Wkonl

Hoe een woning kopen in Florida

De VS is het meest populaire land na Spanje voor Britse mensen het kopen van een tweede huis in het buitenland, en de meerderheid van hen te kopen in Florida.

Sommige watchers voorspellen dat de daling in Florida woning is bijna ten einde, en de prijzen zijn bijna 'dieptepunt', dus voor mensen kopen nu kan het de perfecte tijd voor een investering zijn.

Stappen

Hoe een woning kopen in Florida. Denk aan de redenen voor het kopen van onroerend goed in Florida.
Hoe een woning kopen in Florida. Denk aan de redenen voor het kopen van onroerend goed in Florida.
 1. 1
  Denk aan de redenen voor het kopen van onroerend goed in Florida. Attracties zijn onder andere het klimaat, gunstige wisselkoersen en de beschikbaarheid van vluchten (en onderhandelen tarieven) van alle grote Britse luchthavens. Enkele kopers lijken afschrikken door reistijd - minimaal acht uur van Londen, afhankelijk van de verblijfplaats in de staat je vliegt om. Omdat de Amerikaanse economie recent gleed in een recessie en de aloude woning boom kwam een ​​einde, hebben veel ontwikkelaars in Florida moeilijke marktomstandigheden geconfronteerd waarin om hun projecten te bevorderen. Een gevolg hiervan is geweest dat de onverschrokken Britse kopers in staat zijn om een ​​aantal grote kortingen op nieuwe eigenschappen krijgen zijn geweest. Een andere is dat de wisselkoers tussen de Amerikaanse Dollar en Sterling betekent Britten worden steeds veel meer onroerend goed voor hun Ponden.
 2. 2
  Overweeg populaire lokaties in Florida. Deze gids geeft een smaak van de gebieden van Florida het meest populair bij de Britse tweede huis kopers - het centrale gebied rond Orlando, het oosten (Atlantische) kust en de badplaatsen aan de zuidwest (Golf) kust.
  • Central Florida - Het centrale deel van de staat, met name rond Tampa en Orlando, is al lang een favoriet bij Britse vakantiegangers, vooral gezinnen, want het is daar dat de meeste van de grote attracties zijn gevestigd, zoals Disney World, Universal Studios, Busch Gardens en Sea World. In tegenstelling tot sommige andere delen van Florida, is het hele jaar door warm, en er is minder regen dan in de kustgebieden.
   • Zijn populariteit, en de resulterende gezonde huurmarkt, die eigenaars biedt het beste rendement in Florida, maakt het gebied een trekpleister voor zowel tweede huis kopers en buy-to-let beleggers. Prijzen weerspiegelen dit, maar over het algemeen nog steeds een goede investering als het volume van de nieuwbouw zorgt ervoor dat ze concurrerend. De meeste kopers hier zoekt vrijstaande villa's met zwembaden.
  • De Gulf Coast - In juli en augustus, dus het potentieel voor het laten eigenschappen, zeker voor gezinnen, is niet zo goed. Echter, maakt het voor deze nadelen met prachtige witte stranden, azuurblauwe zeeën, overvloedig ligplaatsen en goede restaurants - attributen die het populair bij de superrijken hebben gemaakt. Ongeveer 60 procent van de Amerikaanse rijkste burgers van de winter bij Napels, een exclusief resort op de Gulf Coast, of op Palm Beach, aan de Atlantische kust. Bijgevolg is de Gulf Coast is een enorm dure ruimte. Huizen aan de waterkant, in het bijzonder, commando gemakkelijk prijzen van meer dan tweemaal die van vergelijkbare grootte die in de omgeving van Orlando. Accommodaties verder landinwaarts of langs de kust zijn iets minder duur.
  • De Atlantische kust - Florida's Atlantische kust strekt zich uit van St Augustine via Daytona Beach, Fort Lauderdale en Miami, recht naar beneden door de Florida Keys naar Key West. Het omvat een aantal van de meest gewilde (en dure) locaties Noord-Europa, zoals Palm Beach, waar de prijzen routinematig uitvoeren om miljoenen dollars. Echter, niet overal aan de Atlantische kust is dit prijzig, en als je zorgvuldig kiezen uw locatie, kunt u een huis met drie slaapkamers te vinden met een zwembad voor ongeveer 186.570€ (ongeveer £ 125.000).
  • Een appartement in een goede omgeving van Miami zal beginnen vanaf ongeveer 223.890€ (ongeveer £ 150,000) - niet slecht gezien hoeveel de stad biedt: prachtige stranden, blauwe zee, non-stop nachtleven, een gevarieerde kunst en cultuur scene, fascinerende Art Deco architectuur en een constant warm klimaat. Veel van de huidige kopers zijn te profiteren van de stressvolle situatie van ontwikkelaars die betrokken zijn bij Miami condo projecten om enkele van de beste beschikbare in internationaal vastgoed kortingen te krijgen.
 3. 3
  Kopen van een woning in Florida. Het Floridian systeem van aankoop van onroerend goed is heel anders dan het Verenigd Koninkrijk en heeft een aantal valkuilen voor wie niet vertrouwd is met het, zo nodig professionele begeleiding is essentieel.
  • In Florida, is bijna elke onroerend goed te koop die op een centrale database beschikbaar is voor alle makelaars (bekend als makelaars in de VS), dus er is geen noodzaak om te bezoeken individuele agenten. Agenten hebben de neiging om te werken als agenten van de verkoper of de agenten van de koper. Het is verstandig om middel van een koper met ervaring in het werken met Britse kopers te raadplegen.
 4. 4
  De kosten te dekken. Om juridische, titel verzekeraar en notariskosten, titel verzekeringspremies, overdrachtsbelasting, onroerendgoedbelasting en hypothecaire kosten (indien van toepassing) te dekken, moet u toestaan ​​dat ongeveer vijf procent van de koopprijs.
 5. 5
  Begrijp het aankoopproces. Zodra een prijs is afgesproken, de koper betaalt een kleine aanbetaling goodwill alvorens een formeel bod in de vorm van een koopovereenkomst. Wanneer u bent aangemeld, dit is bindend, hoewel de ontbindende voorwaarden toestaan ​​weerszijden zich terug te trekken in bepaalde omstandigheden. Een 10 procent aanbetaling wordt vervolgens gestort op een geblokkeerde rekening. Een titel verzekeringsmaatschappij onderzoekt de openbare registers en verzekert de woning tegen alle aanspraken van derden. Oplevering, inclusief de overdracht van het saldo van de aankoopprijs naar de geblokkeerde rekening, kan dan plaatsvinden.
