Wkonl

Hoe maak je een leuke, interessante conversatie via tekst hebben

Wanneer sms'en een vriend, heb je ooit vinden jezelf vast in een conversatie sleur, waar geen van jullie weet wat om over te praten? Of misschien je gesprekken zijn gewoon saai en repetitief? Wat ook het geval kan zijn, zal deze gids u helpen door!

Stappen

Hoe maak je een leuke, interessante conversatie via tekst hebben. Denk aan een onderwerp dat u beiden interesseert.
Hoe maak je een leuke, interessante conversatie via tekst hebben. Denk aan een onderwerp dat u beiden interesseert.
 1. 1
  Denk aan een onderwerp dat u beiden interesseert. Het kan van alles zijn, zolang het zal jullie beiden interesseren. Je zou kunnen chatten over sport, tv, de komende verkiezingen... De mogelijkheden zijn eindeloos!
 2. 2
  Vermijd het gebruik van woorden herhaaldelijk. Veel mensen hebben dit probleem. Het is moeilijk om een ​​interessant gesprek hebben als je de zelfde oude, monotone antwoordt elke keer: "Lol", "Ach", "Wow", "O", etc. Probeer om het te mengen een beetje dingen vers te houden en laat de andere persoon weet dat je een interesse in wat ze te zeggen hebben.
 3. 3
  Houd uw teksten vrolijk en leuk! Gewoon omdat je verveelt, betekent niet dat je moet laten de andere persoon kennen. Als je constant klagen over verveling, kan de andere persoon interesse verliezen en stoppen met sms'en, denken ze vervelen.
 4. 4
  Geef je teksten persoonlijkheid! Herinner de andere persoon dat er een werkelijke mens achter de woorden op dat kleine scherm van de telefoon. Voeg smileys en emoticons, of gebruik tekst lacht, zoals "lol", "rofl", "cqts", enz.
 5. 5
  Praat over wat je doet. Daarna, vraag hem / haar hetzelfde. Maar zorg ervoor dat je niet rijden en sms'en!
 6. 6
  Voorkomen dat het verzenden van een woord teksten. Het kan veel makkelijker op je duimen dan het nemen van de tijd om te typen op een echte boodschap te zijn, maar een woord kan een gesprek zelden starten.
 7. 7
  Stuur willekeurig, off-the-wall teksten! Er is iets leuk en speels over nooit weten wat een persoon naast zal zeggen. Verras hem of haar met een totaal onverwachte antwoord, of een vraag die lijkt te komen van nergens. Spontaniteit is de sleutel, en zal zorgen voor een grote reeks van gesprek!
 8. 8
  Maak uw teksten leesbaar. Terwijl de occasionele spelfout of een afkorting is schattig en aanvaardbaar, het is niet leuk wanneer een persoon stammen hun ogen proberen te ontcijferen uw teksten. Probeer chatspeak tot een minimum te!
 9. 9
  Kijk om je heen voor inspiratie. De eenvoudigste, meest voorkomende huishoudelijke punt kan een goed gesprek vonk. Het kan alles zijn van een servet gebruiken om een ​​DVD te zijn.
 10. 10
  Vermijd saai, cliche, alledaagse gesprekken. De gebruikelijke smalltalk is nuttig als je absoluut wanhopig, maar zelden maakt voor onvergetelijke gesprekken. In plaats van "Mooi weer we hebben", probeer te denken aan iets origineler.
 11. 11
  Herinneringen ophalen. Als je sms een vriend, kan je altijd brengen het verleden. Het is moeilijk om mis te gaan met "Denk aan de tijd..." of "Ik mis toen...". Zorg ervoor dat uw sentiment draait niet al te nostalgisch, of jullie beiden kan eindigen met die lege verlangen gevoel.
 12. 12
  Stuur MMS-berichten of berichten met geluid. Dit zijn extra leuk! Stuur een grappige foto van jezelf, of een koel grafisch. Audio van je favoriete liedje of rare geluidseffecten toe te voegen. Audio / MMS-berichten zijn gebonden aan krijg je zowel praten (en lachen)!

Waarschuwingen

 • Niet tekst tijdens het rijden. Door dit te doen, je bent jezelf in gevaar te brengen, evenals degenen om je heen.