Wkonl

Hoe maak je een groen evenement te organiseren


Het hebben van een partij? Volg deze simpele stappen en ontdek hoe je de drievoudige doelstellingen van kan bereiken om geld te besparen, serveren beter eten en het verzorgen van de planeet. Gewoon omdat je wilt "groen" te gaan, maar dat betekent niet je nodig hebt om te bezuinigen op de goede tijden. Groene gebeurtenissen nog steeds kunt u genieten van evenementen en zijn gezond en milieuvriendelijk tegelijk.

Stappen

Hoe maak je een groen evenement te organiseren. Gebruik wasbare borden en bestek.
Hoe maak je een groen evenement te organiseren. Gebruik wasbare borden en bestek.
 1. 1
  Gebruik wasbare borden en bestek. Het is altijd het beste om opnieuw en opnieuw te gebruiken wat kan worden hergebruikt, dus liever serviesgoed dan disposables. Als alternatief, veel winkels voeren nu gerecycleerd, composteerbare borden die precies zal gaan in je of kan weggegooid worden. Ze biologisch afbreekbaar snel, zodat ze niet zullen nemen stortcapaciteit. U kunt stevige plastic bestek gemaakt van maïs of andere plantaardige bronnen overal vinden, of bezoek een en kopen groot op oude metalen bestek voor uw groene evenementen. Of je plastic of metalen bestek te gebruiken, moet u gasten te vertellen aan het bestek de bak gezet in de was en niet zo dat ze vele malen kan worden hergebruikt. Het helpt om een ​​container te verlaten met water en zeepsop in het voor mensen om hun gebruikte bestek zetten recht naar binnen
 2. 2
  Ga organisch. Conserveermiddelen en substituten zoals en gedeeltelijk gehydrogeneerde oliën zijn niet je lichaam doet geen goed. Zoek gecertificeerd biologisch voedsel bij de meeste supermarkten. Beter nog, vindt een boerenmarkt waar u rechtstreeks aan de landbouwer kan praten en vragen stellen over waar je voedsel vandaan komt. U kunt uw verse, biologische voeding aanvullen met een kleine biologische wijn! Deze dagen je hoeft niet te worden een sommelier om een ​​goede fles biologische vino vinden. Als u niet zelf wilt verzorgen, het huren van een lokale cateraar die is goed thuis in het gebruik van lokale, biologische producten en ondersteunt het concept van duurzame dineren.
 3. 3
  Gebruik doek. Liever doek items in plaats van papieren servetten. Ze gaan lang mee, zijn gemakkelijk te wassen en de gasten genieten van hen veel meer dan papieren servetten. Er is ook een natuurlijke neiging territoriaal te zijn over je doek servet en deze gedurende de nacht, terwijl papieren servetten worden beschouwd gebruikt met een veeg en de mensen hebben de neiging om te komen voor extra degenen, waardoor het stimuleren van afval.
 4. 4
  Gebruik aardgas aangedreven grills. Helaas houtskool voegt meer dan smaak aan je eten - houtskool kon kolenstof en natrium nitraat bevatten. De verlichting vloeistof kan maken je eten smaak grappig. De chemische effecten van deze producten op uw lichaam en het milieu zijn niets te lachen. Aardgas is de schoonste en de meest energie-efficiënte methode om te barbecuen. Voor een authentieke houten smaak, genieten van een paar hickory chips in water en gooi ze op het net voor je eten.
 5. 5
  Vertrouw op natuurlijk licht. Ga naar buiten en laat de lichten uit voor zo lang mogelijk. Vertrouw op zonlicht en bijenwas kaarsen voor verlichting.
 6. 6
  Vermijd thematisering een feestje. Tenzij u kunt uw feest thema creatief gebruik van voorwerpen rond het huis al, is het een goed idee om te voorkomen dat de aankoop extra items om een ​​thema te maken, zoals deze zullen worden vernietigd op het einde van het evenement en zal toevoegen aan storten. Als u items in uw huis die een thema kan maken, echter met alle middelen gebruiken deze om te versieren en dan zet ze terug op hun plaats na de gebeurtenis.
 7. 7
  Verkrijg de gasten sorteren. Verlaat recycling bakken en compostbakken naast de vuilnisbak. Op die manier worden de gasten verplicht hun wegwerpmaatschappij keuzes zorgvuldig overwegen. Dit bespaart u ook uit de vuilnisbak nadien hebben te kammen!
 8. 8
  Overweeg om akoestische live, in plaats van versterkt, muziek.
 9. 9
  Versturen van elektronische uitnodigingen.

Tips

 • Eenmalig gebruik items zoals papieren borden, plastic bekers en bestek nemen een enorme hoeveelheid middelen om te produceren en te vervreemden. Altijd de voorkeur herbruikbare dan wegwerp. Het duurt ongeveer 250 jaar voor een plastic beker te ontbinden op een stortplaats.
 • Controleer uw lokale supermarkt voor biologische producten om de kosten laag te houden. Als ze niet dragen biologische producten, vraag de manager om te gaan doen (stuur een of spreken met de manager in persoon).
 • Groene dineren in restaurants is ook steeds zeer populair. Als je uit eten gaat, probeer deze inrichtingen te ondersteunen in hun streven naar duurzaam eten opties te bieden.
 • Geven de gasten een exemplaar van een boek bevordering van duurzaam wonen aan het eind van het evenement. Dit laat ze naar huis nemen een aantal "food for thought" en kan hen helpen om hun eigen alternatieven groeien tot onhoudbare leven praktijken.
 • Als je uitnodigingen af ​​te geven aan uw evenement, zorg ervoor dat ze gerecycleerd!
 • Overweeg niet met vlees. De middelen verloren op het produceren van een ounce van vlees zou veel efficiënter worden besteed aan voedsel lager op de voedselketen, en met veel betere voedingswaarde. Zelfs de energie die wordt gebruikt voor het opslaan en het bereiden van vlees verbruikt veel meer energie.
 • Neem de verantwoordelijkheid om carpooling te organiseren, zelfs lang voordat het evenement. Dit bespaart gas en, indien aangewezen drivers kan worden gevonden, ontmoedigt dronken rijden.

Dingen die je nodig hebt

 • Composteerbare platen
 • Servetten
 • Metalen of plantaardige gebruiksvoorwerpen
 • Biologische wijn
 • Biologisch voedsel
 • Gasgrill