Wkonl

Hoe u uw notebook te organiseren

Ben je moe van het verliezen van je huiswerk of niet in staat om de noten die je nodig had om te studeren voor die test in twee dagen vinden? Heb je gewoon het gevoel dat het overwinnen van het monster dat is desorganisatie? Deze how-to kan helpen!

Stappen

Hoe u uw notebook te organiseren. Gebruik een bindmiddel voor elk van uw lessen - Soms docenten verzamelen van de notebooks.
Hoe u uw notebook te organiseren. Gebruik een bindmiddel voor elk van uw lessen - Soms docenten verzamelen van de notebooks.
 1. 1
  Gebruik een bindmiddel voor elk van uw lessen - Soms docenten verzamelen van de notebooks. Als de controle duurt meer dan een dag, zult u worden overgelaten zonder uw materialen voor andere klassen. Er is meestal een sectie in de syllabus die u hebt ontvangen bij het begin van het jaar, dat beschrijft hoe een bepaalde leraar wil u het opzetten van uw notebook. Anders volgt u de onderstaande stappen.
 2. 2
  Als uw bindmiddel loopt uit de ruimte, het dossier van de eerste eenheden, op een veilige plaats, thuis. Gooi geen krabbels of stukjes papier die je niet helpen bij beoordeling moment.
 3. 3
  Gebruik uw verdelers om eenheid secties te maken voor elk van uw notebooks.
 4. 4
  Houd losse blad papier na de laatste noot in de huidige eenheid van de studie, in elke notebook.
 5. 5
  Zet een drie-ring plastic envelop in uw bindmiddel om andere benodigdheden, zoals potloden, flashcards, en cd's mee te nemen.
 6. 6
  Plaats geen huiswerk te wijten aan de juiste notebook gedeelte, zodat het gemakkelijk zal zijn te vinden.
 7. 7
  Houd uw notebook georganiseerd door het controleren van elk een en het weggooien van ongewenste documenten aan het einde van de schooldag.
 8. 8
  Verwijder nietjes en punch alle hand-outs voordat u het in uw bindmiddel. U kunt dit doen gemakkelijk door scheuren het deel met het nietje of met behulp van een nietmachine remover.
 9. 9
  Vermijd het gebruik van meerdere pagina geniete handouts zonder ze uit van de ringen van het bindmiddel. (Zodat de ringen niet rippen de gaten van de pagina's).
 10. 10
  Houd uw notities in de juiste secties. Ook je best doen om alle onderdelen van de notebook te voltooien voordat je nieuwe baan of nieuwe klasse.

Tips

 • Schrijf de datum en het onderwerp op al uw notities en hand-outs.
 • Proberen om netjes te schrijven. Als je haast, en uw handschrift wordt steeds onleesbaar, stoppen en maken afspraken met een vriend in de buurt om ze later te kopiëren of de leraar vragen om u te helpen. Dit zal u helpen studeren en later herzien.
 • Als je leraar graag uw bindmiddel controleren, zorg ervoor dat je alle materialen die ze willen.
 • In plaats van een bindmiddel, kunt u ook kiezen voor een meer compacte oplossing door het kopen accordeon mappen.
 • Probeer een potlood-houder krijgen met een drie perforator. (Of een drie-perforator liniaal. Als je de heerser, maar de plastic onderdelen hebben de neiging om te breken en uiteindelijk de "heerser" zal slechts een zeer slanke drie perforator zijn.)

Waarschuwingen

 • Niet weg elke test gooien of quiz krijg je terug, je kunt dit studeren voor een half jaar of een finale!