Wkonl

Hoe om geld online te maken voor gratis

Er zijn momenten waarop we ons aan losse eindjes in onze carrière. Tuurlijk, we konden films kijken, lange wandelingen op het strand, of speel WoW totdat de kinderen thuiskomen, maar dat wordt echt saai, heel snel.

Maar er is hoop, zelfs als er taken zijn strak. We kunnen wenden tot creatieve oplossingen voor de blahs verslaan en het genereren van een aantal inkomsten, en wat een betere manier om dat te doen dan om het internet te gebruiken? Er zijn manieren om geld online te maken die geen up-front kapitaal om te beginnen nodig hebben, en we geven je een paar tips over hoe dat te doen.

Stappen

Hoe om geld online te maken voor gratis. Spelen om je sterke punten.
Hoe om geld online te maken voor gratis. Spelen om je sterke punten.

Online mogelijkheden

 1. 1
  Spelen om je sterke punten. Het maken van geld online is een stuk gemakkelijker als je dingen die rechtstreeks verband houden met uw bron van inkomsten doen.
  • Bijvoorbeeld, als je een regelmatige blogger en hebben een volgende, kunt u gebruik maken van Google AdSense om inkomsten te genereren. AdSense analyseert uw content, en stuurt advertenties op uw pagina die aan je followers relevant is. Hoe meer volgelingen je hebt, hoe meer AdSense voor u werken.
 2. 2
  Verrichten van een dienst. Er zijn veel bedrijven die er zijn dat zo veel mogelijk mensen, online werken, moet om succesvol te worden. Meestal zijn deze service-georiënteerde bedrijven niet betalen veel per stuk, maar als je snel en accuraat bent, het de centen optellen tot dollars en kan een grote bron van inkomsten zijn. Kijk voor de mogelijkheden als deze:
  • . Consumenten data is een ongelooflijk waardevolle grondstof die bedrijven zullen een hoop geld betalen om te hebben, en de manier waarop veel van deze gegevens wordt verzameld is door middel van enquêtes. Hoe meer enquêtes je volledige, hoe meer je zult verdienen.
  • Wees een schrijver. Het internet is jam-packed met lezers (je bent nu een!) Het een ding dat de lezers het meest nodig zijn schrijvers. Er zijn sites zoals die zijn gespecialiseerd in het bieden op schriftelijk banen die variëren van $ 0,01 tot $ 0,10 per woord. Je mag starten in de $ 0,01 tot $ 0,03 bereik, maar hoe meer je schrijft-verstrekken schrijf je goed hoe meer je zal maken per woord.
 3. 3
  Stel je vaardigheden op de markt. U kunt talenten in audio of filmmontage hebt, je zou een geweldig grafisch ontwerper te zijn, misschien je sterkste kant is het programmeren, of het maken van mobiele apps die mensen houden. Waar eens mensen gingen naar de uitzendbureaus, ze nu aanmelden met sites als Elance en.
  • Meld je gratis, algemeen gemakkelijk, en vaak kan eenvoudig door in te loggen via Facebook worden behandeld. Maak een online profiel, gebruik maken van een professionele foto-, en mensen die je vaardigheden nodig hebt zal je lachende mok en ontzagwekkende skillset zien wanneer ze op zoek naar iemand met jouw talenten.
 4. 4
  Word een affiliate marketeer. Zoals het gebruik van Google AdSense, als u een aanwezigheid op het web met elke vorm van na, steeds een affiliate marketeer kan een substantieel inkomen te genereren als je het goed doet.
  • Meld je met een bedrijf dat een affiliate programma heeft. U kunt populaire of trending topics onderzoek met, en kies een affiliate partner basis van de actualiteit, of u kunt een partner op basis van uw eigen voorkeuren instellen.
  • Bijvoorbeeld, als je een muzikant, vriend Musician's biedt een affiliate-programma, dat is erg partner-friendly.
 5. 5
  Kopen en verkopen op het internet. OK, misschien niet het hele internet, maar het kopen en verkopen van domeinnamen kan wat extra zakgeld te genereren.
  • Denk verder dan de voor de hand liggende. Terwijl de meeste korte namen zijn allang genomen, overweeg dan een paar alternatieven: koppelteken namen zijn nu dat het een-woord namen zijn toegewezen vaker voor, ook, hebben een unieke familienamen verkoop potentieel. Hoewel het misschien niet het genereren van de aard van de dollar een multinational zou betalen voor een naam, familie namen zijn persoonlijk genoeg dat mensen bereid zijn om deel met een paar honderd dollar aan "eigen" hun achternaam op het internet zou kunnen zijn.
 6. 6
  Wees creatief. Boven alles, gebruik je fantasie bij het onderzoek online money-making kansen. Ongeacht je opleiding of ervaring, je hebt vaardigheden die mensen willen. Pak je Google, plug in een aantal trefwoorden en vind uw niche!

