Wkonl

Hoe een afkickkliniek een woning in de juiste volgorde

Bij het kopen van onroerend goed voor revalidatie, is het belangrijk om uw huis te doen clean-up en reparaties in de juiste volgorde. Je wilt niet te krijgen voor jezelf of tijd en geld verspillen aan het project. Deze stappen zijn een goede orde van proces te volgen bij het huis rehabbing, met een paar extra details. Natuurlijk vind je kleine reparaties in tussen deze stappen, maar ze zijn zeer gering.

Stappen

Hoe een afkickkliniek een woning in de juiste volgorde. Beveilig de plaats door de invoering van nieuwe sluis sets in ten minste een toegangsdeur en barricaderen de andere buitendeuren en ramen die niet op slot.
Hoe een afkickkliniek een woning in de juiste volgorde. Beveilig de plaats door de invoering van nieuwe sluis sets in ten minste een toegangsdeur en barricaderen de andere buitendeuren en ramen die niet op slot.
 1. 1
  Beveilig de plaats door de invoering van nieuwe sluis sets in ten minste een toegangsdeur en barricaderen de andere buitendeuren en ramen die niet op slot. Vanaf dit punt moet u weten dat uw gereedschap, bouwmaterialen, en toekomstige verbeteringen veilig voor vandalen zijn.
 2. 2
  Verwittig de politie meteen dat u het schoonmaken van de woning en zou graag extra patrouille. Ze zijn altijd bereid om dit te doen omdat huis rehabbing zorgt voor een mooiere zoek wijk die beter bewoners trekt en dat maakt hun werk gemakkelijker. Laat alle buitenverlichting op 24/7, zodat iedereen kan een goede zichtbaarheid van de buitenkant van het huis te hebben.
  • Overwegen het verlaten van een hond om rond te zwerven in het voor-en achtertuin. Breng uw kinderen op te spelen in de achtertuin. Overweeg dan om een ​​werknemer slapen. Door het maken van het apparaat een beetje bewoonbaar, zullen zwervers niet worden roaming rond uw woning op zoek naar iets om te stelen.
 3. 3
  Heeft een snelle opruimen van het puin op de buitenkant van het huis. Er zijn twee belangrijke redenen voor:
 4. 4
  Doe altijd het huis verbouwen werk aan het interieur van het huis voordat u een merkbare werkzaamheden aan de buitenkant. De enige uitzondering is het dak. Indien het daadwerkelijk lekken, moeten we proberen om goedkoop te patchen het te krijgen door tot het interieur bijna klaar is. Gebruik geen onaangename tarp.
 5. 5
  Beslissen als we nodig hebben om vervanging van ramen te bestellen of bestaande te houden. Voldoende tijd voor vervanging ramen voor verzenden.
 6. 6
  Hang wat stof over de ramen. Je wilt niet de aandacht te trekken naar ons huis rehabbing activiteiten. Het is niet dat je van plan bent om ondermaats werk te doen. WE wil gewoon in staat zijn om ons huis rehabbing werk efficiënt te doen zonder ongerechtvaardigde inspecties veroorzaken vertragingen.
 7. 7
  Doe een schone uit het interieur. Alle items die moeten worden vervangen, met uitzondering van de verlichting en ramen, moet gaan. Dit moet gebeuren op een manier die niet de aandacht niet te trekken.
 8. 8
  Praat met de garbage collector op te halen dag. Aanbieden om hem te betalen aan het grootste deel van de prullenbak te nemen. Dit geld wordt rechtstreeks aan de inzamelaar betaald. Vraag hem hoeveel het zal duren voor hem om het allemaal te nemen. Voor ongeveer 45€ 0,00 kan hij zelfs een tweede truck bellen om het allemaal te krijgen. Niet zet het vuilnis buiten tot de verzamelaars zullen er zijn om het te nemen. we willen niet te kijken als je het maken van dingen erger.
 9. 9
  Repareren en weer in elkaar zetten. Begin met het mechaniek. De meeste van deze systemen goed werken voor het grootste deel. De meeste van de reparaties zijn minor, tenzij het huis is nog steeds op zekeringen, of het sanitair was bevroren. De upgrade naar automaten is een must. Doe dit niet, tenzij je in staat bent. Veiligheid eerst.
 10. 10
