Wkonl

Hoe kunt u uw huis te verkopen zonder een agent

Hoewel veel verkopers kiezen om hun huizen te verkopen door middel van een agent van een soort, meestal een makelaar, is het gebruik van een derde partij niet vereist door de meeste nationale wetten (check uw staat). Naar een gemotiveerde en toegewijde huiseigenaar is het mogelijk om geld te besparen en commissies, door de verkoop van uw huis zonder een agent. Als u besluit om zelf-lijst, wat volgt zijn een aantal eenvoudige, maar zeer belangrijke stappen om u te helpen op je reis.

Stappen

Hoe kunt u uw huis te verkopen zonder een agent. Voorafgaand aan de besluitvorming over het verkopen van uw huis zonder een agent, wilt u misschien een paar makelaars te spreken voordat u de beslissing.
Hoe kunt u uw huis te verkopen zonder een agent. Voorafgaand aan de besluitvorming over het verkopen van uw huis zonder een agent, wilt u misschien een paar makelaars te spreken voordat u de beslissing.

Voordat je een voor verkoop door eigenaar

 1. 1
  Voorafgaand aan de besluitvorming over het verkopen van uw huis zonder een agent, wilt u misschien een paar makelaars te spreken voordat u de beslissing. De gemiddelde For-Sale-by-eigenaar (PART) krijgt niet alleen hun vraagprijs vaker, maar ze doen ook niet aan de makelaar te betalen 6%. Een 2008 Consumer Reports studie bleek dat bijna alle huiseigenaren in hun onderzoek, die op hun eigen verkocht kregen hun vraagprijs, terwijl verkopers met agenten ontvingen een gemiddelde van 3.740€ onder hun vraagprijs. Evenzo, National Association of Realtors cijfers tonen de gemiddelde verkoopprijs voor door-eigenaar verkopers was 97,5 procent van hun vraagprijs - terwijl verkopers met agenten kregen slechts 95 procent.
  • Niet alle makelaars zijn gelijk en niet iedere agent heeft dezelfde ervaring, expertise en toewijding om te zorgen dat hun verkopers netto het meeste geld van de verkoop. Ze praten al het gepraat, maar zorg ervoor om verwijzingen te spreken en te vragen de aspirant-agent van de vragen die voor u belangrijk zijn. De juiste agent zal niet alleen zorgen dat u de best mogelijke prijs en voorwaarden contract mogelijk is in uw markt, maar zal bij je blijven in alle fasen van de transactie om ervoor te zorgen dat uw huis te koop zal sluiten. Hoe dan ook je besluit om het te doen, veel succes!

Voorbereidingen: timing uw verkoop

 1. 1
  Bepaal een goed moment om uw huis. Er zijn bepaalde periodes van het jaar waarin de verkoop is waarschijnlijk winstgevender zijn dan anderen, hoewel dit ook zal afhankelijk zijn van waar u zich bevindt en relevante gebeurtenissen in uw omgeving.
  • Veel mensen suggereren de week na de Super Bowl (in Europa) als de beste tijd om uw huis. Terwijl trends zien dat deze tijd is ideaal en heeft de kopers, ook de neiging om de tijd van het jaar met de meeste zijn.
  • Het zal moeilijk zijn om een ​​familie-en kleinbedrijf huis te verkopen als de school eenmaal is begonnen of te verkopen tegen een ideale prijs. Dit is simpelweg omdat het is een moeilijke en traumatische zet voor gezinnen met kinderen veranderende school-mid-semester.
 2. 2
  Denk aan het weer. Eerder is over het algemeen beter als je wilt "verslaan andere woningen op de markt", maar rekening houden met de weersomstandigheden. Afhankelijk van uw geografische locatie die u kan hebben overmatige kou en / of sneeuw te behandelen. Hoe uw tuin er met twee voeten van? Zou uw huis beter te laten zien in het voorjaar, wanneer uw tuin en mooie groenvoorzieningen kunnen worden op hun meest aantrekkelijk voor kopers?

