Wkonl

Hoe u uw nieuwe bedrijf te nemen

Als u van plan bent om uw eigen bedrijf te starten, moet u informatie bekijken over uw staat website over te nemen.

Stappen

Hoe u uw nieuwe bedrijf te nemen. Beslissen of je echt nodig hebt om op te nemen.
Hoe u uw nieuwe bedrijf te nemen. Beslissen of je echt nodig hebt om op te nemen.
 1. 1
  Beslissen of je echt nodig hebt om op te nemen. U kunt een bedrijf persoonlijk te beheren, ofwel met uw eigen naam of het gebruik van een handelsnaam. Het opnemen geeft u een aantal voordelen, zoals het beperken van uw persoonlijke aansprakelijkheid en het maken van uw bedrijf makkelijker te dragen aan anderen. Het beperken van uw persoonlijke activa zullen uw huis en andere bezittingen te beschermen tegen beslag genomen en verkocht aan zakelijke schulden te voldoen. Echter, je moet ook rekening houden met een breed genoeg algemene aansprakelijkheidsverzekering, die u bijkomende beperkte aansprakelijkheid van uw persoonlijke vermogen zal geven.
 2. 2
  Beslissen wat voor soort entiteit op te nemen. In de meeste van de VS, kunt u een vennootschap of vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (LLC) te vormen. Sommige staten kunnen andere vormen beschikbaar. Elke vorm heeft verschillende aansprakelijkheid en fiscale gevolgen. Onderzoek van de wetten op de integratie in uw staat, zodat u bekend bent met de informatie en weten hoe u wilt doorgaan. Het internet biedt een schat aan informatie over dit onderwerp, en vooral uw website staat de overheid.
 3. 3
  Er zijn drie opties beschikbaar om een vennootschap te vormen: onderzoek uw website staat en de formulieren zelf, betalen een incorporatie service bedrijf, of huur een advocaat om de opname te voltooien.
  • Integreer uzelf door een bezoek aan de juiste website voor uw staat of gaan naar uw lokale gerechtsgebouw. U moet uw bedrijfsnaam u eerst gekozen hebt, om er zeker van de beschikbaarheid ervan te onderzoeken. U zult dan moeten de formulieren te verkrijgen om uw bedrijfsnaam te registreren.
  • Huur een Oprichting Dienst Onderneming om al het papierwerk voor u doen. Deze bedrijven zullen invullen van alle papieren relatief goedkoop, maar ze kunnen niet veel toegevoegde waarde advies. Honderden van deze bedrijven is te vinden elke zoekopdracht op internet doen "LLC Formation."
  • Huur een advocaat om je opneemt. Een lokale advocaat zal waarschijnlijk de duurste van de drie opties, maar hij of zij zou ook u geld besparen op de weg door u door mogelijke valkuilen.
 4. 4
  Zodra uw bedrijf wordt gevormd, zal je nodig hebt om bepaalde dossiers te maken, houdt u zakelijke bijeenkomsten, notulen gehouden, en bestand papierwerk met de staat, zoals belastingaangiften. U kunt informatie over de juridische dossiers van uw staat van de minister van Buitenlandse Zaken, en fiscale informatie van de IRS-website te verkrijgen.

Tips

 • Raadpleeg uw accountant voorafgaand aan het maken van de beslissing welke vorm van de vennootschapsbelasting is voor u en uw omstandigheden. Ziekteverzekering kan volledig aftrekbaar zijn in een C Corp, maar slechts 40 procent aftrekbaar in een LLC. Dit moet je weten van te voren.
 • In veel gevallen kunt u ervoor kiezen om uw bedrijf belast samen met uw persoonlijk inkomen of afzonderlijk worden belast. Dit is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de structuur van de entiteit die eigenaar en de aandelen. Een accountant kan u helpen te bepalen hoe u uw bedrijf te structureren om geld te besparen op belastingen.

Waarschuwingen

 • Als u kiest voor het opzetten van een bedrijf of LLC op uw eigen, moet je de risico's van procedure begrijpen zonder juridische en boekhoudkundige adviezen. Je kon een fout die u of uw bedrijf geld zal kosten op de weg te maken. Oprichting bedrijven zijn goedkoper dan advocaten en accountants, maar over het algemeen niet advies geven over structurering. Daarnaast moet u overwegen dat vele staten rekenen "corporate vergoedingen" die moeten jaarlijks worden betaald in het kader van het voorrecht van het zakendoen in de staat (bv. 600€ 0,00 per jaar in Californië).