Wkonl

Hoe om te slagen op de universiteit

College is een tijd in tegenstelling tot alle andere in je leven. Je hebt onafhankelijk werd, je bent in een nieuwe plaats, en je volwassen leven wordt geleidelijk staren je in het gezicht. Heb je keuzes te maken, en dat weet je. Er is geen geheim recept voor het slagen op de universiteit, iedereen doet het anders, in een stijl die alle hun eigen. De meeste studenten op de universiteit die slagen, echter, delen bepaalde kenmerken. Lees verder om erachter te komen wat ze zijn.

Stappen

Hoe om te slagen op de universiteit. Voorkomen uitstellen.
Hoe om te slagen op de universiteit. Voorkomen uitstellen.

Deel een: studeren

 1. 1
  Voorkomen uitstellen. College academici, vooral in de eerste en tweede termen, is niet bijzonder moeilijk. In tegenstelling tot de middelbare school, maar college vraagt ​​u om uw onderwijs te bouwen van onderop, in plaats van herkauwen wat feiten een leraar voedt je. Dit betekent vaak een beetje meer werk dan je gewend bent.
  • Geef jezelf prikkels om te studeren op voorhand. Niet verzilveren je salaris totdat je klaar bent met die term papier. Vieren met vrienden nadat je de test hebt genomen. Trakteer jezelf op iets wat je heb willen nadat u klaar bent met studeren doelen.
  • Plan op voorhand. Het is mogelijk om te passen in alle sociale, academische en logistieke verantwoordelijkheden op de universiteit en nog tijd voor jezelf te hebben. Maar je hoeft te plannen. Vóór elke week, wees realistisch over hoeveel tijd u kunt besteden aan sociale activiteiten en hoeveel tijd je gaat nodig hebben om te besteden aan het schrijven of kraken nummers.
 2. 2
  Gepassioneerd over iets te krijgen. Neem een ​​moment om na te denken over wat je graag doet en het bestuderen, en wat je oprecht geïnteresseerd bent Wat zijn je doelen? Wat zijn je plannen? College is een volgende stap op de ladder naar professioneel succes. Wat wil je doen na de universiteit, en hoe zal college u voor te bereiden op de volgende stap?
 3. 3
  Neem een brede klassen in het begin. Zelfs als u al hebt aangegeven uw grote en weet wat je wilt studeren, is het een goed idee om jezelf bloot te stellen aan verschillende onderwerpen, gebieden en thema's. Meer dan de helft van alle studenten veranderen hun belangrijkste ten minste een keer tijdens hun bachelor-verblijf, met veel hun belangrijkste twee of drie keer te veranderen voor de afwikkeling op een.
  • Een andere reden om een ​​breed scala aan lessen op de universiteit is dat je waarschijnlijk loopbaan over je leven te veranderen, en zelfs een klasse of twee kan een impact te maken in kennis en begrip. Het Bureau of Labor Statistics niet precies bijhouden van carrière verandert, maar wat we wel weten is dat je waarschijnlijk aan het einde van je carrière te worden in een ander veld van waar je begon.
 4. 4
