Wkonl

Hoe om goede cijfers halen en de algehele genieten scholen

Problemen met het krijgen en onderhouden van goede cijfers is een probleem bij veel studenten, vooral rond de Middle School mark. Veranderingen en stress kan een grote invloed op kwaliteiten hebben. Of is het omdat van een nieuwe omgeving, meer studenten, schakelen klassen (blok scheduling), of ze hebben problemen met notebooks. Bijna elke student zal tijd aan te passen nodig hebben, en het kan een moeilijk ding om te doen. Echter, na een aantal van deze eenvoudige stappen kan echt stimuleren uw moreel en academisch succes.

Stappen

Hoe om goede cijfers halen en de algehele genieten scholen. Beheer uw tijd wijselijk.
Hoe om goede cijfers halen en de algehele genieten scholen. Beheer uw tijd wijselijk.
 1. 1
  Blijf georganiseerd! Dit zijn waarschijnlijk een van de belangrijkste manieren om te helpen slagen. Als uw school biedt een agenda boek van een soort, gebruik het! Houd het interessant, misschien door kleurcodering onderwerpen, of het opschrijven van interessante titels van liedjes, of versieren met foto's van dingen die je leuk of denkt zijn grappig. Goed uitziende acteurs en actrices zijn een goede keuze, ook grappige of inspirerende citaten zo goed werkt. Als je school geeft je niet een soort planner, een kopen! Ze zijn niet erg duur. U kunt een mooie planner te kopen bij u in de buurt Rite Aid of muur Mart voor een betaalbare prijs van 10€ 0,00 maximum. Zorg ervoor dat je huiswerkopdrachten, testdata, buitenschoolse verplichtingen, project vervaldata, enz. Zich bewust zijn van uw planning kan echt helpen om uw tijd te beheren opschrijven.
 2. 2
  Beheer uw tijd wijselijk. Prioriteiten stellen uw werk voor de dag. Bijvoorbeeld, als je een test komen in twee weken, maar je wat huiswerk moet morgen, werken aan het huiswerk moet morgen eerst, studeren voor die test volgende. Zorg ervoor dat u het werk dat gedaan moet worden afgewerkt, waardoor het tot 10:30 's nachts of de volgende morgen kunnen vertrekken dingen chaotisch afmaken. Gaan samen met dat, nooit uitstellen! Het verlaten van studeren voor een grote test om de nacht vóór is niet erg slim, en proppen werkt nooit, ook niet. In plaats daarvan, hebben 10-15 minuten studie sessies elke dag in de aanloop naar de test. Op die manier zal je stress te verminderen, en bereid blijven. Studies tonen aan dat soms de herziening voor een test voor het slapen helpt je te herinneren van het materiaal beter.
 3. 3
  Houd het netjes! Dit betekent dat het houden van uw locker (s), bureau, binders, alles netjes en opgeruimd. Zorg ervoor dat u tabbladen voor verschillende vakken of secties, gewoon proppen papier zonder duidelijke volgorde is een recept voor een ramp. Voor het maken van notities, is het goed om ofwel een soort van 3-ring notebook voor elke kern klasse. Als het maken van aantekeningen op losse bladen papier is gemakkelijker, dat is prima - maar zorg ervoor dat u bijhouden van uw notities. Als dit betekent dat je een map voor hen, of een sectie in uw bindmiddel alleen voor die noten, doe het! Notities kunnen helpen studeren voor een test, review voor de deurklink van het, of je zelfs helpen het huiswerk begrijpen.
 4. 4
  Succesvol te zijn in de klas. Dit betekent dat veel dingen. Komen naar de klas elke dag. Being bereid is waarschijnlijk het belangrijkste aspect van het succes. Bereid zijn betekent dat je je huiswerk afgerond, met de noodzakelijke benodigdheden, enz. Ook is het belangrijk om te weten hoe aan te passen aan verschillende leraren. Alle docenten zijn verschillend. Dus, sommige zijn streng, en om hun vertrouwen te winnen die u moet volgen en respecteren hun richtlijnen, niet te doen wat zou je in de problemen. Een ander voorbeeld, een leraar die is meer geneigd om grap rond een beetje in de klas - herinner nooit profiteren van hun humor. Weet wanneer je moet ernstig zijn en een beetje lachen. Leren door middel van lachen kan soms helpen herinneren het materiaal beter, maar als je merkt dat je meer dan je aan het leren lachen, probeer dan meer vragen te stellen, of het aanvragen van naschoolse tijd met de leraar wanneer afleidende klasgenoten niet kan draaien het gesprek van educatieve tot lacherig. Ook bewust van je lichaamstaal. Meestal leerkrachten kunnen vertellen als je je verveelt, of moe, of ongeïnteresseerd. Als u volledig begrijpen van de materialen, en zijn gevoel vervelen, probeer en dragen het gesprek - als er een is. Zo niet, misschien een vraag die zal verder uw begrip van het materiaal te vragen. Vraag "Waarom?" iets is zoals het is. Hierdoor zal de verveling te elimineren, en geven u reden om te leren en te begrijpen.
 5. 5
  Neem goede notities. Leer om belangrijke informatie te herkennen. Bijvoorbeeld, meestal als de leraar de tijd om iets te herhalen, of schrijf het op het bord heeft genomen, is de kans groot dat het zal later belangrijk zijn, misschien op een test van een soort. Echter, niet alles op wat de leraar zegt te schrijven. Het is een veel voorkomende misvatting dat te doen is de beste strategie. Eerste, probeert te schrijven zo snel als je leraar spreekt heel moeilijk zou zijn, en zorgen dat uw hand aan en pijn van het schrijven. Twee, niet alles wat je leraar zegt is dat belangrijk. Bijvoorbeeld, als ze vertelt je verhaal dat geldt voor alles wat je leert, TENZIJ ze je vertellen om het op te schrijven, doe niet. Als je niet echt zeker, probeer dan het maken van een kleine pijl en zetten de essentiële naam / plaats of de kern van het verhaal erachter. Als je bekijkt uw notities later dit zal helpen schokken je geheugen. En als je nog steeds niet zeker of het belangrijk is of niet, gewoon opschrijven thuis. Kopieert alles op wat ze zeggen is tijdrovend en zinloos. Tot slot, als je afwezig waren, zorg ervoor om aantekeningen te krijgen van een klasgenoot, of de docent uitleg over de materialen om u enige tijd na of voor school of klas.

