Wkonl

Hoe om te helpen de wereld te veranderen

De wereld van vandaag is zeker geen paradijs., Misbruik, armoede, vervuiling en andere gevaren zijn al te vaak. Toegegeven, de wereld heeft nooit en zal waarschijnlijk nooit perfect zijn, maar dat is geen excuus om niet te proberen. U kunt helpen om een ​​betere wereld te creëren voor de toekomst. En het is niet zo moeilijk als je denkt...

Stappen

Hoe om te helpen de wereld te veranderen. In uw zaak hartstochtelijke krijgen.
Hoe om te helpen de wereld te veranderen. In uw zaak hartstochtelijke krijgen.
 1. 1
  Vrijwilliger. Het gaat niet alleen over het werken in een gaarkeuken of een bezoek aan het huis van de oude mensen '. Vandaag de dag kan iedereen vrijwilliger om iets te doen! Contact op met de lokale vrijwilligersorganisaties in uw omgeving.
 2. 2
  In uw zaak hartstochtelijke krijgen. Start een petitie, geld doneren, steunen een goed doel, fondsen te werven, zijn een voorstander. Kies een oorzaak en gepassioneerd over het te krijgen! Ga naar Google en zoeken naar uw zaak. U kunt ook kijken op voorkomende oorzaken, zoals:
 3. 3
  Zorgvuldig winkel. Bedrijven zijn enkele van de belangrijkste en meest invloedrijke organisaties in de wereld van vandaag. Ze zijn betrokken bij, of op een bepaalde manier te beïnvloeden bijna elk probleem dat u maar kunt bedenken en kan soms zelfs meer invloed dan de regeringen in deze kwesties zijn. Gelukkig heb en ik heb kansen elke dag aan te moedigen bedrijven aan het juiste te doen. Elke keer als je iets koopt, geeft u uw toestemming om wat voor proces was betrokken bij de productie. Dus de volgende keer dat je in de supermarkt, neem een ​​extra blik op de etiketten. Neem een ​​korte blik op uw mogelijkheden. Stel jezelf de vraag: Wil ik dit soort zaken te ondersteunen? Zijn de landbouwers of fabrieksarbeiders dat maakte vormt van dit behandeld? Is dit product vrij verhandeld? Is het gezond? Is het goed voor het milieu? Heeft de verkoop van dit product helpen om een ​​onderdrukkend politiek regime te steunen? -Of een andere vraag die aan het product dat u overweegt of uw eigen specifieke belangen in het maken van de wereld een betere plaats relevant is.
 4. 4
  Recycleren. Het is niet iets wat alleen hippies doen! Iedereen kan recyclen, en deze dagen zo ongeveer alles kan worden gerecycled-uit kranten en plastic, om computers en oude mobiele (mobiele) telefoons. Moedig je school of werk te recyclen en hergebruikte producten te gebruiken.
 5. 5
  Pay It Forward. De film gezien? Nou ja, net als Haley Joel Osment, je anderen kunt helpen door 'vooruit te betalen. " Gewoon doen iets leuks voor 3 personen (of, bij voorkeur, meer en zonder beperking), ongevraagd, en in ruil daarvoor, vertel hen om hetzelfde te doen voor 3 meer mensen. En zo voort en zo verder. Stel je voor dat iedereen gevolgd door met deze en wat voor wereld zou het zijn!
 6. 6
  Weet het individu niet schaden. Stel je een maatschappij waarin ieder mens niet kijken naar een ander individu te schaden. Je zou niet om uw deur op slot 's nachts en zelfverdediging zou een ding van het verleden. U denkt misschien dat een persoon kan een verschil maken. De hele wereld is slechts zes biljoen mensen. Denk alleen dat, je kunt iemand te zijn zoals u en start een kettingreactie te inspireren!
 7. 7
  Neem deel aan bloeddonaties. Veel landen (vooral Australië, Groot-Brittannië, Canada, en de Europa) ervaren vaak een laagterecord van bloed winkels en hard nodig meer mensen te doneren. Het duurt slechts ongeveer een half uur en doet geen pijn (veel!). Bezoek voor meer info.
 8. 8
  Koop een polsbandje. Ze zijn een rage in Hollywood, met veel celebs sportief de meest recente mode-accessoire-een goed doel polsbandje. Niet alleen doen ze zien er cool uit, ze zijn goedkoop en ze zijn een geweldige manier om je steentje bij te dragen voor uw favoriete oorzaak.
 9. 9
  Ondersteuning van het welzijn van dieren. Alle leven moet het duidelijk zijn als de mensheid is om stap voorwaarts in ons streven naar een betere samenleving. Breng tijd door het ondersteunen van de rechten van dieren, vrijwilliger bij uw lokale schuilplaats of doneren aan een organisatie voor dierenwelzijn. Echter, niet doneren aan organisaties, zoals de Humane Society van de Europa (HSUS voor kort), PETA of vele andere grote namen corporatie, omdat een groot percentage van het geld gaat niet naar de dieren. In plaats daarvan kopen benodigde items, zoals hondenvoer, en doneer het aan uw lokale reddingen of sponsoren medische behandeling van een dier. Het bevorderen van een dier voor een korte periode van tijd is een geweldige manier om uw steun van dieren laten zien, en het kost weinig tot geen geld te doen!
 10. 10
  Word een advocaat. Spreken over onrecht in de wereld en krijg je vrienden betrokken zijn, ook. Organiseren fondsenwervers om te helpen geld in te zamelen voor de gekozen goede doel of oorzaak. En als je geld niet kunt verhogen, maar uw stem toe te voegen aan de reeds campagne voeren tot eind armoede, oorlog, onrecht, seksisme, racisme, of corruptie in de wereld.
 11. 11
  Word een orgaandonor. U zult niet uw organen nodig als je dood bent, dus waarom niet geef ze aan iemand die goed gebruik van kunnen maken? Sparen het leven van maximaal acht personen door het plaatsen van jezelf op de orgaandonoren 'registreren in uw land. Praat over de beslissing met uw familie en laat hen weten uw wensen.
 12. 12
  Lachen en glimlachen! Velen geloven dat lachen is het beste medicijn dat je kunt krijgen. Niet alleen dat, maar mensen die gelukkig zijn vaak meer gezond en zijn veel leuker om rond te zijn! Het delen van een en een lach met iemand is eenvoudig, volledig gratis, en kan gewoon somebody dag!