De planning van uw lange termijn online carrière

 1. 1
  Kijk vooruit. Terwijl het vinden van manieren om een ​​inkomen te genereren online kan zijn redelijk simpel, het nemen van die uit de reserve categorie verandering naar een volwaardige inkomen wat toewijding neemt. Maar het proces is niet moeilijk als je een beetje planning.
 2. 2
  Open uw agenda applicatie. Als je gaat om geld online te maken, je gaat nodig hebben om uw tijd te beheren. Google Agenda is een geweldige oplossing als je niet al een kalender applicatie.
  • Kijk naar de maandweergave. Zie al die lege witte ruimte? We gaan corrigeren dat.
 3. 3
  Schakel over naar de weekweergave. Nu, ga naar volgende week, en vanaf volgende maandag, maak een evenement dat de tijd die je kunt besteden werken vertegenwoordigt.
  • Als je moet halen de kinderen op 3, of een kopje koffie met een vriend in de ochtend, een racquetball spel op de middag, of moeten halen de kinderen op 3, pas uw tijd dienovereenkomstig-waaronder pendelen en decomprimeren tijd.
  • Herhaal deze stap voor elke dag van de volgende week, totdat uw agenda gevuld is:
  • Vergeet niet om uzelf een middagpauze van tenminste 1/2 uur. U-en uw ogen-zal de pauze nodig.
  • Dit zal niet alleen helpen u uw werk beschikbaarheid te plannen, zal het ook helpen om te zien waar je misschien in staat zijn om wat extra tijd voor de lancering van uw online carrière te herstellen.
 4. 4
  Vergeet niet, kwaliteit boven kwantiteit. De lancering van een carrière vereist hard werken, maar als je tijd wordt beheerd goed je bent exponentieel meer kans op succes dan wanneer je een hele dag, maar niks bereikt gewijd geworden.
 5. 5
  Wees een self-starter. Dit kan al dan niet vanzelf naar je toe komen, maar het is een waardevolle vaardigheid onder de knie voor het werken online. Zoals het spreekwoord zegt, "Op het internet weet niemand dat je een hond," maar je doet. Hier zijn een paar tips om u te helpen gemotiveerd te blijven:
  • Herinner jezelf aan het begin van de dag wat je doet, waarom je het doet, en wat je hoopt te bereiken. Doe dat voor de korte termijn-vandaag-en voor de algemene doelen die u voor uw online carrière hebt ingesteld. Als u niet op een van de andere stappen, doe deze. Het helpt niet alleen richt uw aandacht, het brengt je in een "werk" mentaliteit.
  • Houd een ochtendroutine alsof je in te gaan op een professioneel bureau. (Op toevallige vrijdag. Laten we hier niet laten meeslepen!) Zet ​​je wekker, uit te werken, douchen, scheren, heb wat ontbijt-ongeacht uw routine zou kunnen worden voor kantoor dagen, keep it going. Het plaatst je in de mentaliteit van "professionele," in plaats van "huismus."
  • Niet zitten voor 8 uur per keer. Om de paar uur-of wanneer u klaar bent met een belangrijke taak-opstaan ​​en een wandeling. De meest recente rapporten zeggen dat de hele dag zitten is zeer ongezond. Het is moeilijk om gemotiveerd en op je best als je ziek bent.
  • Vergeet niet je persoonlijke leven. Het kan heel gemakkelijk bij het scherpstellen je energie op het starten van een carrière, maar speel het lange spel. Vrienden en familie zijn belangrijk, en zal er lang nadat je hebt teruggetrokken.
 6. 6
  Wees realistisch. Starten van een bedrijf-elk bedrijf-is moeilijk, en het gaat niet om 's nachts je rijk maken. U hebt waarschijnlijk gehoord van de verhalen waar de opgewonden huisvrouw ging van het leven in een woonwagenkamp aan het bezitten van een herenhuis in slechts een jaar, met dank aan "Gepatenteerde GetRichNow Willy Billy's ™"-programma, maar dat is niet de werkelijkheid.
  • Willy Billy, aan de andere kant, schreef en verkocht 50.000 exemplaren van zijn boek voor 30€ 0,95 en raked in bijna 5 miljoen€.
  • Hij plande ook een marketing-en sales campagne die louter een honderdste van 1% van de Amerikaanse bevolking verslaafd. Willy Billy rijk geworden, maar dat deed hij niet 's nachts doen.
  • Oefening zorgvuldigheid bij het kijken naar een online mogelijkheid.