Tips

 • Soms is het moeilijk om gemotiveerd te raken om de extra inspanning te leveren. Probeer het instellen van een doel of incentive voor jezelf. Neem korte pauzes om zo vaak, misschien om buiten te zitten voor 5 minuten en nog wat frisse lucht, of spelen met een huisdier of een broer of zus. Iets om wat stress te verlichten.
 • Als u deze stappen volgt, zal goede cijfers komen. En met goede cijfers komt gelukkige ouders. En met gelukkige ouders komen een heleboel dingen, zoals velen van jullie al weten.
 • Doet het goed op school, betekent niet dat je niet cool. Meisjes, nooit handelen domme jongens rond in een poging om te flirten. Veel jongens vinden het een turn-off. Als de man vindt je intimiderend vanwege je intelligentie en goede cijfers - hij is niet een keeper. Iedereen die geeft je het gevoel alsof je nodig hebt om iemand die je niet bent is niet de juiste persoon voor je.
 • Focus op het werk je niet hebt gedaan wat je nog hebt om te doen. Doen dat zal je stress. Stress is een mentale kwestie. Als je gewoon gesp naar beneden en het werk doen, niets kan duren zo lang.
 • Tot slot, vergeet niet om de tijd te verlaten voor vrienden en familie. Probeer te werken met ouders, broers en zussen met huiswerk. En als het niet zo storend, je zou zelfs kunnen proberen te werken aan huiswerk met vrienden ook. Je kan de obligatierente op een zaterdag gewerkt een groot project. Nadat u uw werk klaar bent, misschien trakteer uzelf op een ijsje, of een film. Leer om je sociale leven en je academische leven in evenwicht.
 • Zoek een mooi studiegebied in uw slaapkamer. Blijf uit de buurt van ramen en deuren. Die grenzen af ​​te leiden je enorm.
 • Het maken van nieuwe vrienden kunnen helpen omdat ze kunnen helpen studeren en lening die u leerboeken voor het geval u ze vergeet. Ze kunnen ook voorstander van je als je slechte cijfers.

Waarschuwingen

 • Als je een veel huiswerk, krijgen recht op. Niet treuzelen. Als je dat doet, zal je uiteindelijk laat opblijven, proberen om het huiswerk dat al eerder had kunnen doen eindigen.
 • Weer studeren voor een test kan hard werken zijn. Maar doe wat je kunt, in ieder geval voor 5 minuten per dag en je zult zien vooruitgang.
 • Wees voorzichtig niet te krijgen in een negatieve mindset over school, je capaciteiten of iets anders voor die kwestie. want ongeacht hoe slecht je rapport was, of hoeveel je denkt dat je leraar haat je nu, probeer positief te blijven en blijven proberen hard, want als het er op aan komt, de enige persoon die het beïnvloedt slecht is je. Gewoon stel je slagen op iets, of stel je een echt grote menigte juichen bij u wanneer u iets moeilijk vinden, zodat u gemotiveerd te blijven. Ook proberen niet te laten andere problemen effect uw leren en schoolwerk, blijf sterk met een gezonde geest