Wkonl

Hoe te verhuren uw vakantiehuis

Jarenlang hebben de Europeanen verhuurd hun huis voor een paar maanden per jaar, terwijl ze reisden of vakantie gingen langs de Middellandse Zee. Het idee van korte termijn verhuur van het huis slaat aan in de VS ook. Europeanen genieten van de diensten van uw woning te huur die omgaan met de boekingen, planning en het verzamelen van de huurprijzen - niet zo in de VS Dus hoe kan je je eigendom te beschermen en te genieten van de vrijheid en de kasstroom op korte termijn verhuur zou bieden?

Stappen

Hoe te verhuren uw vakantiehuis. Controleer verzekering van uw huiseigenaar.
Hoe te verhuren uw vakantiehuis. Controleer verzekering van uw huiseigenaar.
 1. 1
  Controleer verzekering van uw huiseigenaar. De meeste hebben geen betrekking op schade gedaan door een huurder, dus je zult moeten een aanvullend beleid te kopen om niet alleen uw huis en alle inhoud die u verlaat, maar ook kwesties aansprakelijkheid in het geval de huurder is gewond op het terrein.
 2. 2
  Zorg ervoor dat uw lokale bestemmingsplannen en huiseigenaren vereniging toelaten woningen huren. Zo niet, moet u mogelijk een afwijking aan uw huis verhuren verkrijgen.
 3. 3
  Beslissen welke meubels je zult verlaten en wat er zal gaan in opslag. Korte termijn verhuur, meestal 4 maanden of minder, worden gewoonlijk verhuurd ingericht. U zult willen ervoor de huurders zich thuis voelen, terwijl de bescherming erfstuk meubilair en andere waardevolle bezittingen. Ze op te slaan offsite is veiliger dan alleen waarschuwen huurders over kwetsbare stoelen of delicate stoffen. Overweeg de aanschaf van goedkope basisinrichting te gebruiken in plaats van onvervangbare familie favorieten.
 4. 4
  Haal waardevolle spullen uit uw huis. Zoveel als je wilt vertrouwen op je huurders, kan dingen verdwijnen, terwijl eigenaren zijn ver weg. Neem familie collectibles, speciaal speelgoed, elektronica, camera's, en zilver uit het huis. Gewoon zetten het uit de weg in de zolder of een kast is niet voldoende bescherming voor uw waardevolle spullen.
 5. 5
  Zorg ervoor dat apparaten en mechaniek zijn in goede staat. Het is makkelijker voor u om de benodigde reparaties uit te voeren of vervang ze voordat je gaat dan te proberen en regelen het van een andere staat, of erger nog, kom naar huis te vinden dat de huurder heeft geprobeerd reparaties uit te voeren op hun eigen!
 6. 6
  Het huren van een lokale beheerder aan alle reparaties en noodsituaties behandelen, of maak een lijst met vertrouwde service mensen om te vertrekken met de huurder. De voormalige heeft het voordeel waardoor u van een huurder die roept in een dure dienst persoon voor kleine reparaties, terwijl de laatstgenoemde betekent dat u betaalt of diensten slechts daadwerkelijk gebruikt.
 7. 7
  Hebben een schoonmaakservice komen om het huis grondig te reinigen voordat de huurperiode, maken het een rampenplan in de huurovereenkomst dat de huurder de huur van de dezelfde service te reinigen voordat ze vertrekken dan. Dit voorkomt dat meningsverschillen als het op veiligheid deposito.
 8. 8
  Krijg een borgsom. Zelfs voor een korte termijn verhuur, u bescherming tegen huurder schade of huur defaults nodig.
 9. 9
  Voer een achtergrond controleren op uw huurders en hen persoonlijk te ontmoeten, indien mogelijk, voordat de huurovereenkomst wordt getekend. Basis antecedentenonderzoek online kosten ergens tussen de 10€ 0,95 tot 115€, maar zijn ook het geld waard voor de gemoedsrust die zij verlenen.
 10. 10
  Regelen om al uw elementaire rekeningen te betalen vooraf of online. Hebben mail doorgestuurd is traag en vaak onbetrouwbaar, en kan leiden tot te late betalingen en boetes.
 11. 11
  Zorg ervoor dat uw huisdieren hebben een plek om te gaan. Neem ze met u of aan boord hen terwijl je weg bent. Zelfs als een buurman biedt om een ​​huisdier te voeden en water geven, onthoud zullen er vreemden in uw huis en die kunnen leiden tot beten en krassen.
 12. 12
  Indien u zult huren om mensen uit een andere stad of regio, laat een lokale referentie pakket met namen van bedrijven in de buurt, een kaart, lokale gegevens over noodsituaties, en de namen van de buren. Een huurder die een deel van de wijk voelt is de kans groter om de zorg voor uw huis.
 13. 13
  Houd alle kosten en baten records voor uw federale belastingen... de inkomsten die u ontvangt is belastbaar, maar u kunt de hypotheek, onroerendgoedbelasting en relevante kosten aftrekken als je blijft een goede administratie.
 14. 14
  Er is een meer diepgaande gids, die GRATIS huurovereenkomsten voor ons / canada omvat, en een monster ontruiming waarschuwing / bericht hier: How To Your House Rent

Tips

 • Inclusief belastingen en reinigingen toeslagen als deel van de kosten voor de huurder.
 • Maken van speciale aanbiedingen en niches voor groepen in tijden die moeilijk te verhuren. (Huur vijf nachten en krijg 6 gratis).

Waarschuwingen

 • Wees je bewust van overzeese fraude die willen verhuren uw hut. Mensen niet terugbetalen als ze je te veel geld. Zorg ervoor dat je het juiste bedrag vóór verzilveren van de cheque. Sommige over zee mensen je proberen te zwendel door het sturen u een bedrag over wat verschuldigd is en verwachten u om het geld dan sturen ze de rest van het geld. Dit is fraude en de cheque zal stuiteren. Bewust.
 • Sommige gemeenschappen staan ​​niet toe dat u te verhuren vakantiewoningen. Zorg ervoor dat u in contact op met uw lokale gemeenschap alvorens te proberen.