  Luister naar andere studenten, maar vorm je eigen mening. Zodra je naar de universiteit, hoor je andere studenten praten over welke leraren zijn 'makkelijk', en welke niet, welke carrières zijn 'hot', en welke niet. Luister naar deze adviezen - ze hebben waarschijnlijk een zekere mate van waarheid - maar laat ze niet je weerhouden van wat je wilt doen. Je bent je eigen persoon, en je bent het aan jezelf om je eigen mening te vormen over de dingen.
 5. 5
  Bezighouden met docenten. Een van de grootste fouten college kids maken is nooit het vormen van een relatie met hun leraren. Het vormen van een relatie met de leerkrachten kunnen helpen om uw onderwijs rijker, uw netwerk groter, en kan zelfs netto u een vriend of twee op de koop toe.
  • Ga naar de kantooruren, ook al is het een beleefdheidsbezoek. Je gezicht laten zien in kantooruren is belangrijk. Praten over ideeën en methodieken je problemen met, en laat de professor weten wie je bent. Je zult waarschijnlijk een betere kwaliteit als je docent weet dat je in de tijd om te bezoeken tijdens de looptijd.
  • Kijk voor een mentor. Een mentor kan een hoogleraar of beheerder die neemt een speciale voorliefde voor u, met wie je een diepere band te vormen. Een mentor zal kunnen afzien advies, helpen klassen kiezen, en kan zelfs helpen om een ​​baan na je diploma hebt behaald. Onderschat niet het belang van een mentor.
 6. 6
  Vormen een goede studie gewoonten. Iedereen studies op een andere manier. Sommige mensen hebben televisie of muziek op de achtergrond, andere verkiezen totale stilte. Sommige mensen zoals studeren in groepen; anderen liever eenzame studie. Zoek uit wat gewoonten het beste werken voor jou. Vraag jezelf en deze vragen beantwoorden:
  • Hoeveel tijd kost het om een idee te plakken voor u? Heb je weken nodig voordat de lamp uit gaat, of dagen?
  • Wat voor een leerling ben jij? Bent u:
   • Een auditieve leerling? Heb je leert door het horen van iets? Heeft u liever een idee uitgelegd hardop dan het lezen inch
   • Een visuele leerling? Heb je leren door iets te zien? Je liever leren door te kijken naar grafieken, lezen, of kijken naar een demonstratie.
   • Een kinesthetische leerling? Heb je leert door het aanraken van iets? Je liever bouwen wat je leest over, en zie het in actie.
  • Welk moment van de dag heb je het beste werken? Heeft u buste een hoop werk in de ochtend, of bent u een nachtbraker?
 7. 7
  Stel een academisch doel voor jezelf. Als u niet ingesteld elke academische doel, zou je vertrekken college afvraagt ​​of je genoeg geprobeerd. Je academische doel hoeft niet hetzelfde te zijn als iemand anders doel zijn. Probeer realistisch over het te zijn als u deze; evenwicht het uit met andere persoonlijke doelen die je kan hebben. Aan de door de universiteit is niet altijd over het krijgen van een 4.0 of afstuderen magna cum laude. Het gaat over het doen van de beste wat je in staat bent, gezien uw middelen.

