Wkonl

Hoe om te lezen emotie

De meeste mensen denken dat het vriendelijker je bent met iemand hoe makkelijker het is om te halen hun emoties. Dit is niet waar. Door alleen te kijken naar een persoon die je kan vertellen of ze blij of verdrietig of boos of als er iets dwars zit hen, zelfs als ze komen af ​​als "koud en emotieloos '. Hoe meer je oefent hoe beter je wordt, en dan krijg je zo ver gaan als te vertellen emoties van mensen gewoon door het oppakken van hun aura!

Stappen

Hoe om te lezen emotie. Kijk naar de persoon, analyseren.
Hoe om te lezen emotie. Kijk naar de persoon, analyseren.
 1. 1
  Kijk naar de persoon, analyseren. Denk je bij jezelf: Zijn ze gelukkig? Verdrietig? Overstuur? Boos? Emotieloos? Bang? Zenuwachtig? Trots?
 2. 2
  Maken altijd oogcontact. Het is heel moeilijk voor een individu om hun emoties te voorkomen dat als gevolg van door zijn of haar ogen.
 3. 3
  Kijk naar hun lichaamsbouw. Zijn ze bewegen veel? Zijn ze zakte naar beneden? Zijn ze niet bewegen helemaal? Staan ze met het gezicht hoog en geven een air dat ze misschien beter voor u?
 4. 4
  Kennis te nemen van gezichtsuitdrukking. U kunt altijd zeggen wat ze voelen uit hun gezichtsuitdrukkingen. Maar laat je niet misleiden! Iemand kan je een grote, glimmende glimlach, maar dat maakt het niet legitiem te maken. Een grote vriendelijke glimlach, samen met een paar koude, ogen, suggereert een heel andere houding.
 5. 5
  Ook zal een echte glimlach gebruiken meer spieren dan een fake is. Als hun ogen tuurde een beetje, maar een aanraking gezwollen rond de randen. dat is een indicator van een echte glimlach.
 6. 6
  Opmerking algemene aura van de persoon. Als je kijkt naar hen doen je ze portretteren een vriendelijke sfeer, of die van een meer gereserveerde ene?

Tips

 • Probeer dit met je vrienden eerst voordat je dat doet met anderen.
 • Probeer altijd te oefenen; vertellen zelf hoe u denkt dat de mensen om je heen voelen. Oefening baart kunst, zoals ze zeggen.
 • Proberen te kijken naar iemand die je kent is verdrietig, blij, opgewonden en andere emoties om te zien wat die emoties echt uitzien, zodat u kunt dan ter plekke in andere mensen. Maar niet dis-respectieve worden naar de persoon je te kijken naar als ze verdrietig.
 • U kunt proberen vraagt ​​de persoon verschillende vragen. Probeer vragen casual, rudimentaire vragen, ga dan naar persoonlijke vragen. Zie hun reacties daarop. Maar niet over de lijn.

Waarschuwingen

 • Niet mensen die je kent hoe dit te doen, tenzij je weet dat ze niet in paniek raken vertellen.
 • Als je probeert om de emotie van een wildvreemde lezen, oppassen niet uit te komen als het opleggen. De meeste mensen niet vriendelijk te nemen aan een vreemde geven hen een ongemakkelijke blik.
 • Wees ervan bewust dat de zeldzame persoon die hun emoties volledig kunnen verstoppen bestaat. Odds zijn, die persoon niet is emotioneel beschadigd dat het pijn doet zelfs de geringste emotie voelen, zodat ze het moeilijkst te lezen zal zijn. Sommigen kunnen zo ver gaan om enige emotie te tonen op elk gewenst moment.
 • Sommige mensen houden niet van andere mensen voelen dat hun emoties beter dan hen. Dus niet gedragen als een know-it-all.