Wkonl

Hoe maak je een mens praten bij het aanroepen van een bedrijf

Ben je moe van het eindeloze lus van geautomatiseerde berichten die je krijgt wanneer je probeert om een ​​overheidsinstantie of bedrijf te bellen? Hier ziet u hoe een levend persoon aan de lijn te krijgen.

Stappen

Hoe maak je een mens praten bij het aanroepen van een bedrijf. Probeer een of meer van de volgende trucs.
Hoe maak je een mens praten bij het aanroepen van een bedrijf. Probeer een of meer van de volgende trucs.

Generieke touch-tone-systemen

 1. 1
  Probeer een of meer van de volgende trucs:
  • Toets 0. De meeste van de tijd, op "0" brengt u naar een persoon. Als dit niet gebeurt, druk er meerdere keren. Voor veel systemen, drukken twintig keer zal het lukken. U kunt ook proberen te mengen met andere symbolen in de volgende stap.
  • Nummer "*" of "#" of vier keer. Veel bedrijven hebben een speciale combinatie (meestal herhaald toetsen) te laten hun vertegenwoordigers of monteurs krijgen een greep van iemand snel.
  • Drukt niets en wacht. De meeste systemen hebben ondersteuning voor oude "rotary" stijl telefoons die niet van een DTMF-toon kan indienen, en zal u in contact met een operator.
  • Kies de optie waar u zich aanmeldt voor een nieuwe dienst of uw account annuleren. Dit zal meestal verbinden je met een live-operator die kunnen helpen en / of re-direct uw oproep naar de juiste persoon. Vraag hen om hun naam en het ID-nummer eerst, zodat ze weten dat ze verantwoordelijk zijn voor het overbrengen van je goed gehouden worden.
  • Kies de optie voor de Spaanse. Soms zult u in staat zijn om sneller dan je zou in staat zijn om door te dringen tot een Engels-sprekende een om een ​​tweetalige operator spreken.
  • Bedrijven reageren vaak het snelst om nieuwe leads of potentiële klanten. Probeer gaan door de verkoopzijde van het bedrijf om te krijgen wat je wilt. Neem de cursus bedoeld voor het openen van een nieuwe account, bijvoorbeeld, en je zult gaan meestal direct naar een mens. Ze zouden kunnen proberen om iets te verkopen, maar de meeste sales mensen hebben het gevoel om te weten dat je niet iets nieuws zullen kopen totdat je probleem is opgelost.
  • Kies de optie voor het controleren van uw account. Toen hem werd gevraagd om uw rekeningnummer, kiest niets.

Generieke voice-response systemen

 1. 1
  Zeggen "ik zou graag aan een persoon spreken" weer of gewoon de woorden "operator" of "agent" over en over totdat het systeem opgeeft. Aangezien deze systemen vaak missen de eerste 1/4 seconde van uw verklaring, volledige zinnen zorgen voor een beter begrip.
 2. 2
  Onthouden van schreeuwen tegen het systeem, zoals de verleiding als je zou zijn. De meeste systemen zijn ontworpen om te reageren op een normale toon van de stem en zal alleen vragen om jezelf te herhalen als je luid spreken.
 3. 3
  Mumble. Zeg niets onderscheiden zeggen. Als het systeem hoort u geluiden maken en kan geen woorden te onderscheiden, is het meestal vraagt ​​je om jezelf twee keer te herhalen, dan geeft het op en stuurt je naar de klantenservice.
 4. 4
  Zeg het toverwoord: "klacht" (zoals in "Ik wil graag een klacht in te dienen") zo vaak als mogelijk. Je kan worden doorgestuurd naar een echt mens na slechts drie of vier uitingen van dat woord.
 5. 5
  Vervloeken. Veel programma's zijn opgeleid scheldwoorden te herkennen en neem je vaak aan een operator nadat u een f-bom of twee te laten vallen. Alleen niet vergeten niet om deze methode over te dragen wanneer je spreekt met de feitelijke exploitant!

Cheat-sheet-methode

 1. 1
  Indien de generieke methoden falen, gebruik een van de IVR cheat sheets zoals die gevonden op gethuman. com. Het bevat 500 bedrijven en de enige beste methode die u kunt gebruiken om direct naar een persoon.