Het vinden van carrièremogelijkheden

 1. 1
  Denk na over wat je wilt doen. Het is altijd het beste om af te spelen op je passies, bijvoorbeeld als je een wijn liefhebber, kon je een wijn blog te beginnen en word de volgende Robert Parker terwijl de ondersteuning zelf verkopen van advertenties op uw blog.
  • Net als in de wereld van de brick-and-mortar, er banen op instapniveau en goedbetaalde carrière. Het kan nodig zijn om te beginnen op instapniveau en werk je weg omhoog, of je zou kunnen beginnen aan de top. Maar verwacht niet te beginnen aan de top, tenzij je hebt al veel expertise en erkenning in uw vakgebied kreeg.
 2. 2
  Denk groot. U mag niet de expertise of de erkenning moet je-nu-maar als je denkt vooruit, en denk groot, er is geen reden om nu te beginnen, en beginnen met de bouw voor de toekomst. Hier zijn een aantal online carrières die veel tractie hebben nu, en zal waarschijnlijk blijven carrière-waardig te zijn voor enige tijd te komen.
  • Home-based artsen en radiologen. Onderdeel van een groeiende veld losjes gedefinieerd als 'telezorg, "medische professionals vinden het leven buiten het kantoor is lonend, zowel monetair en flexibiliteit. Andere banen in dit gebied zijn geregistreerde verpleegkundigen en medisch secretaresses.
  • Software engineers. Dit is een van de originele "werk thuis" beroepen, en bestaat uit software engineers, informatici, systeembeheerders, technische ondersteuning, database-programmeurs, UX ontwerpers, en meer.
  • Creatieve kunsten. Deze brede categorie omvat schrijvers, bloggers, grafische ontwerpers, PR-specialisten, social media experts, en de immer populaire webdesigner.
 3. 3
  Begrijpen dat dit een proces van trial and error. Wat ook online carrière die je onderneemt, zullen er successen en mislukkingen. Accepteer dit, maar niet zelfgenoegzaam worden.
  • Leer van je fouten en gebruik de informatie die je hebt verzameld om je methoden te veranderen en uw productiviteit, kwaliteit, of wat je hebt aandacht nodig gevonden te verbeteren.
  • Blijven bewegen naar voren. Zoals filosofen lang hebben erkend, "doorzettingsvermogen bevordert."

Tips

 • De belangrijkste tip is: Never give up! Als het de eerste keer niet lukt, probeer het en probeer het opnieuw. Soms is de toekomst lijkt somber-laat dat je niet je tegenhouden. Blijven pushen, en je zult komen op de top.
 • "Succes is de som van kleine inspanningen, herhaalde dag in dag uit." - Robert Collier
 • Laat niemand je houd. Veel mensen bekritiseren degenen die een inkomen van thuis. Weigert te laten negativiteit je te stoppen van het bereiken van succes.
 • Volgens Forbes, studies tonen aan dat in-home werknemers zijn bereid om verdienen tot 30% minder. Als u factor in het ontbreken van een woon-werkverkeer-inclusief gas, slijtage-en-scheuren, en restaurant (of fast-food) lunches, het is geen verrassing.

Waarschuwingen

 • Altijd oppassen voor oplichting! Voer uw due diligence voor het overhandigen van uw gegevens aan een programma, bedrijf, of aanbieding.
 • Onderzoekt het privacybeleid en de Algemene Voorwaarden voor alles wat je overweegt het aanmelden tot. Dit zal u helpen bepalen of ze gaan om u spam, verkopen of verhuren uw gegevens aan andere bedrijven, en dingen van die aard. Dit is een waardevolle stap want, serieus, die meer spam nodig heeft?