  Prep de muren, het plafond, en trim voor het schilderen. Hang de lampen uit de junction box met een stuk draad, maar laat de stroom aangesloten. Verwijder alle vuil en vet van de muren en plafonds. Trek eventuele spijkers en vul de gaten. kunnen we onze spackle gebruiken op stuwing ook, en dan zand glad. Als de ramen worden vervangen, het is ok om verf te krijgen op hen. Zelfs als we ze, verf ze en dan schraap het glas schoon te maken na de verf droogt. Deze krijgt de ruit helemaal schoon met weinig inspanning.
 11. 11
  Gebruik een kleine verfspuit om alle versieringskleur eerste spuiten.
 12. 12
  Maskeren van de bekleding met behulp van een maskerend machine. Ze kosten ongeveer 5€. Afplakken de trim duurt een tijdje, maar deze machine past de band aan het papier en bespaart een hoop tijd.
 13. 13
  Spray de verf met behulp van een airless spuitmachine. Investeringskosten is minder dan 225€ en zal duren door vele projecten. In een gemiddelde grootte huis in ongeveer 1 uur tot 1 1/2 uur per laag. Een laag werkt meestal, maar niet het werk oordelen totdat het droog aanvoelt is. Zoals het is het drogen van de baan lijkt erger en erger, dus wees geduldig. Als het moet nog vacht nadat het droog aanvoelt is, spuit de tweede laag patroon tegenover de richting van de eerste laag.
 14. 14
  Ontmasker het de volgende dag. Je wilt niet de band te verlaten op te lang, want het kan moeilijk zijn om uit te stappen en het kan veel meer van uw tijd kosten. Wanneer u verf kopen, niet dom te komen met de kleuren, ga neutraal. De wanden en plafonds moeten plat antiek wit. De hedendaagse vlakke verven zijn zeer wasbaar. en de lichte kleuren maken de kamer kijken groter en helderder.
 15. 15
  Als u het bijhouden van de ramen, schraap de verf van het glas. Maar als we nodig hebben om ze te vervangen, de beste manier is om een ​​pocket raam vervangen gebruiken. Ze zijn goedkoop en gemakkelijk te installeren. U kunt een raam vervangen in ongeveer 15 minuten. De meeste maten zal moeten worden aangepast besteld, en zal gemiddeld op ongeveer€ 75,00-95€ 0,00. Als we in winkels als Home Depot, Lowe's of u kunt ophalen een bestelformulier dat zal uitleggen hoe je de juiste maat. Dus beslissen vroeg of we houden de ramen want het duurt een paar weken voor hen te komen inch Het enige wat je hoeft te doen is verwijderen van alle raam stopt gidsen en ramen van het bestaande kader, maar laat de buitenkant stopt inch Opruimen de opening en zet een kraal van kalefateren op de binnenrand van de stop. Zet de bodem van de nieuwe pocket venster in de opening en tip het raam op zijn plaats tegen de aanslag. Vierkant het venster, zet in de 4 bevestigingsschroeven, en installeer het interieur stop. we zullen moeten raken-up van de verf, maar omdat je platte verf gebruikt, kunnen we een wegwerp schuim borstel en de touch-up job zal er geweldig uitzien gebruiken.
 16. 16
  Zetten al de nieuwe lampen. Verlichting is zeer goedkoop in verhouding tot de esthetische schoonheid die zij verlenen. Ongeacht of de woning is een Victoriaans of een basic ranch, zijn er fantastische armaturen beschikbaar tegen een lage prijs aan een van uw lokale super winkels.
 17. 17
  Zette de vloer in de keuken en bad. Daarna installeer eventuele bad armaturen en keuken kasten, indien nodig. Vergeet niet, als het borderline, vervang deze. Er moet voldoende winst om het werk goed te doen. Als het een close call, niet kopen het pand in de eerste plaats.
 18. 18
  Laat uw tapijt geïnstalleerd. moeten we een neutrale kleur te gebruiken hier ook. Een licht beige of bruin pluche of eventueel een zachte Berber maakt de kamers zien er groter en voegt een warme, uitnodigende gevoel. Koop vloerbedekking bij Home Depot en hebben ze snijd het aan de maten van uw installateur. Het inhuren van een installateur op uw eigen is veel goedkoper dan het gebruik van de installateur van de winkel.
 19. 19
  Ontvang het dak vervangen, indien nodig. Dit zal waarschijnlijk de eerste vergunning die wordt getrokken als we niet het proces van rehabbing volgen. Wanneer de dakdekker wordt gedaan is het tijd om de gevelbeplating te doen indien nodig. U moet beslissen of u wilt schilderen of opnieuw-side. Ophangen van vinyl gevelbeplating is zeer eenvoudig en zeer goedkoop.
 20. 20
  Verkrijg de werf opgeknapt met wat planten en bloemen en de markt mee op.

