Wkonl

Hoe een woning kopen in Singapore

Een eenvoudige 7-stap handleiding voor het bezitten van uw eigen onroerend goed in Singapore! Inclusief informatie over makelaars, gedetailleerde procedures transactie, de vastgoedbelasting en verhuur!

Stappen

Hoe een woning kopen in Singapore. Aanstellen van een makelaar.
Hoe een woning kopen in Singapore. Aanstellen van een makelaar.
 1. 1
  Aanstellen van een makelaar. De eerste stap om elke vastgoedtransactie is de benoeming van een makelaar. Als uw vertegenwoordiger gedurende het gehele proces van kopen en verkopen, is het cruciaal voor hem of haar bevoegde en ervaren in de markt te zijn. Blijf bij een middel per transactie, omdat benoeming meer dan een vertegenwoordiger zal leiden tot verwarring en verlegenheid omdat de meeste agenten in Singapore delen dezelfde portefeuille. Wees eerlijk met uw agent als naar de aard van de woning die u zoekt, zoals afmetingen, locatie en prijs. Duidelijke instructies zal helpen uw agent verwijzen u snel en nauwkeurig naar de ideale verblijfplaats. Een goede agent kan ook fungeren als een consultant moet je alle juridisch en financieel advies bij de aankoop nodig.
 2. 2
  Beslis over een woning. Op basis van uw behoeften, zal de woningmarkt middel zoeken naar geschikte woonruimte. Eenmaal verengd tot het select groepje, wordt u van harte uitgenodigd om de eenheden weer te geven. Tijdens de rondes van de inspectie, aandacht besteden aan de meubels, armaturen en andere bijzondere regelingen, indien aanwezig. Niet aarzelend voelen bij het onderhandelen voor de renovatie en prijs. Vastgoedbeleggingen zijn op lange termijn grote ticket items, dus zorg ervoor dat u perfect tevreden met het apparaat alvorens in te stemmen met de aankoop.
 3. 3
  Koopoptie / te koop vragen. Zodra u uw ogen op een woning, moet je 1% van de koopsom als tegenprestatie voor te bereiden, in ruil voor de optie om te kopen van de verkoper. Waarop, krijgt u 14 dagen om te beslissen of je het wilt kopen. Als u ervoor kiest om dit te doen, moet u de optie uit te oefenen door het te ondertekenen en doorsturen naar de advocaat van de verkoper samen met nog eens 4% tot 9% van de aankoopprijs. U kunt ook uw agent of advocaat om het Bod tot Aankoop opstellen waarin duidelijk de prijs en de voorwaarden te vragen. De meeste agenten kunnen u verwijzen naar een gerenommeerde advocaat als uw wens om elke raadplegen.
 4. 4
  De transactie te voltooien. Laat dingen in de handen van uw advocaat. Hij of zij zal de verkoop te voltooien in 8 tot 10 weken door het indienen van een waarschuwing op het onroerend goed en de coördinatie met de financiële instellingen indien nodig. U kunt het pand nog een laatste keer te inspecteren vóór de afronding van de verkoop als u toestemming om dit te doen in de koopoptie te zoeken. U moet controleren de inrichting van het pand en de items die de verkoper heeft ingestemd om samen met de unit te verkopen. Binnen 14 dagen na ondertekening van de koopoptie of de koopovereenkomst, een zegelrecht van 3% van de koopsom moet worden betaald aan Inland Revenue Authority van Singapore als het goed overschrijdt S223890€. Terwijl het agentschap commissie wordt gedragen door de verkoper, die varieert van 1% tot 2% van de aankoopprijs, moet u de juridische kosten te dragen. Een eenmalige vergoeding van S2240€ is verschuldigd aan uw advocaat voor elke transactie.
 5. 5
  Solliciteer voor lening van de bank. Als buitenlander een inkomen in vreemde valuta, kunt u een lening van een Singaporese bank tot een maximum van 80% van de aankoopprijs. Het is belangrijk op te merken dat het bedrag van de lening is onderworpen aan de taxatie van onroerend goed door de kredietverstrekkers. Vanuit onze ervaring in Singapore Prime Districten, kan de meerderheid van de buitenlandse leners een lening van 70% van de aankoopprijs te beveiligen. Banken in Singapore staan ​​bekend om hun scherpe rentetarieven voor leningen die momenteel staan ​​op een gemiddelde van 3,5% tot 4%. Dit is aanzienlijk lager dan het tarief worden aangeboden door andere regionale steden zoals Hong Kong, waarvan prime beleningsrente is 6,5%.
 6. 6
  Bestand voor de onroerende voorheffing. Je moet het dossier voor de onroerende voorheffing op jaarbasis na het behalen van eigendom van de woning. Het te betalen bedrag wordt berekend door de jaarlijkse waarde van het pand met het belastingtarief te vermenigvuldigen. Jaarlijkse waarde of AV wordt genomen om de geschatte jaarlijkse huurprijs van uw woning zijn. Als voor het belastingtarief, het is 10% per jaar, maar voor degenen die het pand zelf te bezetten, kunnen ze een aanvraag voor een sociaal tarief van 4%.
 7. 7
  Verhuurd de woning. Als u de aankoop van het onroerend goed als een investering, doen nemen van het huurrendement van de unit. Uw agent moet je een nauwe schatting van de maandelijkse huur van uw aankoop. Toplocaties zoals Districten 9, 10 en 11 gemakkelijk las de hoogste huurrendementen vanwege wenselijkheid en grote vraag. Echter, de Inland Revenue Authority van Singapore behandelt verhuur als onderdeel van de opbrengsten en kosten inkomstenbelasting dienovereenkomstig. Voor een niet-residentiële buitenlander zonder werk of pas voor lang verblijf, de verschuldigde belasting is 20% van de huur. Voor een buitenlander met een geldige werkgelegenheid in Singapore, de belasting is veel lager.