Tips

 • Zoek een vriendelijke operator en zijn vriendelijk voor hem of haar. Zeg wat je zoekt (als je zijn gefrustreerd door de oproepende ervaring verklaren je frustratie op een zachte manier en niet uw vriendelijke persoon niet aanvallen), en vaak hij of zij zal u helpen en geven u inzicht over de doelvennootschap en de executive u probeert te contacteren.
 • De meeste moderne IVR systemen zijn gebaseerd op eerdere gegevens. Als je zegt dat een vloek woord en krijg Billing en niet ophangen, je hebt net geleerd dat waar naar de volgende beller die vloeken nemen.
 • Als je door een echte persoon, vraag hen dan om een ​​direct nummer (zeggen dat het in het geval u verbinding wordt verbroken), zodat u kunt kiezen de volgende keer, indien nodig.
 • Vraag de persoon die je bereiken om specifieke details van uw gesprek mee aan uw account-bestand. Dit is vooral handig wanneer je te maken met een bedrijf dat een customer service call center heeft. Uw volgende vraag zou kunnen zijn in een andere staat. Weten wat de vorige vertegenwoordiger vertelde dat je mag maken van de oproep sneller gaan. Dit is super belangrijk als je sprak met een manager en ze maakten beloftes of een compromis over uw probleem.

Waarschuwingen

 • Als u vervloeken tijdens uw gesprek met een medewerker van de klantenservice (zelfs maar een toevallige f-bomb), kan uw oproep per bedrijfsbeleid worden beëindigd.
 • Veel bedrijven een on-going dossier bij voor uw rekening. Als je onbeleefd bent of gebruik godslastering aan een vertegenwoordiger van uw rekening kan worden opgemerkt en dat zal vlag toekomstige vertegenwoordigers wanneer u belt weer. Dit kan wat moeilijker te maken als je iets in de toekomst nodig hebben. Zij zullen uw account dienen, maar worden bewaakt en minder kans om uitzonderingen te maken of doe je gunsten. Diezelfde records kunnen u ook helpen. Vraag hen om specifieke notaties toe te voegen aan uw dossier. Op die manier als je terug de volgende vertegenwoordiger zal weten wat de laatste beloofde of met u besproken. Wees aardig en aangenaam en dat kan uiteindelijk worden vermeld op uw rekening ook.
 • Als u ervoor kiest de optie voor een Spaans-sprekende vertegenwoordiger, let op dat je niet helpen, niet sneller zou kunnen krijgen. Veel bedrijven verbieden hun vertegenwoordigers van het spreken aan klanten in een ander dan degene die ze waren ingehuurd voor taal, en moeten klanten die een andere taal spreken om de juiste vertegenwoordiger te dragen.
 • De meeste IVR-systemen worden gebruikt door bedrijven om ervoor te zorgen dat uw oproep gaat door naar de juiste plaats. Wees ervan bewust dat door niet te praten met het IVR-systeem, zult u waarschijnlijk in de wacht voor een tijdje totdat je aan iemand, wie zal dan nog alleen u vragen wat de IVR zou je toch vragen spreken. Dan krijg je weer te gaan houden, voordat u de persoon op de juiste afdeling kan praten.
 • Sommige call centers kunnen frons op de praktijk van de medewerkers van de klantenservice overbrengen misrouted oproepen (zoals te vaak wordt overgedragen is een veel voorkomende klacht dat veel bedrijven zijn al bewust van). Verwachten dat een enigszins getrainde / onervaren sales rep niet de beste of de meest gekwalificeerde persoon om uw complexe facturatie of de technische dienst kwesties aan te pakken zou kunnen zijn, maar ze zijn niet toegestaan ​​om je over te dragen, zodat ze hun "best doen" aanbieden. In die gevallen met dergelijke bedrijven, mag je verwachten dat je 2 minuten facturering / technische vraag tot 20 minuten duren, terwijl dat rep overlegt met een bedrijf kennisbank of associate terwijl u wacht.
 • Als u een directe nummer voor een bepaalde afdeling bellen, voorvoegsel het aantal met 141 in het Verenigd Koninkrijk om uw nummer te verbergen.