Tips

 • Bewaar nooit het tapijt - altijd vervangen.
 • De buitenkant werk doet eerste kan u toestaan ​​om de vastgoedmarkt terwijl het doen van de binnenkant, en als de buitenkant is in slechte staat, zal het zeker de buren gelukkig maken.
 • Herschilderen altijd - alles met verf op het - in het huis, en eventueel de buitenkant ook.
 • Gebruik alleen een roll-off container op een huis veroordeeld of vul het ene uw dakdekker brengt zodra hij klaar is met het vervangen van uw dak. Zodra een huis is veroordeeld, moet het omhoog worden gebracht tot de huidige stad code of worden afgebroken. Het klinkt misschien duur, maar investeerders, stadsambtenaren en de buren zal van je houden. Met dit soort veroordeelde-huis verbouwen, gut en vervang 100% van de:
  • sanitair systeem
  • verwarmingssysteem
  • elektrisch systeem
  • ramen
  • keuken
  • bad
  • dak
  • verlichting
 • Als u enige aarzeling over de vraag of huis rehabbing geld kan verdienen of niet, het is uw aarzeling dat je stopt, niet het potentieel van het huis rehabbing proces.
 • Als u oude armaturen met nieuwe te vervangen, gebruik je hoofd en items te kopen tegen een lage prijs die er leuk uitzien. Winkels zoals Menards, Home Depot of Lowe's zijn handig en goed gevuld met goedkope items die er geweldig uitzien. Niet verstrikt raken in het proberen om kwaliteit te kopen met elk item. Als de nieuwe huiseigenaar wil een specifiek item, zullen ze het kopen. Het huis zal niet verkopen voor meer, omdat u de hoogste kwaliteit gekocht.
 • Doe de reparaties correct. Proberen om problemen met een slechte werk verbergen zal je bijten in het einde. In de meeste gevallen duurt het minder tijd om iets dan om het te verdoezelen repareren. Met betrekking tot de kwaliteit van het huis verbouwen werk verricht, als er iets is twijfelachtig, vervang deze. Niet het risico kwetsen van de verkoopwaarde van het onroerend goed. Als je figuur in de kosten van vervanging van een item verzen repareren, wat je uiteindelijk met op het einde is ook de extra kosten van vervanging waard. Meestal als je factor in de tijd die het kost om naar boter samen iets te proberen, vind je het was duurder dan als je het had vervangen door nieuwe. Het huis toont grote en verkoopt of verhuurt snel toen het nieuw lijkt. Bovendien, je echt niet wilt dat de reputatie van het doen van slechte kwaliteit huis rehabbing. * Als u van plan om reparaties te doen en moeten een aantal richting, controleer uw huis reparatie centrum voor een doe-het-zelf boek.