Deel twee: gezelligheid

 1. 1
  Vast zoveel vriendschappen mogelijk. Als je op een grotere school, kunt u het grote aantal nieuwe mensen een beetje intimiderend vinden. Dat is oke. Iedereen voelt zich op die manier op het eerste. Voorbij de intimidatie van de nummers en je zult tientallen, zo niet honderden, mensen die je opschieten met en leren van vinden. Veel mensen kijken terug op hun college jaren met heel goede herinneringen, vaak als gevolg van de vriendschappen die ze maakten.
 2. 2
  Doe mee met clubs, tradities en evenementen. College gebeurtenissen zijn heel verschillend van de verplichte evenementen die u zou kunnen hebben gedaan op de middelbare school. Omdat niemand wordt gedwongen om deel te nemen, de mensen die er genieten er te zijn op hun eigen. Het is geen geheim dat de grootste trekpleister van clubs en evenementen is het sociale aspect. U zult waarschijnlijk ontmoet veel mensen met dezelfde interesses, een paar mensen die je niet opschieten met, en een paar mensen met een absoluut geweldig achtergronden C'est la vie:. Het is een dwarsdoorsnede van het leven.
  • Neem de tijd om clubs en evenementen buiten uw directe sociale kring te doen. Het is fijn om uit te nodigen je beste vrienden om deel te nemen aan de activiteiten van uw club. Maar wat als het brengen van je vrienden mee betekent dat je niet een andere potentiële vriend zou hebben ontmoet? Proberen om zo veel interessante mensen mogelijk te ontmoeten tijdens uw tijd op de universiteit. Heeft vriendschap een alleenrecht alleen gedeeld door u en uw binnenste cirkel niet maken.
 3. 3
  Ga naar partijen. College partijen zijn bijna een mythische eenhoorn: zoveel opgebouwd door Hollywood en de verwachtingen die ze bijna bent gebonden aan teleurstellen. Nou ja, bijna. De meeste college partijen lijken niets op de aard van de partijen die je ziet op tv. (Afhankelijk van de school je gaat, maar er zijn een aantal mooie enorme party atmosfeer.) Wees jezelf, zet een glimlach op je gezicht, en in de stemming voor het ontmoeten van nieuwe mensen. Die zei: "succes" was zowat academici?
  • Wees een gracieuze party-ganger. Niet zwerfvuil flessen rond iemands kamer, maken een puinhoop in de keuken van iemand, of gebruik maken van iemands bed zonder hun toestemming. Breng kopjes of frisdrank, of als je oud genoeg bent, bier of wijn. Het is nooit slecht zijnde de persoon die de gastheer neemt het houden van aan omdat ze vrijgevig en goed gemanierd.
  • Wees voorzichtig over drugs. Weet welke drugs zijn waarschijnlijk je echt schaden en welke drugs milder zijn. (Alcohol en marihuana in matiging is niet waarschijnlijk dat je in de spoedafdeling, maar cocaïne, meth, hallucinogenen, en pijnstillers kunnen allemaal potentieel dodelijk zijn.) Sommige studenten vinden dat college is een tijd om te experimenteren met drugs, maar volg je geweten. Doe niets dat je niet comfortabel doet niet doen. En vergeet niet dat vaker wel dan niet, je weet niet wat er in een bepaalde drug.
 4. 4
  Als u besluit om seks te hebben, maakt het veilig. Veel college-gebonden eerstejaars zijn nog steeds schrikbarend onwetend over seks. Op de universiteit, mensen willen opscheppen over seks. De waarheid is dat de studenten hebben seks op een veel lager tarief dan hun opschepperij vermoeden. Een studie wees uit dat een meerderheid van de deelnemers had 1 of minder seksuele partner in de loop van een jaar. Een andere enquête bleek dat 59% van de studenten gaf aan dat er geen seksuele partners in de afgelopen 30 dagen.
  • Gebruik altijd bescherming. Of je nu een jongen of een meisje, altijd een condoom op je als je seksueel actief. Indien correct gebruikt, een condoom is 98% effectief in het voorkomen van zwangerschap. Het niet eens over seks, tenzij u of uw partner bescherming gebruikt. Besmetting met HIV, herpes, of een andere soa is net zo eenvoudig als het hebben van onbeschermde seks een keer. En in tegenstelling tot je opwinding, die zal vervagen met de tijd, een soa zoals herpes zal niet weggaan.
  • Begrijp dat alcohol kunnen knoeien met uw inschatting en besluitvorming vaardigheden. Alcohol zal je remmingen afnemen, wat betekent dat je het gemakkelijker vinden om te rechtvaardigen hebben van seks met iemand die je misschien niet als je nuchter was. Begrijp dit voordat je beginnen met drinken.
  • Verkrijg rechtdoor de mythes over seks. Laten we ontmaskeren enkele van de mythes over seks:
   • "De pil beschermt me tegen soa's." Myth. Anticonceptie zal je niet beschermen tegen soa als HIV / AIDS.
   • Mythe "Ik kan niet zwanger worden als ik ben op mijn periode.". Je kunt absoluut zwanger worden als je op je menstruatie.
   • Mythe "Ik kan niet zwanger worden als ik ben een maagd en het is mijn eerste keer seks.". Helaas, dit is onjuist. Je hebt nog steeds een 5% kans om zwanger.
   • "De pil is effectief de eerste dag dat je start met het." Mythe. Het kan tot een maand voor de pil om effectief te worden.
 5. 5
  Eet nooit alleen. (Eigenlijk, als je daar zin in heeft, alleen eten hoeft geen slechte zaak te zijn.) Genomen uit de naam van een boek van Keith Ferrazzi, het idee is dat netwerken, of het maken van verbindingen die misschien jumpstart je carrière in een later datum, kan eenvoudig worden gemaakt en hoeft niet een slechte zaak zijn. Haal het meeste uit uw kansen terwijl je op de universiteit. Draai tijd in de kantine in een lonende les in persoonlijke ontwikkeling.

