Wkonl

Hoe deel te nemen aan Earth Hour

Earth Hour wordt jaarlijks gehouden op de laatste zaterdag van maart. Het begon in 2007, in Sydney en is sindsdien verspreid over de hele wereld. Het doel van dit project, georganiseerd door het Wereld Natuur Fonds, is een grotere energie-efficiëntie te bereiken door het stimuleren van huishoudens en bedrijven om niet-essentiële lichten te doven en elektrische apparaten voor een uur. Het is te hopen door deze om het bewustzijn voortdurend te verhogen tussen alle gemeenschappen over de impact van het energieverbruik op de klimaatverandering en hoe onze eigen energie praktijken kan veel efficiënter worden.

Energiebesparing is zeer verstandig en het tonen van uw solidariteit met anderen die graag transitie naar een meer duurzame, energie-bewuste maatschappij zijn twee goede redenen om deel te nemen aan dit wereldwijde evenement.

Stappen

Hoe deel te nemen aan Earth Hour. Schakel apparaten die u niet gebruikt.
Hoe deel te nemen aan Earth Hour. Schakel apparaten die u niet gebruikt.
 1. 1
  Markeer uw agenda! Earth Hour wordt traditioneel gevierd de laatste zaterdag van maart. In 2013 zal het worden gevierd op 23 maart, vanaf 8:30-21:30 (20:30-21:30) in uw lokale tijdzone.
 2. 2
  , Uitschakelen van de verlichting. Om iedereen te zien iedereen die deelneemt, en om hele delen van uw lokale landschap donker gaan zien, gaan de hele weg en uitschakelen van de verlichting. Kijk voor aangedreven zonne-energie of kinetische verlichting en opladen voor de hand. Veel mensen maken gebruik van kaarsen, maar sommigen vermijden omdat ze release meer koolstofdioxide in de atmosfeer dan gloeilampen.
  • Op zijn minst, schakel alle overbodige verlichting in uw huishouden. Dit betekent ervoor zorgen dat het uitschakelen van de lichten bij het verlaten van een kamer, zet een lamp als je het niet nodig hebt, of het uitschakelen van een onnodige overhead licht. Leaving on ongebruikte verlichting verbruikt energie onnodig, en maakt uw elektrische factuur nog hoger!
 3. 3
  Schakel apparaten die u niet gebruikt. Als u uw computer niet gebruikt, zet hem dan uit! Hetzelfde geldt voor uw televisies, Xbox, of dvd-speler. Moedig uw hele huishouden om een ​​stap verder te gaan. Schakel rechts af alles en zelfs apparaten die alleen worden uitgeschakeld loskoppelen. De meeste elektronica nog steeds verbruiken een lage hoeveelheid energie zelfs terwijl ze zijn weg. U kunt meer elektriciteit te besparen door dit te doen op een regelmatige basis (zoals elke avond), het houden van die extra dollars in uw portemonnee!
 4. 4
  Vertel je vrienden over earth hour! Hoe meer mensen deelnemen aan Earth Hour, hoe meer energie dat is opgeslagen, samen met een verhoging van meer bewustwording.
 5. 5
  Maak earth hour! Earth Hour hoeft niet om iets te saai te zijn, maakt het speciaal! Overweeg het uitschakelen van elk licht, het verlaten van uw huis in het donker en het spelen van verstoppertje met je vrienden of je kinderen. Zet je fantasie aan het en je zult erachter te komen dat er veel leuke dingen te doen in het donker, inclusief:
  • Neem een dutje! Inhalen op wat rust die over-aandacht voor elektronica heeft gestolen van je de laatste tijd.
  • Schrijf een gedicht of een kort verhaal over wat je ervaart.
  • Brainstorm energie-efficiëntie ideeën met je vrienden en familie. Zoeken naar manieren om uw eigen huishouden energieverbruik te verminderen en denken van ideeën over hoe je alles kunt leven meer energie-efficiënter met behoud van een comfortabele levensstijl. Het is een leuk en uitvoerbaar uitdaging. Er zijn een aantal ideeën in Relateds hieronder, om u te helpen.
  • Maak foto's van wat de omgeving om je heen lijkt als je goed met nachtfotografie bent. Als veel van de huizen uitgeschakeld hun lichten in uw omgeving, kan dit ziet er echt geweldig. Als ze niet hebben gedaan, is er een verhaal in die voor u uw documenteren ook!
  • Schrijf een blog post voor het uploaden wanneer je terug gaat online. Praat over wat je doet om Earth Hour te vieren, waarom u denkt dat het belangrijk is om dit symbolisch gebaar en het soort dingen te maken u van plan op het doen van een meer energie-duurzame levensstijl.
  • Ga naar buiten. Kom uit je huis en ga je maar anderen die markering Earth Hour door samen te komen. Kijk voor de lokale gemeenschap en de lokale overheid gebeurtenissen in de krant of online, evenals meet-ups van individuen en groepen die geïnteresseerd zijn in duurzaam leven kwesties.
 6. 6
  Overwegen om uw aarde uur ervaring in een. Het uitschakelen van onnodige verlichting en apparatuur bespaart u geld op de lange termijn, samen met het helpen verminderen van onze afhankelijkheid van afnemende middelen. Meer na te denken over duurzaam leven zal u helpen om kostenbesparende maatregelen voor uw dagelijks leven, evenals het besef dat het niet om het opgeven van een comfortabele levensstijl te vinden, maar over het vinden van manieren om goed te leven met en consumeren veel minder.

Tips

 • Er zijn veel bronnen online beschikbaar op het vieren van Earth Hour, evenals informatie over hoe u uw eigen Earth Hour evenement draaien. Zie verder: http://www.earthhour.org/page/get-involved.
 • Neem Earth Hour vele stappen verder. Doe dit een uur elke nacht. Verander je levensstijl door het opslaan van onnodige energie.
 • Als u wilt dat de romantiek van een kaars, probeer dan op zoek naar kaarsen die u zeker zijn gemaakt van pure "klimaatneutraal" bijenwas of talg - niet van ruwe olie in de vorm van paraffine.
 • Waarom een ​​Earth Hour party niet gooien? Hebben vrienden over om te eten duurzaam geproduceerd zelfgemaakte hapjes, lees verhalen aan elkaar met fakkels en games spelen die donkere vereisen. Wees voorzichtig niet te struikelen over elkaar in het donker.
 • Als u wilt dat alle lichten uit te schakelen, gebruik dan zonne-of kinetisch gebracht fakkels. Kaarsen dragen veel meer co2 in de atmosfeer dan een gloeilamp.

Waarschuwingen

 • Plaats geen kaarsen niet onbeheerd achter op elk gewenst moment. Blaas de kaarsen als je het verlaten van een kamer, zelfs tijdelijk, tenzij iemand die verantwoordelijk is watching over hen nog steeds.
 • Earth Hour probeert niet om dingen te repareren in een klap, het idee is dat dit een gebaar van solidariteit, een vernieuwing herinnering elk jaar dat we elkaar hebben een rol te spelen bij het verminderen van overtollige energieverbruik en inachtneming van de grenzen van onze natuurlijke middelen.