Wkonl

Hoe je een playboy bunny

Het uiterlijk en de levensstijl van de Playboy Bunnies is legendarisch en ingebakken in de Europese samenleving. Van beelden in film en afdrukken, die kon vergissen de handtekening oren en handtekening look van deze dames. Als u geïnteresseerd bent in het kijken en handelen als een Bunny, dit artikel is voor jou.

Stappen

Hoe je een playboy bunny. Dragen onthullende kleding.
Hoe je een playboy bunny. Dragen onthullende kleding.
 1. 1
  Heb vertrouwen. Geen Bunny kan verlegen zijn. De eerste stap naar een playboy bunny geworden is om vertrouwen te hebben. Zijn verlegen kan turn-off jongens (afhankelijk van het type man), en als een Bunny, het is jouw taak om ze te zetten, niet uit.
 2. 2
  Sexy zijn. Alle Bunnies moeten sexy. Being sexy is erg belangrijk. Het is de sleutel om de deur van het worden van een playboy bunny ontgrendelen.
 3. 3
  Dragen onthullende kleding. Dit kan gedaan worden op vier belangrijke gebieden van uw lichaam te benadrukken:
  • Armen
  • Benen
  • Maag
  • Splijting
 4. 4
  Bereiken van de sexy bunny look. Bijvoorbeeld met roze als hoofdkleur in je garderobe ook ideaal outfits zoals: mini-rokjes, korte shorts, skinny jeans (neutraal-gestemde), corset tops, topjes, middenrif-Baring tops, bikini's, en hoge hakken, maken de sexy bunny look.
 5. 5
  Verwijder alle soorten van lichaam en gezicht piercings enige uitzondering zijn stokje breinaalden oorbellen.
 6. 6
  Pimpen. Draag eenvoudige kettingen, bijvoorbeeld, een ketting met de konijntjespictogram playboy op het einde. Chunky armbanden zijn altijd trendy, evenals grote, oorhangers.
 7. 7
  Draag lichte nagellak. Roze is de meest geschikte optie, maar geen felle kleuren zal goed werken met iemand kijken.
 8. 8
  Scheren regelmatig. Als scheren regelmatig is te veel van het gedoe, probeer dan waxen.
 9. 9
  Ontwikkel een flirtende houding. Ga niet te ver gaan met deze, tenzij je bereid bent om de mogelijke gevolgen van plagen te veel jongens gezicht zijn. De beste manier om adequaat te flirten is door het maken van een eenvoudig contact met de jongens, bijvoorbeeld plaats voorzichtig je vingers op zijn arm, zachtjes beroerte zijn nek, of vinger krullen zijn haar.
 10. 10
  Socialiseren. Zorg ervoor dat u een uitgaande en vrolijke houding te hebben, want als je dat niet doet zullen de mensen niet eens merken.
 11. 11
  Smile. Zelfs als je overstuur bent u altijd te lijken gelukkig, maar je moet proberen om een ​​natuurlijke en aantrekkelijke glimlach te houden om de mensen te laten zien dat je een gelukkig en een open persoon.
 12. 12
  Doe niet zo gemakkelijk. Voor jongens kan geloven dat je makkelijk bent als je je lichaam pronken rond en flirten met te veel jongens. Denk nooit toestaan ​​dat iemand misbruik van je, ongeacht wie ze zijn, je altijd verdienen te worden gerespecteerd en gehoord. Ook niet vergeten

om altijd vriendelijk en adequaat te handelen jegens iedereen, is respect verdiende niet geëist, en behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden met vriendelijkheid en respect.

Tips

 • Hebben altijd goede hygiëne, door ruiken, kijken en voelen schoon en fris.
 • Houd een sterke, positieve houding in elke situatie en behandelen situaties weloverwogen, net als overal in het leven.
 • Houd uw goede vrienden in de buurt, om u te begeleiden op de juiste manier, je wilt niet eindigen als een ander meisje die alles net zal doen voor jongens. Vergeet niet uw goede vrienden zullen je sterk te houden, zullen ze er voor je zijn, zullen ze je beschermen, en u helpen eventuele problemen die kunnen ontstaan ​​zoals mishandeling, familie verlies, en houden u op de juiste weg te overwinnen, want je verdient het om goed behandeld te worden en worden gerespecteerd.
 • Ook blijven binnen uw comfort zone als je verkleden, niet tot reacties van andere mensen volgen, omdat alleen jij je comfort zone te leren kennen.

Waarschuwingen

 • Wees niet mishandeld of misbruikt van.
 • Draag geen ruwe piercings.
 • Wees niet verlegen en stil.

Dingen die je nodig hebt

 • Sexy kleding.
 • Hielen.
 • Nagellak.
 • Vertrouwen.