Deel drie: gezondheid, veiligheid en financiën

 1. 1
  Eet gezond, oefening, en genoeg rust. Alle drie lijken te zijn op de shortlist voor wat studenten doen tenminste. Als je wilt slagen op de universiteit, echter, en leren hoe te werk balans, spelen, en duizend andere dingen in tussen, moet je om te beginnen om serieus over uw gezondheid.
  • De optimale voeding voor een student is het zelfde als het is voor iedereen anders: eet mager vlees of eiwitten, fruit en groenten, volle granen, en blijf weg van frisdrank, snoep, enkelvoudige koolhydraten en verzadigde vetten. Niet alleen zal u zich beter voelt, maar je zult ook beter in vorm aan de beruchte eerstejaars vermijden 15.
  • De oefening is een wondermiddel, behalve dat het niet echt een drug. Oefening helpt ons vet te verbranden, spieren opbouwen, lagere cholesterol, te verlichten stress en beter slapen. Word lid van een intramurale sportteam, doe ronden in de sportschool zwembad, of gewoon te nemen in plaats van de trap van de lift. Als u niets anders te doen, proberen te krijgen in 30 minuten wandelen per dag krijgen.
  • Zorg voor genoeg slaap. Een van de beste manieren om de academische prestaties op tests te maximaliseren is het krijgen van een goede nachtrust. In feite, studenten die al nighters, studenten met slaapstoornissen, en studenten die regelmatig opblijven op Doordeweeks trekt alles slechter presteren op de universiteit dan studenten die krijgen regelmatig, comfortabele, duurzame nachtrust.
 2. 2
  Bezoek het universitair gezondheidscentrum. De universiteit gezondheidscentrum zal hebben allerlei informatie over gezond blijven op de campus, in aanvulling op huisvesting beste artsen van de universiteit. Profiteer van de gratis voorzieningen uw gezondheidscentrum biedt: gratis vaccins, condooms, en begeleiding behoren tot de meest voorkomende.
 3. 3
  Als uw college heeft een veiligheids-afdeling, gebruik het. Veel hogescholen en universiteiten hebben een openbare veiligheid afdeling die zorgt voor de veiligheid van de universitaire bevolking. Openbare veiligheid officieren zal routinematig:
  • Begeleiden u naar uw huis of slaapzaal als je onveilig voelt.
  • Geven u waardevolle veiligheidstips over het leven in uw omgeving (vooral van toepassing in een stedelijke omgeving).
  • Onderzoeken misdaden die gebeuren op de campus. Als u een slachtoffer van een misdrijf, vooral diefstal, verkrachting, dwang of geweld geweest, meldt de campus veiligheid en / of de plaatselijke politie.
 4. 4
  Begroting van uw uitgaven. College is een tijd waarin kinderen zich gedragen als volwassenen. Een deel van het zijn een volwassene is het hebben van een budget. Om een ​​begroting te maken, neem een ​​inventarisatie van het geld dat u in de loop van een bepaalde maand zult hebben. Kijk naar je verleden kosten en budget uit hoeveel je jezelf toestaat om te brengen tijdens die maand De kosten mogen niet hoger zijn dan de hoeveelheid geld je hebt een monster budget zou kunnen uitzien..:
  • Totale bedrag van de inkomsten per maand: 975€.
   • Behuizing: 450€
   • Eten: 190€
   • Boeken en schoolbenodigdheden: 75€
   • Gas: 150€
   • Discretionaire uitgaven: 115€
 5. 5
  Om financiële steun. Gelden voor de federale student steun of FAFSA voordat hij naar de universiteit, en kom later routinematig voor nieuwe financiële steun kansen. Neem contact op met student afdeling hulp van uw college om te zien of u een aanvraag voor financiële steun of verdiensten gebaseerde beurzen. Er is veel financiële hulp rondzweven die er zijn als je weet hoe het te vinden.
 6. 6
  Kijk voor werk studiemogelijkheden. Uw hogeschool of universiteit vraagt ​​om medewerkers te functioneren, en het waarschijnlijk weet dat het geven van haar studenten een kans om te werken is een winnende inzet. Neem contact op met uw school over werk-studie mogelijkheden. Een groot deel van de tijd, zult u krijgt betaald om een ​​hersenloze, nominale taak als mens de ingang van de bibliotheek doen. Dit moet ook geeft u mogelijkheden om te studeren, terwijl je een salaris verdienen.
  • Andere tijden, de hogeschool of universiteit zal je betalen om onderzoek uit te voeren met een docent of afdeling. Dit is waar het hebben van een mentor (zie hierboven) van belang wordt. Een mentor kan in staat zijn om de afdeling te overtuigen dat je bent een uitstekende kandidaat voor de positie van het onderzoek. Dit is een ander luizenbaantje te hebben.
 7. 7
  Als je kunt, bespaart geld. Als je krijgt een beurs of financiële hulp, of je ouders je helpen met kosten, probeer dan zoveel mogelijk om geld te besparen terwijl je nog op de universiteit. Na het verlaten van de universiteit en word de scheidsrechter van je eigen leven, dan moet je om te beginnen met het betalen van rekeningen. Die rekeningen zal een stuk makkelijker om te betalen als je weg een beetje nest eieren opgeslagen terwijl je nog op de universiteit. Andere redenen om geld te besparen op de universiteit:
  • Studie in het buitenland kost geld. Veel van. Als je wilt studeren in Florence, Italië of Shanghai, China, of vrijwel overal anders, het gaat om kost je een aardige cent. Er zijn beurzen en hulp, maar je kunt niet altijd op ze rekenen.
  • Studieleningen neem de tijd om af te werpen. Als je bent zoals de meeste studenten, zult u veel van de leningen af ​​te betalen zodra u de universiteit verlaat. Krijgen van hen (en de rentebetalingen) afbetaald kan een grote rol spelen in wat uw budget eruit ziet na je afstuderen.

