Wkonl

Hoe maak je een verzegelde envelop te openen

Het openen van een verzegelde envelop zonder scheuren van de inhoud is niet altijd eenvoudig. Om schade welke is opgenomen in voorkomen, met behulp van een van de volgende technieken moet je helpen om de inhoud intact te houden.

Stappen

Hoe maak je een verzegelde envelop te openen. Pak uw envelop stevig.
Hoe maak je een verzegelde envelop te openen. Pak uw envelop stevig.

De hoek snip

 1. 1
  Pak uw envelop stevig. Houd het tot een fel licht of een raam, zodat je de schaduw van het document binnenkant kan zien.
 2. 2
  Met behulp van uw favoriete professionele schaar, knip een absoluut klein hoekje, bij voorkeur de onderkant, terwijl ervoor te zorgen u niet het document snip.
 3. 3
  Knip langs de vouw van de van de omhulling, niet verwijderen van width maar effectief openen envelop.
 4. 4
  Schuif het document uit. Schuif vervolgens weer in en tape de rand gesloten, kortaf en met doorzichtige tape. De fijngesneden hoek kan zijn onmerkbaar, afhankelijk van uw niveau van vaardigheid.

Het papier zegel

 1. 1
  Snijd een kleine breedte van de rand van de envelop. Alternatief afgesneden langs de vouw zoals beschreven in de hoek snip methode.
 2. 2
  Maak een kleine hoeveelheid papier-mache plakken.
 3. 3
  Na het zetten van het document terug in: Dompel de open rand van de envelop in de papier mache, zorg ervoor dat het document niet naar binnen nat.
 4. 4
  Wachten tot het droog is.
 5. 5
  Optioneel: Herhaal het proces (dompelen, laten drogen) voor een betere beveiliging.
 6. 6
  Met behulp van fijn schuurpapier, zand weg van de ruwe stukjes deeg uit de envelop. Het eruit moet zien als een gewone envelop die nooit is geopend.

De stoom-methode

Dit werkt alleen met een envelop die lijm die je moet likken om af te dichten heeft.

 1. 1
  Kook water.
 2. 2
  Tempo de envelop, en de klep / klevende kant naar beneden, over de stoom voor een paar seconden (15-30). Wees erg voorzichtig, als het papier vochtig en delicaat zal zijn.
 3. 3
  Controleer of de lijm aan het smelten is, maar als het gesmolten is, dan moet je snel zijn om het te wrikken openen voorzichtig met uw vingers of een warm mes, gestoomd op dezelfde manier (probeer niet om een koude mes te gebruiken, omdat het de lijm zou afkoelen weer terug). Eenmaal opengebroken, zachtjes glijden de inhoud eruit.
 4. 4
  Wacht op de envelop te koelen / drogen voordat glijden ze terug in: Als het papier van de envelop / of de inhoud geworden rimpelige na het drogen, gebruik maken van een strijkijzer op LOW om terug naar buiten glad, met weglating van de lijm en zorg dat u niets te branden.
 5. 5
  Eenmaal terug in vorm en droog, zet de inhoud in en re-likken (of, als je bang bent dat iemand zal het speeksel DNA-testen uit de envelop) gebruik maken van een kleine schar van lijm om eens meer te beveiligen. U kunt ook proberen het bevriezen van de envelop om het opnieuw te beveiligen.

Tips

 • Oefen eerst op lege enveloppen.

Waarschuwingen

 • Op sommige plaatsen, is het een misdaad om e-mail verstuurd via de post, die niet is gericht aan u te openen. Kennis van de wetten is aan u; onwetendheid is vaak niet een verdediging. Zelfs als het legaal is waar je bent, in gedachten houden dat het een inbreuk op de privacy.

Dingen die je nodig hebt

 • Enveloppen om te oefenen op
 • Schaar
 • Functionele huis laboratorium
 • Doorzichtige tape
 • Container met kokend water
 • Extra lijm
 • Warm mes
 • Strijkijzer