Wkonl

Hoe te krimpen wikkel een pallet

Krimpfolie (of beter gezegd 'Stretch-wrapping ") is een verpakking techniek die gebruikt wordt in de industrie om items te bevestigen aan een pallet. Het houdt met een worp van dunne, rekbare plastic folie om vele lagen houdkracht voor de baan toe te passen. Vaak zijn mensen niet genoeg zet gedachte in dit karwei en de resultaten zijn niet zo effectief als ze zouden kunnen zijn.

Er is een kunst en etiquette aan krimpfolie objecten om een ​​pallet. Lees dit artikel voor tips over de juiste technieken en tijdbesparende functies, terwijl pallet-verpakking.

Stappen

Hoe te krimpen wikkel een pallet. Kies de juiste pallet.
Hoe te krimpen wikkel een pallet. Kies de juiste pallet.
 1. 1
  Kies de juiste pallet: Plaats uw items worden verzonden of opgeslagen op een stevige pallet. Probeer een pallet dat is precies de juiste grootte om de hoeveelheid dozen of andere materialen die u palletiseren tegemoet te vinden. Dit zal helpen om je te redden van het scheuren van de plastic folie op scherpe hoeken van de pallet.
  • Wees er zeker van dat de items die u op het punt in te pakken zo dicht bij elkaar op de pallet mogelijk. Als ze de ruimte hebben om rond verschuiving nadat u de krimpfolie hebt toegepast het hele toestel zal los en ineffectief geworden. Brace items tegen elkaar.
 2. 2
  Maak het gemakkelijk: Stel uw pallet te worden gewikkeld op een korte stapel lege pallets. Dit maakt het makkelijker om wrap omdat je niet hoeft te bukken tot nu toe te maken. Het helpt om uw pallet stellen schuin in een hoek van 45 graden in plaats van vierkant op de stapel (zodat de bodems van elke hoek overlapt de bovenste rand van de stapel eronder). Zorg ervoor dat de pallet niet wiebelt daarboven!
 3. 3
  De shrinkwrap bevestigen: Neem je shrinkwrap roll en schil te komen over een erf van plastic. Knijp 8 centimeter of zo van het einde samen in een losse touw vorm en draad dit door en rond een hoek van de pallet. Doe geen moeite om een ​​knoop. Houd gewoon het einde knus als je de rest van de werf op het te vouwen. De plastic stokjes om zelf dus dit moet voldoende zijn om te voorkomen dat het lostrekken wanneer je begint te wikkelen zijn.
 4. 4
  Maak uw stichting sterk: Wikkel rond de basis van de pallet in dezelfde richting, dat is begonnen toen je de vouw gemaakt. Zorg ervoor dat u de basis vaak genoeg wikkelen zodat uw plastic zal niet afglijden. Dit is de belangrijkste stap omdat het doel is om de goederen op de pallet te houden. Wikkel die basis ten minste vier of vijf keer, let daarbij goed om de rand van de wrap te gaan onder de hoeken. Trek de rol strak net voordat ik om elke hoek.
 5. 5
  Zet de goederen: In principe wil de hele pallet te voelen als een eenheid; Alles moet bewegen als een, zonder wiebelen. Met dat in gedachten, werk je weg omhoog vanaf de basis, zodat de onderste vakken zijn eerst te worden "getrouwd" met de pallet. Verder wikkelen zodat de volgende laag stevig verbonden met de eerste en zo verder. Zorg ervoor dat u zo veel rek nemen mogelijk uit de plastic folie terwijl u verpakken.
 6. 6
  Test en finish: Wanneer u de bovenkant van de pallet te komen kunt u of eindigt hier of wikkel terug naar beneden de pallet weer. Om te beslissen wat nodig is, probeer dan het indrukken van de bovenste dozen om te zien of de lading lijkt strak of los. Als je de plastic rimpel of de stapel wobble, je ofwel niet strak genoeg wikkel of het moet meer lagen. Ga rond het nog een paar keer, werk je weg terug naar de basis. Als de stapel vast, scheur de film behalve de rol en vouw het einde van het onder de rand van een van de wikkelingen aan de zijde van de pallet. Dit zal uw wrap baan te houden van Coming Undone.

Tips

 • Voor een beetje extra kracht aan het einde van het inpakken verhuizing naar het centrum van uw pallet en rond gaan nog een keer. Als je rond te gaan flip je krimpfolie om een ​​X in de wrap te creëren. Dit stelt u in staat om veel harder te trekken zonder verbreking van de wrap en voegt ook de stabiliteit.
 • Weet de shrinkwrap niet binden aan de pallet met een knoop! Dit is een kwestie van zowel de etiquette en de tijd-economie. Niet alleen kost het je extra tijd om de knoop te maken, maar ergens langs de lijn iemand zal moeten nemen hun mes en verbreken die knoop. De plastic folie kleeft aan zichzelf, zodat knopen overbodig.

Waarschuwingen

 • Niet wrap te los, omdat dit zal toelaten de plastic verpakking te rekken tijdens het transport. Rek de de kunststof tot het punt van bijna breken. De meer "stretch" kunt u uit te maken van het het steviger het zal houden.