Tips

 • Blijf gezond door het doen vijf dingen: 1.) Eet gezond, 2) Oefening, 3) Relax, 4) Wees optimistisch:.... Glimlachen en lachen, en 5) Zorg voor genoeg slaap
 • Vertrouw niet op de late night studie sessies of vetmesting, tenzij u zeker weet kunt u profiteren van dergelijke acties.
 • Maak uw doel om het materiaal te leren, niet alleen om het huiswerk gedaan te krijgen.
 • Vergeet niet wie je bent, wat je doet en waarom je het doet.
 • Probeer te zitten op een plek waar je je comfortabel tijdens de les zijn. Meestal is het makkelijker om geconcentreerd te blijven bij het zitten aan de voorkant.
 • Gebruik oude examens studiegidsen. Zorg ervoor dat u de vragen die je fout correct hebt kunnen beantwoorden. De leraar dacht kennelijk dat het belangrijk genoeg om u op testen was - en je kunt het zien weer op een ander examen.
 • Proppen en uitstelgedrag werken alleen voor een select groepje, die aangeboren zijn uitgerust om de druk van het voltooien van taken op het laatste moment om een ​​redelijke mate van kwaliteit hanteren. Als u niet in staat om te gaan met deze eisen, het risico niet nemen.
 • Boeken kopen online of bij collega-klasgenoten die de cursus hebben genomen om te besparen op zijn minst 150€ per kwartaal / semester op studieboeken u misschien maar een keer te bestuderen.
 • Als je problemen hebt met het begrijpen, om hulp te vragen! Vraag je docent of een tutor om u te helpen.
 • Doe de problemen aan het eind van elk hoofdstuk, krijgt een oplossingen handleiding om u te helpen wanneer je vast zit
 • Als u een eenvoudig een zijspoor persoon, manieren vinden om afleiding te minimaliseren om het leervermogen te optimaliseren.
 • Lees verder. Als u weet dat de professor gaat om een ​​bepaald gedeelte te dekken, probeer van te voren over lezen. Op deze manier krijgt u een meer grondige kennis hebben en kunnen vragen in de klas te vragen.
 • Doe zo veel als je in staat bent om op de universiteit! De hele ervaring is over het leren hoe het evenwicht tussen academische verantwoordelijkheden en meer ontspannen activiteiten.

