Wkonl

Hoe te japanse op je eigen leren

Heb je ooit wilde een taal die is een beetje meer uitdaging dan die vergelijkbaar zijn met uw moedertaal te leren? Heeft u interesse in Japan en zijn taal? Wilt u uw horizon te verbreden en een andere taal te leren zonder onmiddellijk committeren aan een streng regime? Een taal leren kan leuk en uitdagend zijn op hetzelfde moment, maar veel mensen niet kunnen of niet willen investeren in cursussen of lessen in een klaslokaal. Wat uw redenen om te willen om Japans te leren door jezelf, lees dan verder om erachter te komen hoe om Japanners op je eigen leren.

Stappen

Hoe te japanse op je eigen leren. Leren hiragana en katakana eerste, de een na de ander.
Hoe te japanse op je eigen leren. Leren hiragana en katakana eerste, de een na de ander.
 1. 1
  Onderzoek. Meer wil weten over Japan, de cultuur en de taal zelf kan veel ramen open. Niet alleen heb je een beter begrip van Japan, zult u weten of Japans is voor u of niet. Het is niet de moeite waard het leren van de taal als je het niet bevalt.
 2. 2
  Plan. Het leren van een taal is een serieuze zaak. Je kunt niet simpelweg bestuderen het op en af ​​voor een paar weken, je moet tijd inplannen voor. Bijvoorbeeld, als je naar school gaat dan gereserveerd een uur per dag op een moment dat het je sociale leven niet zal belemmeren - of je huiswerk. Neem de tijd om middelen te verzamelen en zoeken op het web voor alle nuttige sites.
 3. 3
  Leren hiragana en katakana eerste, de een na de ander. Hiragana is het fonetisch alfabet op Japanse als wordt gebruikt om de relatie tussen grammaticale Kanji bepalen. In principe, Hiragana helpt bij elkaar te houden de zin. Katakana is het fonetisch alfabet wordt gebruikt voor woorden van vreemde origine - bijvoorbeeld, zou Engels namen in Katakana worden geschreven. Het heeft allemaal dezelfde geluiden als Hiragana maar met verschillende karakters. Het wordt gebruikt voor zelfstandige naamwoorden en de stengels van bijvoeglijke naamwoorden en werkwoorden.
  • Start op de eerste graad kanji en werk je weg omhoog. Vergeet niet, dit zal veel meer tijd in beslag nemen dan Kana dus bereid om dingen langzaam te nemen. Vergeet niet, kunt u alleen gebruik maken van Hiragana voor de eerste schrijven. Maar om het schrijven volkomen begrijpelijk moet je kanjis te weten. ALTIJD eerst leren Hiragana en Katakana al, dan kun je beginnen langzaam vervangen Hiragana met Kanjis.
 4. 4
  Op hetzelfde moment, leren de grammatica en een aantal woorden. Leer het zoals in elke andere taal: Lees Japanse websites, enz. en als je tegenkomt een raar woord, kijk wat het betekent met een woordenboek.

Tips

 • Als u besluit om te leren door te boeken dan een goed uitgangspunt woordenboek Japans-Engels (en Engels-Japans) woordenboek Random House's door Seigo Nakao. Voor Katakana en Hiragana, Een gids voor Leren Hiragana & Katakana door Kenneth G. Hensall met Tetsuo Takagaki werkt erg goed. Kijk ook eens naar Jimi's Book of Katakana en de Genki-serie.
 • http://www.guidetojapanese.org/ - zeer aan te bevelen voor het leren van grammatica.
 • Controleer in uw plaatselijke boekhandel (of bibliotheek) voor de boeken van alle Japanse kinderen. Deze zijn groot voor het beoefenen van uw Kana.
 • Als je een visuele leerling (degenen die leren door te kijken) dan is het een goed idee om flashcards te gebruiken. U kunt ze vinden op verschillende websites of zelfs je eigen te maken! Het kiezen om je eigen te maken kan nuttig zijn om kinesthetische leerlingen (degenen die leren door te doen) zijn.
 • Begin in je eigen tijd. Vergeet niet, dit is je eigen keuze. Jezelf niet te duwen. Niet kijken naar het grote plaatje of hoe groot de taak is. Gewoon concentreren op de stap je op.
 • Voel je niet schamen als je niet kunt beheersen het meteen, niemand kan! Het vergt oefening en veel inspanning. Niemand gaat je uitlachen als je leert in een ander tempo aan andere mensen of als u het te moeilijk en te besluiten af ​​te zien van Japanners, het is niet voor iedereen!
 • Als je kunt, gebruik maken van een site die audioclips aan de Hiragana, Katakana en Kanji het leert wedstrijd heeft. Uw uitspraak dient te worden gericht op vanaf het begin. Het herhalen van de uitspraak van het teken dat u aan het schrijven bent in een chant is een goed idee, vooral voor auditieve leerders (degenen die leren door te luisteren).
 • http://kana.gerke-preussner.de/flashcards.html - een goede website voor kana flashcards.
 • Om te helpen met het onthouden hiragana en katakana symbolen, kunt u denken aan een beeld voor elk teken dat het karakter lijkt - de hiragana symbool voor TSU ziet eruit als een vloedgolf of tsunami.

Waarschuwingen

 • Als je jezelf te duwen zul je niets bereiken. Plannen en stel jezelf een tempo of je maakt het leren van Japans een karwei in plaats van een leuke persoonlijke uitdaging.
 • Het leren van talen vereist concentratie en vastberadenheid. Als u leiden een stressvol leven dan overwegen uit te stellen totdat u hebt gesorteerd dingen uit.