 6. 6
  Tijd is een cruciaal onderdeel van het Amerikaanse huis-inkoopsysteem. Als u niet aan data bepaald in het contract te observeren, riskeert u uw storting.
 7. 7
  Het verkrijgen van een hypotheek. Bij het uitwerken van hoe u uw woning aankoop te financieren, rekening houden met alle opties. Contant betalen, als je kunt veroorloven om, wordt vaak aanbevolen, maar je mag niet willen binden een relatief groot bedrag op deze manier. Als dit een optie voor u, moet u een van de gespecialiseerde wisselkantoor bedrijven in de markt te raadplegen, als je veel beter wisselkoersen kunnen krijgen en mogelijk duizenden besparen in het proces. De andere opties zijn remortgaging uw Britse woning of het regelen van een hypotheek op uw woning in Florida door een Britse of Amerikaanse kredietverstrekker. Remortgaging biedt de gemakkelijkste oplossing. Het loslaten van het eigen vermogen in een Brits huis betekent dat het tweede huis kan worden gekocht voor geld, zonder de noodzaak voor een andere hypotheek. Dit kan echter alleen haalbaar voor mensen die hun eerste huis bezitten regelrechte.
  • Diverse Britse hypotheekverstrekkers zullen fondsen van maximaal lenen tot 80 procent van de aankoopprijs voor de tweede huis te kopen dan, meestal, een termijn van 15 jaar.
 8. 8
  Krijgen van een hypotheek in Florida. Als u besluit om financiering te krijgen in de VS, in gedachten houden dat de meeste hypotheken beschikbaar voor vreemdelingen vereisen een minimum van 20 procent aanbetaling. Sommige zelfs bepalen 30 of 35 procent.
  • Aan het begin van het proces, zorg ervoor dat u krijgt wat bekend staat als een Good Faith Estimate. Dit is een gestandaardiseerd document gebruikt om detail alle kosten van het verkrijgen van uw hypotheek, met inbegrip van zowel de maandelijkse en eenmalige uitkeringen.
  • Indien mogelijk, probeer dan een self-gecertificeerde hypotheek veilig. Anders dan in het Verenigd Koninkrijk, heeft dit soort hypotheek niet per se dragen een hogere rente dan een volledig gedocumenteerde hypotheek, en het kan bespaart u een hoop tijd en moeite besteed monteren stukken.
 9. 9
  Begrijp het belastingstelsel. Het Amerikaanse belastingstelsel is complex, en kunnen betalingen aan ten minste vier verschillende bestuursniveaus te betrekken: lokaal, regionaal, staats-en federale. Een dubbele belasting verdrag tussen de VS en het VK voorkomt dubbele betaling van belastingen.
  • Inkomstenbelasting, een progressieve belasting varieert van nul tot 35 procent van het belastbaar inkomen, vormt het grootste deel van de belastingen door de Amerikaanse overheid wordt verzameld.
  • Florida rangschikt lager dan veel andere staten van de VS in termen van de belastingdruk het oplegt. Het is een van de slechts negen staten die geen heffing van een inkomstenbelasting. Meer dan de helft van de niet-federale inkomsten wordt verzameld op lokaal niveau, meestal door onroerendgoedbelasting, die, voor huiseigenaren, bedraagt ​​ongeveer 1,5 procent van de waarde van hun woning per jaar.
  • Alle huurinkomsten in Florida is onderworpen aan de belasting, die wordt geheven op een glijdende schaal (momenteel 15 tot 34 procent), afhankelijk van de hoeveelheid. 'Immateriële persoonlijke goederen "(dat is, aandelen, obligaties, beleggingsfondsen en dergelijke) wordt ook belast.
  • Verkoop Florida's en gebruik belastingen zorgen voor meer dan de helft van de staatsinkomsten. Omzetbelasting geldt voor de meeste detailhandel punten (exclusief boodschappen, medicijnen en bepaalde andere posten), alsook naar de auto en hotelkamer huren en theater tickets. Het tarief is momenteel 6 procent. Lokale overheden kunnen een extra plaatselijke omzetbelasting van maximaal heffen tot 1,5 procent. Het gebruik belasting wordt geheven op wholesale-items in Florida gebracht voor de verkoop.
 10. 10
  Verkrijg de juiste paspoorten, visa en ingezetenschap gesorteerd.
  • Paspoorten en visa - Britse burgers kunnen voor zaken of plezier naar de VS zonder visum voor maximaal 90 dagen per jaar. Een paspoort is vereist. De traditionele Visa Waiver-programma in gebruik is voor de meeste Europese burgers waardoor ze voor een verblijf in de VS voor maximaal 90 dagen is ingesteld om te veranderen in januari 2009. Vanaf dit punt, zal alle reizigers die onder het Visa Waiver gebruiken worden verplicht om zich online voor vertrek naar de VS te registreren.
   • Dit moet bij voorkeur ten minste 72 uur worden gedaan op voorhand, en is bedoeld om een ​​extra laag van beveiliging bieden voor de Amerikaanse autoriteiten. De online registratie is geldig voor maximaal twee jaar te zijn; zullen worden genoemd het Electronic System for Travel Authorization, en vergelijkbaar met Australië Electronic Travel Authority in bedrijf zal zijn. De ESTA is ook geldig voor verschillende records in de VS, dus voor eigenaren van onroerend goed is het mogelijk in te vullen van de online registratie een keer en dan reizen voor twee jaar onder de normale Visa Waiver Programme.
  • Degenen die voor een verblijf tussen 90 dagen en zes maanden moet het bezit van een B2 visum. Om succesvol te zijn, moet de aanvrager aantonen dat ze over voldoende middelen om zichzelf te onderhouden tijdens hun verblijf.
 11. 11
  Residentie
  • Immigratiewetten Florida's worden strikt gehandhaafd. Diegenen die een Florida Green Card, die recht geeft op wonen en werken in de staat, gezicht nauwkeurig onderzoek door de Immigratie-en Naturalisatiedienst, vooral als ze een bedrijf willen starten.
 12. 12
  Degenen die niet willen werken, met inbegrip van gepensioneerden, moeten in staat zijn om substantiële wijze kunnen aantonen. Dit kan een belemmering vormen voor veel mensen de droom van pensioen naar Florida te zijn.

