Wkonl

Hoe om te gaan sparen met behulp van een cd ladder

Certificates of Deposit (CD's) doorgaans beter presteren dan de bank spaarrekeningen en worden gegarandeerd door de FDIC (of de NCUSIF voor kredietinstellingen) tot 186.570€. Een cd ladder - een serie cd's met gespreide vervaldata - biedt zowel liquiditeit en een hoog rendement. Als je ergens vanaf 750€ - 37.320€ zou dit de beste kern investering optie voor je zijn!

Stappen

Hoe om te gaan sparen met behulp van een cd ladder. Een voorgerecht noodfonds op een bankrekening of het geldmarktfonds.
Hoe om te gaan sparen met behulp van een cd ladder. Een voorgerecht noodfonds op een bankrekening of het geldmarktfonds.
 1. 1
  Een voorgerecht noodfonds op een bankrekening of het geldmarktfonds. Een bank of het geldmarktfonds waar je het geld direct terug te trekken - je zult moeite waard een of twee maanden van de kosten in een vloeistof account nodig. Omdat je het geld direct kunnen terugtrekken, hoewel, je zult doorgaans verdienen een zeer lage rente. Een bankrekening is handig zowel om te betalen voor onmiddellijke uitgaven, en ook voor de opbouw van fondsen in cd's en andere beleggingen te zetten.
 2. 2
  Begrijp CD basics. CD's zijn vastgesteld beleggingen inkomen voor een bepaalde termijn. Ze zijn illiquide - je kunt niet normaal het geld terug te trekken - je betaalt een boete als je dat doet. CD's kunnen worden gekocht bij banken, kredietinstellingen, of verzekeringsmakelaars. De rente kan worden toegevoegd aan de cd zelf of worden gerold in een ander account. Termen kan worden van een maand tot vijf jaar. In het algemeen hoe langer de looptijd en hoe groter het geïnvesteerde bedrag, hoe hoger de rente die u zult verdienen. Daarnaast zijn er een verscheidenheid van opties die je nodig hebt om bewust te zijn van bij de evaluatie van cd's.
 3. 3
  Stel je doel en ontwerp je cd ladder. Wat ben je aan het sparen voor - de aankoop van een auto, aanbetaling op een huis, hogeschool of pensioen? Je doel bepaalt hoeveel je nodig hebt en wanneer je het nodig hebt.
  • Om een ​​meer substantiële noodfonds (drie tot zes maanden ter waarde van kosten wordt vaak aanbevolen) je nodig zou kunnen hebben 2.240€ per maand voor zes maanden of 13.440€ te creëren. Telkens een cd rijpt, rol het dan in een nieuwe maand CD zes.
  • Sparen voor een nieuwe auto of een aanbetaling voor een huis, te beginnen met langere cd's en de aankoop van de geleidelijk kortere termen, zodat al uw beleggingen zal vervallen op hetzelfde moment. Bijvoorbeeld als in 5 jaar wilt u een huis te kopen kunt u een 5 jaar CD nu te kopen, in 1 jaar de aanschaf van een 4 jaar CD, in een ander jaar aanschaf van een 3 jaar CD enz. Wanneer uw beleggingen rijpen zul je waarschijnlijk niet geloven hoeveel geld je hebt bespaard!
  • Voor pensioen, zou je cd's hebt met vijf jaar looptijd gespreid met een rijpen elk jaar.
 4. 4
  Winkelen voor de beste koop. Er kan een breed scala aan prijzen betaald voor cd's met dezelfde looptijd zijn. Gebruik een rekenmachine aan te tonen u de beste prijzen. Overweeg alle opties bij het winkelen.
 5. 5
  Recensie CD termen en vervolgens vragen stellen om ervoor te zorgen dat u de voorwaarden van de CD volledig begrijpen - Er zijn een aantal valkuilen!
 6. 6
  Rollover rijpen cds. Voordat een cd rijpt beginnen met winkelen rond voor het opnieuw investeren uw geld. Als je niet onmiddellijk actie ondernemen, kan de CD omrollen bij dezelfde bank en kan de beste rente niet verdienen. De meeste banken zullen vereisen dat u uw investering te zetten in een controle-of spaarrekening binnen 10 dagen na de vervaldag anders worden ze automatisch rollen over in een nieuwe CD met de actuele rente. Dit is geweldig als je niet wilt hebben om actief te beheren van uw geld, want de nieuwe investering zal dezelfde looptijd als uw oude hebben. Uw inkomsten uit de vorige cd zal zijn toegevoegd zijn aan de balans en u zult verdienen rente op uw inkomsten.

Tips

 • Blijf op de hoogte van uw interesse! Als belasting te zijner tijd moet worden gemeld aan de overheid als "rente-inkomsten". Terwijl vroeg u in staat zijn om al uw rente-inkomsten aftrekken, uiteindelijk zul je genoeg geld om belasting te betalen, en niemand wil de IRS komen na hen te hebben.
 • Aangezien CD rentevoeten hebben gegarandeerd is er geen risico van het verliezen van geld, zoals met de aandelenmarkt.
 • Om uw papierwerk te minimaliseren, toe te voegen aan de cd's die u momenteel hebt rijpen in plaats van het starten van nieuwe. Probeer uw ladder te beperken tot 5 of 6 cd's met een rijpen elk jaar, elke 6 maanden of elke maand.
 • De sleutel tot het gebruik van een cd-ladder is af te stemmen op uw persoonlijke behoeften. Niemand begrijpt uw ​​financiële situatie beter dan jezelf. Als u opslaan te beginnen en vinden dat je kunt krijgen door zonder dat geld makkelijker dan je dacht, probeer dan meer termen.
 • Kredietinstellingen algemeen bieden veel hogere rente dan commerciële banken. Controleer uw lokale omgeving, veel credit unions hebben nu zeer liberale entree beleid en sommige zelfs geen aansluiting bij hun ouder organisatie op alle eisen!
 • Laddering ook realiseert dollar kosten gemiddeld - het verdienen van een stabieler rendement dan beleggen al je geld in een keer

Waarschuwingen

 • De 186.570€ verzekering op CD's is momenteel beschikbaar in de VS alleen door het einde van 2013, waarna het wordt gepland om terug te keren naar 74.630€. Echter, kunt u effectief de verzekering bedrag door het verkrijgen van cd's op meerdere instellingen en door verschillende combinaties van eigendom met uw echtgenoot.
 • Terugtrekking straffen vroeg zijn erg duur. Als je niet echt nodig hebt om dat geld nu zou het beter zijn om te wachten. Als je nog nooit eerder hebt geïnvesteerd, err aan de kant van kortere looptijden.
 • CD's zijn onderhevig aan rente-en inflatierisico - je bent opgesloten in de investering, hoewel de rente (en inflatie) zijn gestegen.
 • Langere termijn niet altijd garant voor een hogere rente. Er is een rentecurve die de rente voor de verschillende termen (een maand tot vijf jaar) laat zien. Een omgekeerde rentecurve geeft een lagere rente voor langere looptijden.
 • Als u een klacht over uw aankoop van een cd hebt, volg dan de FDIC aanbevolen procedure om het op te lossen.