Tips

 • Zelfs als je blut, er zijn veel manieren waarop u kunt helpen om de wereld een betere plek te maken.
 • Iedereen kan de wereld veranderen, alles wat er nodig is een beetje tijd, moeite en toewijding!
 • Verspreid het woord. Betrek je vrienden. Hoe meer hoe beter!
 • Als het de eerste keer niet lukt. Proberen, proberen, en probeer het opnieuw (en opnieuw!)
 • Het internet is een geweldige plek om informatie over goede doelen en de oorzaken te vinden voor sponsoren / steunen.
 • Vind spannende en leuke manieren om de wereld te veranderen. Vrijwilligerswerk is niet alleen een geweldige manier om te helpen die minder geluk, maar zou je ook een aantal geweldige nieuwe vrienden!
 • Adverteer uw zaak met behulp van uw talenten.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig bij het volgende wetten, recente (en niet-zo-recente) geschiedenis heeft aangetoond bepaalde bestuursorganen om enigszins onbetrouwbaar. In plaats van vast naar aanleiding wetten door politici stellen, voorzichtig ontwikkelen van uw eigen 'wetten' van wat moreel gedrag werkelijk is, na een paar richtlijnen:
  • De actie die resulteert in het grootste goed is degene die echt is "geoorloofd."
  • Mensen zullen zeggen dat je het slaan van een dood paard. Zij zullen u vertellen dat je je tijd verspilt, dat je een idioot bent voor het proberen. Luister niet naar hen. Het is omwille van dat soort mensen, die de wereld nodig heeft in de eerste plaats moet worden veranderd!
 • Nooit opleggen uw wetten op iedereen totdat zij ze volledig begrijpen. Als hun begrip is voltooid, zal de wet overbodig toch.
 • Het is nooit aanvaardbaar om iemand pijn te doen.