Waarschuwingen

 • De beste manier van handelen, maar misschien niet de veiligste, is om te leren voor jezelf wat je wilt weten over uw sterke en zwakke punten.
 • Wees niet bang om een ​​paar fouten te maken of risico's te nemen, alleen niet vergeten om te leren van hen.
 • De stappen en tips in de richting van het maken van je eerste jaar op de universiteit een succes zijn gebaseerd op de overkoepelende, fundamentele en algemene beginselen die zijn gemaakt voor het gemak van toepassing. Ze zijn gebaseerd op pure observatie en de eerste hand te experimenteren; niet waarnemen van deze tips als pedagogische of idealistische vermaningen bedoeld om je vrije wil te beperken tot keuze van de actie.
 • Iedereen is anders, en dus ook geen specifieke strategie zal over de hele linie werken als gevolg van de verschillen van persoon tot persoon.

Dingen die je nodig hebt

 • Het volgende is een lijst van BASIC, essentiële dingen die je zou willen brengen voor je eerste jaar op de universiteit. Ik kan een aantal dingen uit die je absoluut cruciaal zou vinden hebben verlaten, dus deze lijst niet als volledig of letterlijke als het zeker is niet beperkt. Ook is er geen specifieke volgorde van belang omdat elk item meer of minder stimuleert aan voorbereiding.
 • Office materialen (papier, printer inkt, pennen, potlood, rekenmachine, nietmachine, enz.)
 • Ten minste twee sets van beddengoed (kussenslopen, lakens)
 • Genoeg kleding ten minste twee weken duren en ten hoogste drie weken
 • Een organiserende container, misschien wel een van die plastic lade sets
 • Hobbymaterialen / Sportuitrusting / boeken die je geniet / films (is het misschien saai, afhankelijk van als je geen sociaal leven, maar je moet zeker gedachteloos vermijden televisie kijken)
 • Een computer (afhankelijk van uw niveau van het gebruik voor het, zullen sommige mensen een ongelooflijk snelle machine wilt, maar de meesten gebruiken hun computers voor algemene programma toepassingen en tekstverwerking) Een laptop is zeer aan te bevelen, omdat het zorgt voor draagbaarheid bij het naar huis gaan en verhoogt iemands vermogen om uittypen dictaten. Ook professoren hebben het vaak ontzettend snel dus het typen merkt zeker troeven schrijven ze uit. Plus, Times New Roman is waarschijnlijk netter dan uw handschrift!
 • BETROUWBAAR printer + bijbehorende zwarte inktcartridges (je hoeft niet echt nodig kleureninkt veel)
 • Koelkastje (geweldig voor koelwater, sap, melk, fruit, etc.)
 • Magnetron (niet zo belangrijk, maar is handig af en toe.)
 • Inklapbare boxen of opslag bakken (groot voor het brengen van dingen heen en weer van huis, en komt ook van pas als je uit te gaan van je studentenhuis aan het eind van het jaar)
 • Water! Je zal ongelooflijk dorst krijgen in uw kamer en moet een aantal direct beschikbare water reserves bij de hand te hebben. Een filter zou deze eis te voldoen, maar wat flesjes bronwater misschien liever. Hangt af van wat je wilt.
 • Snacks - Snacks zijn geweldig voor die late nachten studeren, of op momenten waarin je een maaltijd overslaat. Mueslirepen hebben wonderen gedaan voor mij.
 • Koude / Griep Geneeskunde - Face it, zal je ziek minstens een of twee keer, terwijl op school, en het hebben van medicijnen klaar zullen alleen werken in uw voordeel!
 • Toiletartikelen (tandpasta, mondspoeling, shampoo / conditioner, body wash, scrubber, + + zoveel handdoeken als je kunt brengen, zodat u niet hoeft te doen wasserij zo vaak)
 • Draagtas voor toiletartikelen (niet erg nodig, tenzij je kamer is verre van de gemeenschappelijke baden en je bent niet voorzien van wat Cubby ruimte om je items te plaatsen)
 • Wasmiddel
 • Een herbruikbare plastic fles container om water of koffie te vervoeren
 • Geld