De voorbereiding van het huis voor kopers

 1. 1
  De-clutter het huis vanaf het begin. In de verpakking dingen voor je uiteindelijke verhuizing, zeker om essentiële verlaten. Herinner je misschien nog nodig hebt om te slapen, te eten, en leven in dit huis op de korte termijn, maar nu is het tijd om iets dat niet essentieel te verwijderen. Als u niet iets mee te nemen met u, geef het weg, doneren, of trash het. Extra meubels en voorwerpen van rommel maken huizen kijken kleiner en geven de indruk dat er minder ruimte is dan er is. Kinderen moeten een beperkt aantal speelgoed kiezen, dan pakken de rest. Indien nodig, kan het speelgoed worden gedraaid.
  • het! Tal van bedrijven zijn gespecialiseerd in de opslag, van off-site opslag eenheden aan bedrijven die pikken en afzetten opslag units aan je deur te ontdoen van alle niet-essentiële meubels, zilverwerk, enz.
  • Verkopen en doneer! Hoewel sommige van je spullen mogen niet worden met je mee, kan het moeilijk zijn om een ​​deel met items die je voelt zijn waardevol zijn. Geef jezelf een budget en een tijdslijn, en proberen om deze items te verkopen totdat de begroting of de tijdslijn zijn verstreken. Op het einde, je leven, en uw aanstaande verhuizing zijn belangrijker.
 2. 2
  De-personaliseren het huis. Probeer om uw huis "neutraal" te maken. Het idee is om te laten de kopers denken dat ze in uw huis, zonder enige overlays van uw eigen voorkeuren, overtuigingen, stijlen, enz.
  • Verwijder religieuze voorwerpen en de meeste, zo niet alle, familiefoto's.
  • Verwijder unieke decoraties en verf in neutrale kleuren. Kleuren die universele aantrekkingskracht hebben zijn meestal bruin, beige en grijs.
  • Schoon te maken en het organiseren van de woning inclusief vloeren, tapijten, kasten en ramen.
  • Afspraken te maken voor, kinderen en andere familieleden om zoveel mogelijk uit zijn van het huis toen het huis wordt getoond. Afleidingen niet toestaan ​​dat de kopers om echt te zien het huis. De meeste kamers krijgen een twee tweede blik - u niet wilt dat twee seconden te staren naar je familie foto's of bewonderen van uw prachtige huisdier.
 3. 3
  Overweeg eerste indrukken of beteugelen beroep. Bereid de buitenkant van het pand:
  • : Zorg ervoor wandelingen en trappen worden geschept en veilig te lopen. Denk na over de toegang tot de achtertuin en vrijstaande garages ook.
  • Lente en zomer: Beschouw het verversen van het huis met verf, indien nodig en planten van bloemen in bloemperken en vooral in potten voor een deel van je staging het huis meer uitnodigend te maken.
 4. 4
  Zet eerst de veiligheid. Als u alleen woont, moet slim zijn. Moet je waarschijnlijk niet de enige die thuis zijn wanneer het huis is geopend voor inspectie. Helaas kan niet iedereen komen gewoon om te kopen of te kijken.
 5. 5
  Doe weg kostbaarheden - veilig en veilig opgesloten. Omdat je niet wilt voelen als je nodig hebt om de staart kopers, contant geld en sieraden moeten worden in een veilige en uit het zicht.

Het informeren van uw kopers: papierwerk en handouts

 1. 1
  Maakt de acceptatie van een aanbod en sluiten afhankelijk van goedkeuring van het contract en het papierwerk door uw advocaat. Hebben het contract en sluiten papierwerk gecontroleerd door uw advocaat onmiddellijk. Zorg ervoor dat de hypotheek papieren en de akte goed zijn voorbereid op je, de verkoper, de bescherming. Je zal ondertekenen over uw rechten, inclusief de titel en de akte aan de andere partijen, dus het moet correct gebeuren.
 2. 2
  Vereisen dat uw koper om een koper de titel verzekering te kopen, zodat als er een probleem is met de titel of een wolk op de titel gevonden na de afsluiting, dan is de titel verzekering zal verantwoordelijk zijn voor het maken van het goed, niet u.
 3. 3
  Maak een lijst van alle verbeteringen en upgrades voor kopers. Je zou ook een lijst van alle uitsluitingen of voorwerpen die kunnen worden onderhandeld.
  • Hebben informatie bij de hand over woon-werkverkeer, scholen, en je stad of gemeenschap. De kopers kunnen van buiten het gebied en niet bekend zijn met wegen, scholen of lokaal vervoer. Wees voorbereid op vragen over waarom je beweegt beantwoorden.
 4. 4
  Uitzoeken eventuele onthullingen die u moet maken. Sommige onthullingen zijn niet verplicht op een PART, maar het hebben van een beschikking kan veel kopers vragen over uw huis te beantwoorden.
  • Loodverf openbaarmaking verplicht is, zelfs met een PART, dus zorg ervoor dat u een voor uw huis, vooral als het vóór 1978 werden gebouwd.
  • Meldingsformulieren zijn over het algemeen beschikbaar online of bij uw plaatselijke kantoorboekhandel.

