 • Zorg voor genoeg. Slaaptekort keet op uw aandachtsspanne, plus uw vermogen om te luisteren en te synthetiseren informatie. Koffie is geen vervanging voor het geven van je hersenen voldoende rust.
 • Vergeet niet, hoef je niet leuk te vinden een klasse om het door te geven.
 • Als je merkt dat je slecht doen in de klas vraag je instructeur over extra krediet kunt u punten toegevoegd aan scores op examens / tests en je instructeur weet je genoeg zorg over het onderwerp te krijgen.
 • Doe altijd je huiswerk op tijd.
 • Als al het andere faalt, overweeg dan het schrappen van de klas. Of als dat onmogelijk is, overwegen te laten vallen een andere klasse of buitenschoolse activiteit, zodat u meer tijd en energie moeten besteden aan de problematische klasse.
 • Laten we eerlijk zijn, kunt u een dag vrij te nemen en te ontspannen. Zorg alleen wel dat je het kunt betalen en make-up van de werkzaamheden voor die dag.

Waarschuwingen

 • U kunt een gevoel van voldoening en trots voelen als je voorbij een klasse! Wees voorzichtig, want dat kleine beetje troost kan leiden tot een falende rang.