Tips

 • Hoewel er geen beperkingen voor buitenlanders, waaronder Britten kopen van een woning in Florida of ergens anders in de VS, zijn er grenzen aan hoe lang ze kunnen doorbrengen in het land elk jaar (zie paspoorten, visa en residency sectie). Veel gebieden van Florida ook beperkingen op het aantal dagen per jaar dat huiseigenaren mogen hun eigendom laten leggen. Sommige verbod laten helemaal, dus als je rekenen op uw woning in Florida om te betalen voor zichzelf door middel van huur op welke manier, is het belangrijk dat je weet wat de verhuur situatie is zo vroeg mogelijk.
 • Ziekenhuizen in de VS bieden een aantal van de meest geavanceerde in de gezondheidszorg in de wereld. De meeste zijn prive.
 • De VS besteedt ongeveer 13 procent van zijn bruto binnenlands product aan gezondheidszorg, een groot deel van het door verzekeringen verstrekt door werkgevers en de twee federale regelingen, Medicare en Medicaid. Er is geen nationale gezondheidszorg als zodanig. Ongeveer 14 procent van de bevolking wordt geschat op zonder enige vorm van ziektekostenverzekering. Voor bezoekers, particuliere ziektekostenverzekering of reisverzekering is essentieel. Als u ernstig gewond, zal de hulpdiensten u te behandelen en laad je later. Als de blessure niet ernstig is en je nodig hebt om een ​​arts te raadplegen, geeft een basis consultatie kost ongeveer 75€ (ongeveer £ 50). Er zijn een verscheidenheid van het beleid beschikbaar voor overzeese reizigers en degenen die van plan naar het buitenland wonen, en ze hebben niet om grote sommen kosten.
 • Individuele omstandigheden zal sterk verschillen, dus is het essentieel om professioneel advies en begeleiding afgestemd op uw specifieke situatie te krijgen, met name op gebieden zoals aankoop van onroerend goed, potentiële huuropbrengsten, belastingen en hypotheken.

Waarschuwingen

 • Dit is bedoeld als richtlijn. Je moet altijd professionele hulp zoeken bij de aankoop van elk type woning.
 • Kopen van onroerend goed in het buitenland is een belangrijke beslissing en een die niet lichtvaardig moet worden genomen. Het is essentieel om te zorgen dat u alle aspecten grondig te hebben onderzocht en zijn in het bezit van alle relevante feiten.