Open huis tijd

 1. 1
  Krijg een goede belichting. Verkopen van een huis is over de blootstelling, dus alles dat uw huis zal blootstellen aan meer mensen is gunstig. U moet de kosten van de plaatselijke krant reclame evenwicht,, postte eigendom informatiebladen, en mond-tot-mond om uw buren en vrienden. De kosten kunnen snel oplopen, zodat berekenen wat u bereid bent te besteden en besteden verstandig zijn. Wat je ook doet, zorg ervoor dat je een bord in uw tuin met de beste methode om u te contacteren en voor open huizen, zet een aantal directionele up ook. De drukker uw straat, des te waardevoller de "For Sale"-teken.
  • U kunt ook geld uitgeven om je huis op internetsites. Kies uw sites zorgvuldig, veel van deze bezienswaardigheden zijn ontworpen om de organisatie hosting hen te bevorderen. Kijk op de site eerst. Als de meerderheid van de woningen niet zijn onlangs vernieuwd, wordt de koper gaat gefrustreerd en mag nooit je huis te vinden in de lijsten. Maar al te vaak deze sites zijn niet goed onderhouden en veel van de huizen werden genoteerd met een agent en al maanden geleden verkocht. Kopers verliezen snel geduld wanneer hun zoektocht is niet productief.

