Wkonl

Hoe om te poseren als een model

Ziet eruit als een model is een ding, maar modellen niet betaald om er gewoon zitten en. Hun succes in het bedrijfsleven komt neer op hoe goed ze de fotograaf interessant en verhandelbare shots kan opleveren en geeft. Of u wilt uw carrière als model te verbeteren of gewoon meer fotogeniek, zal de volgende tips helpen nieuwe dimensies toe te voegen aan uw opnamen.

Stappen

Hoe om te poseren als een model. Richt je neus weg van de camera.
Hoe om te poseren als een model. Richt je neus weg van de camera.
 1. 1
  Slouch een beetje. Er zijn een paar momenten waarop je nodig hebt om je schouders naar achteren te gooien voor een schot, maar over het algemeen, een beetje slappe maakt je houding zien er natuurlijk en ontspannen. Dat betekent niet dat je moet voorgevoel dan (hoewel dit zal werken met een aantal high fashion shots). Als je staat, zet ongelijke gewicht op je voeten, en het been met minder gewicht zal natuurlijk een beetje buigen. U zult kijken comfortabeler en je houding zal meer natuurlijk te doen lijken. Niet slouch zo veel, hoewel, dat het maakt je maag groter lijken.
 2. 2
  Asymmetrisch zijn. Voor een meer interessante schot, zorg ervoor dat je iets anders met elke kant van uw lichaam doet. Je kan dramatisch zijn en iets totaal anders met elk van je ledematen te doen en kantel je hoofd naar de kant, maar je zou kunnen zien als een marionet. Omdat asymmetrisch kan zo simpel zijn als dipping een schouder of heup, en zorg ervoor dat je armen op verschillende hoogtes, en buigen van een been een beetje (of veel) meer dan de andere.
 3. 3
  Richt je neus weg van de camera. Kijkend naar de camera recht op kan werken in sommige dramatische shots, maar over het algemeen is het beter om je gezicht te zetten in een hoek, en kijk naar de camera vanuit die hoek. Kantel je neus een beetje omhoog of omlaag, een beetje naar links of rechts, maar houd je blik op die camera.
  • Leer welke hoeken je gezicht flatteren het meest. Heb je een leuk kaaklijn? Kantel je hoofd omhoog en naar de kant een beetje. Experiment in de voorkant van een spiegel of met uw eigen camera om te zien welke hoeken maken de meest interessante shots op je gezicht.
  • Weet welke richting het licht vandaan komt. Vergeet niet dat het licht zal werpen schaduwen, en zelfs als ze klein zijn, zullen ze het uiterlijk van je gezicht beïnvloeden. Als licht komt van boven, het kantelen van je neus naar beneden kan ertoe leiden dat uw browbone een schaduw werpen over je ogen, wat goed is als je gaat voor een sinistere schot, maar niet goed als je probeert te kijken vriendelijk.
 4. 4
  Praktijk. Hier krijg je een digitale camera, het opzetten van een statief, en neem duizenden opnamen. Aangezien het bekijken van de opnamen op uw computerscherm kost niets, er is echt geen excuus om niet te oefenen. U moet weten welk werk stelt voor u, en welke niet. Leer welke poses vlakkere welke delen van uw lichaam. Vertrouwd te raken met die werken poses met verschillende soorten kleding; sommige poses benadrukken de strakke lijnen van een power suit, sommige poses benadrukken de stroom van een jurk. Oefen met rekwisieten, zoals een stoel, of vasthouden van voorwerpen (een vaas, een touw, een strandbal, wat dan ook - wees creatief!).
 5. 5
  Luister naar uw fotograaf. Een goede fotograaf zal feedback geven en eerlijk gezegd, u vertellen wat te doen, zodat ze de foto die ze willen kunnen krijgen. Wees coöperatief en hoffelijk (en sierlijk!). Laat je niet te zenuwachtig, of anders zul je gespannen te krijgen en kijk stijf. Ontspan je in elke houding en verbinding maken met de camera.
 6. 6
  Studie. Kijk naar tijdschriften en brochures met een kritisch oog. Noteer hoe het model is poseren: wat doen ze met hun handen, ledematen, hoofd, ogen, lippen? Welke emotie doet de pose te brengen?
 7. 7
  Ademen. Soms als we ons concentreren, of we zijn nerveus, we vertragen of versnellen onze ademhaling dramatisch. Je zou zelfs je adem voor een schot. Blijf bewust van je ademhaling, houd het normaal en relaxed.
 8. 8
  Visualisatie kan u helpen de emotie die je nodig hebt voor een opname te maken. Als de fotograaf is op zoek naar een melancholisch schot, bijvoorbeeld, stel je een melancholisch karakter in een film en doen alsof ze hem of haar zijn. U kunt vinden dat je beter in staat bent om uw "innerlijke melancholie" dat way.may kanaliseren>
 9. 9
  SMILE Een van de belangrijkste verbeteringen die u kunt maken in ENIGE portret is zo eenvoudig maar toch kan het grootste verschil tussen het krijgen van een "goed schot" versus het krijgen van een "geweldig schot" en dat maken is om gewoon! . Natuurlijk, dit is ongeldig als je een model en de fotograaf wil een andere emotie van je. Echter, voor degenen die over het algemeen verbeteren van uw portretten een glimlach (vooral, de "perfecte glimlach") kan een groot verschil maken.
 10. 10
  Beheers de "perfecte glimlach" Er is een kunst om te poseren met een perfecte en meest goede modellen weten hoe dit te doen natuurlijk. Het is een glimlach die is halverwege tussen de grootste glimlach die je kunt maken en geen glimlach bij allen. De lippen zijn een beetje uit elkaar en alleen de bovenste tanden zichtbaar zijn. De glimlach wordt beschouwd als een "zachte glimlach". Het resultaat ziet er gezellig en ontspannen. Als je lacht zo groot dat je je bovenste tandvlees of onderste tanden kan zien, dan is het veel te veel. In het algemeen, lacht zal de wangen tillen en dit kan de ogen beperken. Dus, probeer je ogen te ontspannen, zodat de ogen open zijn en de blanken tonen. Dit kan enige oefening voor een spiegel om de verschillende spiergroepen isoleren, maar het zal de moeite waard. Natuurlijk, er misschien schoten toen geen glimlach of grotere glimlach nodig zijn, maar over het algemeen, of u nu een model of iemand die gewoon op zoek naar uw portretten, het beheersen van een perfecte glimlach kan belangrijke verbeteringen aan te brengen in uw opnamen te verbeteren.

Tips

 • Toon emotie in je ogen.
 • Zorg ervoor dat je houding. Omdat het een model is alles over het houden van uw hoofd omhoog en straalt vertrouwen.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat geen van je ledematen zijn ooit rechtstreeks wijst op de camera. Het perspectief zal maken dat ledematen strak uitziet. Denk aan uw botten als stok figuur lijnen; geen van deze leidingen moet ooit wijzen recht naar de lens van de camera.