Wkonl

Hoe maak je een fundraiser te organiseren

Om een ​​succesvolle fundraiser te organiseren, moet u de demografische gegevens van de doelgroep, dat is, wie ze zijn, wat ze leuk vinden, en hoe u kunt een beroep op hen te overwegen. Op basis van deze informatie, en een overzicht van uw middelen groepen, moet u een plan en volg het om te slagen.

Stappen

Hoe maak je een fundraiser te organiseren. Denk na over de kosten.
Hoe maak je een fundraiser te organiseren. Denk na over de kosten.
 1. 1
  Kies uw werkgroep. Afhankelijk van de groep die u organiseert voor, dit kan kinderen op school, de ouders van schoolgaande kinderen, lokale bedrijven, of het grote publiek. Misschien wilt u snoep of donuts maar reclame of diensten te verkopen aan de kinderen, aan bedrijven. Door het kiezen van de best mogelijke "product" voor uw fondsenwerving inspanning, zult u uw kans op succes te vergroten.
 2. 2
  Denk na over de kosten. Als u besluit om het een openbaar fundraising evenement te maken, na te denken over de kosten, sponsoring, en participatie. Een voorbeeld zou een wasstraat, dat is een veel voorkomende fundraiser voor jeugdgroepen en clubs zijn. Kosten zou omvatten zeep, washandjes, en het gebruik van een faciliteit voor het evenement te houden. Sponsoring zou kunnen komen in de vorm van een lokale winkelier die bereid is om u te laten hun gebouwen en water te gebruiken voor het evenement, en eventueel helpen met reclame. Deelname is het verkrijgen van de leden van uw club of groep te zijn op de locatie, bereid om te werken, evenals het hebben van hen te helpen verspreiden het woord voorafgaand aan het evenement.
 3. 3
  Kies een datum en tijd voor het evenement auto wast, cookouts, en werf verkoop zijn meer winstgevende en plezierig bij goed weer, zodat ze mogelijk niet geschikt voor midden in de winter of het midden van de zomer in een zeer warme locatie. Opkomst hoger zal zijn op zaterdag, maar kijk naar de gemeenschap kalender om te zorgen dat er geen ander evenement is gepland voor de dag die u kiest, dat zal moeten mensen met andere dingen bezig terwijl u houden van uw fundraiser.
 4. 4
  Zoek een goede locatie. Veel retail bedrijven toelaten verschillende groepen om hun gebouwen te gebruiken voor auto wast, bakken verkoop, en andere fondsenwervende activiteiten als zij verenigbaar zijn met hun waarden en ze steunen wat je voor werkt.
 5. 5
  Adverteren. Dit kan betekenen dat u borden in de stad en op de gemeenschap bulletin boards, van mond tot mond, of praten met media-uitzending om te zien wat voor soort reclame die zij aanbieden. Veel radiostations en lokale tv-verkooppunten hebben gemeenschap bulletin boards en de mededelingen van de overheid voor non-profit groepen.
 6. 6
  Krijg je benodigdheden bij elkaar en plannen wat je nodig hebt om uw evenement succesvol af te trekken.

Tips

 • Gebruik teamwork en organisatie, en het plan van het evenement van start tot finish.
 • Praat met lokale bedrijven en zien of ze bereid zijn om installaties of producten om u te helpen bij uw inspanningen te doneren.
 • Kijken naar andere groepen die fondsenwervers hebben gehouden in uw gemeenschap, en te zien welk type het meest succesvol.
 • Er zijn tal van beproefde fondsenwerving evenementen, van coupon boekverkoop, chili cook-offs, wasstraten, en bakken verkoop, aan de gemeenschap garage sales en loterijen. Kijk naar de middelen die u of uw groep hebben, en ze gebruiken om het beste van uw vermogen. Als je een heleboel potentiële arbeidskrachten, maar weinig geld, wilt u misschien een schoonmaakbeurt team organiseren om gazon werk of huis schoonmaken voor bijdragen doen.
 • Vorm een ​​commissie om ervoor te zorgen dat alle plannen en het verzamelen van materialen wordt bereikt.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat u niet te breken lokale wetten met uw inspanningen.
 • Als uw inspanningen te betrekken deur tot deur verkoop, reizen in teams voor de veiligheid.
 • Bakken verkoop en cookouts moet worden beheerd, zodat het voedsel veilig is en goed behandeld.