Verkocht! wat te verwachten volgende

 1. 1
  Onderhandelen over het contract. Na het hebben van uw huis op de markt en laat kopers zien het, eindelijk heb je iemand die graag u een offerte gevonden. Gefeliciteerd, nu voor het harde deel.
 2. 2
  Weten hoe je een aanbod te accepteren. Accepteren alleen schriftelijke aanbiedingen! Als je koper is ernstig, zullen ze schrijven een offerte. Je hebt een contract voor de koper om te gebruiken, dus je kunt een online vinden, of vraag uw onroerend goed advocaat voor een. Wees ervan bewust dat de koper direct kopen van u aan de commissie te slaan, ook, dus wees niet verbaasd als de aanbiedingen komen in lager dan je van plan was. Wees bereid om te onderhandelen en verdedig je prijs met andere recente huizenverkopen in uw omgeving. Als je in staat bent om eens op een prijs, lees de aanbieding, ondertekenen het contract en stuur het naar uw onroerend goed advocaat contingent op goedkeuring door de advocaat. Het contract moet gepaard gaan met een hypotheek pre-goedkeuring van een gekwalificeerde geldschieter, evenals een eerste storting cheque.
  • Indien de koper heeft een koper-agent, als verkoper je moet betalen deze agent tegen de slotkoers. Wees ervan bewust dat deze persoon je niet vertegenwoordigt, en werkt actief tegen u krijgt de beste prijs beschikbaar is. Dus wees niet verbaasd als de agent is meer bezig met de koper dan met uw behoeften tijdens contractonderhandelingen, inspectie onderwerpen en de bank taxatie. Als iets wat ze zeggen klinkt uit, het zou de moeite waard zijn om te praten met een advocaat of bespreken met onroerend goed agenten te zien over het krijgen van jezelf een verkopend makelaar; toch geld besparen met een PART is groot, het is niet de moeite waard, als de koper-agent verliest u duizenden dollars.
  • Als je een rampenplan aanbod te accepteren, moet je ervan bewust zijn dat de koper de aankoop van uw woning is geen uitgemaakte zaak. Je kan afhankelijk van de koper om een ​​redelijke verkoopprijs ingesteld op hun huis, en accepteer een redelijk bod (afhankelijk van hun verkoop van hun huis voordat ze kopen van jou). Als er iets mis gaat op hun einde, verliest u uw contract en zijn zonder enige rechtsmiddelen ter beschikking om u weer terug bij af.
 3. 3
  Omgaan met het. Indien de koper-agent is parttime, kunnen zij niet over de kennis om echte waarde aan hun kopers te verklaren of om te weten hoe je die kopers krijgen een hogere prijs te betalen. Tijdens de inspectie, iets uit de inspecteur punten van zorg (vooral voor een eerste keer koper).
  • Wees bereid om te reageren op kopers zorgen. Inspectie onderwerpen zijn de grootste reden contracten uit elkaar vallen. Zonder dat een agent om u te adviseren over wat is een redelijk probleem en wat gebruikelijk is, zal je nodig hebt om deze dingen te bespreken met een advocaat of doe een aantal ernstige onderzoek online. Uiteindelijk komt het altijd neer op hoeveel je wilt verkopen en hoeveel ze willen je huis.
  • "Certificaat van bezetting" of "Fire and Safety Inspection". Neem contact op met uw gemeente en ontdek welke regeling je nodig hebt om te voldoen aan. Als u een certificaat van bezetting nodig, erachter te komen wat de inspecteur zal op zoek naar. Als je hoeft alleen Fire and Safety, ontdek de eisen voor de, brandblusser en koolmonoxide detector, zodat wanneer de inspecteur komt zullen er geen problemen, en je zal het certificaat dat u nodig hebt voor het sluiten krijgen.
 4. 4
  Verwacht bank taxatie. De bank, die is het geven van de lening aan de koper nodig heeft om uw woning te beoordelen. Banken zijn niet gul met taxaties. Zonder dat een agent om een ​​prijs te onderbouwen, zal je moeten vertrouwen op de taxateur om de juiste comps halen. Wees ervan bewust dat als je koper doet een conventionele lening en het neerzetten van 20 procent of minder, kunnen ze niet krijgen van een lening, als het huis niet beoordelen voor minstens zo veel als je je werden aangeboden. Als ze gaan FHA, zal u worden geplakt met de beoordeling gegeven voor zes maanden, zelfs als er een andere koper.
  • Als uw huis niet beoordelen, bespreek uw mogelijkheden met uw advocaat en vraag hem om de kopers 'advocaat praten. Het kan nodig zijn om uw prijs te verlagen om de bank taxatie bedrag, zelfs als dat lager is dan de contractprijs, als je echt wilt verkopen.
 5. 5
  Verwachten dat andere redenen om niet te gaan door met de deal. Als alternatief kan de koper niet in staat zijn om hun te krijgen lening. Bank reglementen blijven veranderen en het wordt steeds moeilijker om zich te kwalificeren. Kopers die gebruik maken van een niet-bank of grote bekende gerenommeerde geldschieter kan worden gesteld voor dagen weken of maanden, zelfs wanneer er geen echte problemen met hun kwalificatie voor de lening. Natuurlijk, soms omstandigheden veranderen en de kopers niet meer in aanmerking en kan de lening niet krijgen en daarom kan het huis niet te kopen.
  • Inspectie onderwerpen en de bank taxatie zijn contract onvoorziene. Als u en de koper niet tot een akkoord kunnen komen, wordt het contract geannuleerd en de koper zal waarschijnlijk krijgen hun geld terug. Dit kan kostbaar zijn voor u, want niet alleen is uw huis nu "oudere inventaris" maar de nieuwe kopers kunnen worden betrokken dat er inspectie zaken die ze niet kunnen zien. In een dalende markt, kan de prijs die u moet instellen wanneer je terug gaat in de markt lager zijn dan de oorspronkelijke offerte.

Het verlaten van het verkochte huis

 1. 1
  Vergeet niet dat je moet regelen voor een laatste water het lezen van een paar dagen voor het sluiten. Deze informatie moet rechtstreeks worden verzonden naar de advocaten die zich voorbereiden van de afsluiting, zodat betaling voor openstaande waterrekening uit de opbrengst van de verkoop.
 2. 2
  Inpakken en maak je klaar om. Als alles goed gaat en alle risico's wordt voldaan - maak je klaar om te verhuizen. U bent verantwoordelijk voor het bijhouden van het huis in dezelfde staat als toen de kopers geïnspecteerd het behalve voor reparaties of vervangingen u akkoord te maken. Kopers zullen weer door het huis voor sluitingstijd dus zorg ervoor dat u van plan om in ieder geval de nacht vóór en zorg ervoor dat het huis te verlaten in bezemschoon conditie.

Dingen die je nodig hebt

 • Passende vormen