Wkonl

Hoe slim te zijn

Veel mensen willen worden gezien als slim. Ook moet worden gezien als creatieve en geslepen met uw situatie En als je niet van nature iemand die mensen zo slim stakingen, kunt u kennismaken met enkele gebaren en kleine trucjes kijken en handelen het deel! Hier zijn een paar tips over slim zijn, en een snelle denker.

Stappen

Hoe slim te zijn. Lees over de laatste gebeurtenissen en lokale gebeurtenissen.
Hoe slim te zijn. Lees over de laatste gebeurtenissen en lokale gebeurtenissen.
 1. 1
  Lees over de laatste gebeurtenissen en lokale gebeurtenissen. Dit zal u helpen wittier, en meer slimme reageren.
 2. 2
  Studeren meer. Als u wilt slim te lijken dan studeren algemene kennis dingen. Dan terwijl kijken quiz toont u af te vuren antwoorden snel! Mensen om je heen zullen denken dat je slim bent. Ook nooit in de val van het stoppen van uw leren vallen, leren is een levenslange activiteit die je slim houdt.
 3. 3
  Corrigeer uw houding. Dit geldt ook voor het strekken je rug, duwen je schouders naar achteren, en het opheffen van uw hoofd omhoog. Je zal verschijnen meer vertrouwen, en dat is belangrijk voor mensen om respect voor je.
 4. 4
  Praat met mensen die goed geïnformeerd en vragen extra vragen. De nieuwsgieriger je bent over de wereld om je heen, hoe meer je leert en hoe meer je weet. Mensen die veel inzichtelijke vragen lijken slim!
 5. 5
  Vergeet niet dingen goed. Het geheugen terugroepen is een belangrijk onderdeel van het zijn slim. Als je geheugen moet een borstel omhoog, doe wat geheugen verbeteren oefeningen.
 6. 6
  Deelnemen aan iets nieuws zo nu en dan. Daag jezelf uit door dingen die zijn moeilijk en vereisen dat u om anders te denken doen.
 7. 7
  Klinken vertrouwen in uw commentaar en antwoorden. Mensen zullen waarschijnlijk heb je niet in twijfel.
 8. 8
  Besteed aandacht aan je natuurlijke bewegingen. Proberen om slechte gewoonten, en rare gebaren uit je systeem. Kijk als je denken, maar toch comfortabel de hele tijd.

Tips

 • Wanneer je je tanden poetsen in de ochtend, probeer te tellen hoeveel penseelstreken je doet. Dit zal wakker worden je hersenen.
 • Doe herziening elke ochtend, want dit is een begin van een frisse dag.
 • Als je niet willen studeren, dan maak er een spel van. Geef jezelf herziening vragen om jezelf te testen om te zien of je iets hebt geleerd. Zo niet, blijven studeren! Dan iemand anders om de herziening vragen te lezen als u zeker bent van jezelf. De persoon die de vraag zullen onder de indruk en denkt dat je slim bent (vooral als er moeilijke vragen over Wetenschap, Filosofie, Oude Geschiedenis, enz.).
 • Speel deze studie / revisie-test spel voor een groep. Mits niemand anders weet de antwoorden, zal je lijkt erg slim.
 • Maak een tijdschema om u te begeleiden in herzieningen of beoordelingen voor tests.

Waarschuwingen

 • Denk niet dat je beter dan iemand bent voor het kennen van alle antwoorden of iemand mag gaan uit van hun manier om harder te studeren en dan u te dienen op je eigen spel.
 • Kijk niet voor alle antwoorden op uw vragen online. Soms worden artikelen online hebben valse antwoorden. Wees voorzichtig!