Wkonl

Hoe maak je een rijschool instructeur of coach te worden

Een rij-instructrice is iemand die leert paardrijden en technieken aan studenten. Zij zullen ook goed om je heen in vaardigheden zoals springen, dressuur en basistechnieken. Een riding coach is iemand die coaches bevoegde ruiters in een bepaalde techniek of discipline,

In sommige landen is een rij-instructrice hoeft niet te worden gekwalificeerd en iedereen kan zelf een instructeur noemen. Echter kwalificaties toelaten om worden geregistreerd en goedgekeurd, en zal sterk verminderen uw verzekering.

Omdat het een rij-instructrice of paardrijden coach is een van de meest lonende banen is er. En als je iets wat je graag doet, zal je nooit werken een dag in je leven! En u zal worden met de wezens en de mensen die je liefhebt.

Stappen

Hoe maak je een rijschool instructeur of coach te worden. Zoek een goede manege met een goede reputatie.
Hoe maak je een rijschool instructeur of coach te worden. Zoek een goede manege met een goede reputatie.

Leren van de vaardigheden (zonder diploma)

 1. 1
  Zoek een goede manege met een goede reputatie. Hoewel alle rijdt leerlingen moeten proberen een vondst een goede manege, het is nog belangrijker voor iemand die van plan is om te gaan in een beroep dat is zeer afhankelijk van reputatie. Voor een goedkeurende of pas gekwalificeerde instructeur met de aanbeveling en de contacten van een gerespecteerd instructeur kan worden maken of breken.
 2. 2
  Te nemen en kijken paardrijden en paardenverzorging lessen, zelfs als je al weet hoe te rijden en de zorg voor paarden. In staat zijn om te rijden en te verzorgen paarden is niet hetzelfde als het kunnen paardrijden en paardenverzorging onderwijzen. Kijken is, in veel gevallen, beter, zoals je kunt kijken naar een reeks van niveaus, niet hoeft te concentreren op het leren of het rijden zelf en het is gratis.
 3. 3
  Vertel je instructeur je ambities. Hij of zij is de persoon die in de beste positie om te helpen en adviseren. Als u wilt een instructeur te worden moet je een passie voor paarden en andere pony's.
 4. 4
  Doe mee aan de manege. Hoewel het een goed idee om vroeg te zien als veel scholen en docenten mogelijk op, in dit stadium is het het beste om een ​​verbintenis tot slechts een of twee scholen te maken. Sommige maneges hebben een vrijwilliger programma dat u zal toestaan ​​om deel te nemen aan een stabiele plichten te nemen. Betrouwbaar, behulpzaam en vriendelijk met het personeel.
 5. 5
  Beginnen met het onderwijzen van de basics. Weten wanneer nieuwe studenten komen in is zeer behulpzaam. Bieden aan hen een korte rondleiding, laat ze hun gebergte, en leren ze te verzorgen en opzadelen.
 6. 6
  Hulp in de lessen. In paardenverzorging les is dit vrij makkelijk en je kan goed worden meer betrokken bij het onderwijs. Voor een gemonteerde les dit zou kunnen betekenen het helpen van mensen controleren overstag voor de les, het ophangen van sprongen en bewegende apparatuur, opruimen na de paarden, het hebben van een paard / pony op voorsprong teugel en over het algemeen wordt een tweede paar handen. Terwijl in de ring blijven alert en kijk alert. Zelfs als u zich bewust bent van waar alle paarden zijn de hele tijd de instructeur moet vertrouweling dat je voelt. Heb instructies niet geven, praat onnodig of anderszins de aandacht afleiden. Als je moet praten zul je normaal praat met de docent alleen, de uitzondering is als u het helpen van een student met iets. Praat met een laag heldere stem, dicht bij de persoon die je spreekt. Als u vragen hebt over de les die hen vragen na de les voorbij is en de studenten en paarden zijn gezien op. Vergeet niet dat dit is les niet van jou van de renners.

Basis (paard eigenaar) kwalificaties

 1. 1
  Krijgen een niet-of semi-professionele paarden gerelateerde kwalificatie. Deze zijn relatief goedkoop en vereisen een minimale tijdsbesteding. Deze zijn een goed idee, zelfs als u niet van plan om volledig gekwalificeerd te worden als zij zal u toelaten meer verantwoorde manier worden gegeven en toon uw betrokkenheid bij uw paarden onderwijs. Als u van plan om volledig gekwalificeerde word je in staat zijn om een ​​lagere kwalificatie binnen dezelfde route of krijgen een vrijstelling.
 2. 2
  Word lid van de ponyclub als je jonger bent dan 18 jaar. Ze bieden internationaal erkende progressieve examens. Het behalen van het hoogste zal vaak betekenen een vrijstelling op een professionele cursus.
 3. 3
  Word lid van een manege. Als ze verbonden zijn verbonden kunnen examens vergelijkbaar met die van de pony Club.

Werken goedkeurende

 1. 1
  Zoek uit de wet. In sommige landen kunt u werken volledig goedkeurende als een professionele (betaalde) rij-instructrice. Je moet wel eerlijk zijn over je kwalificaties met al uw klanten.
 2. 2
  Get verzekerd. Aansprakelijkheidsverzekering is duur, zeker voor goedkeurende, free-lance instructeurs, maar zonder dat je alles wat je zelf riskeren. Helaas voor iemand met slechts een of twee klanten, de kosten van de verzekering zal betekenen dat u een verlies maken.
 3. 3
  Begin klein en bouw je weg omhoog. Probeer het onderwijzen van een vriend om te rijden en hen aanmoedigen om shows te voeren wanneer ze vertrouwen met hun vermogen. Iemand zou kunnen zien uw student, commentaar geven op hoe goed ze rijdt, en vragen wie haar geleerd. Dit wordt uw naam verspreid over de showring en je kan gewoon een paar nieuwe leerlingen.
 4. 4
  Word lid van een manege of ponyclub bijkantoor; ze moeten instructeurs en de ponyclub heeft vaak instructeur scholen. Door lid te worden kunt u worden gedekt door hun verzekering voor vrijwilligers clubactiviteiten. Het is een grote reclame-platform om betalende klanten te krijgen
 5. 5
  Adverteren. Vraag bij livery werven als zij toestaan ​​buiten instructeurs om hun livery cliënten leren in hun vermogens, en als zij zal u toelaten om te adverteren op hun bord. Wees ervan bewust dat sommige niet zal toelaten, zullen de meeste willen een bewijs van verzekering te zien. Houd een oogje in het paard tijdschriften en uw lokale krant, als ze zouden kunnen hebben advertenties op zoek naar een instructeur of een coach.

Het kiezen van de te nemen route

 1. 1
  Vraag je instructeur (s) over de eigen kwalificaties en de route die ze namen. Dit zal waarschijnlijk de meest verstandige route voor u te nemen, als je instructeur zal weten wat er van je wordt verwacht en in staat om te helpen beter voor te bereiden je zal zijn.
 2. 2
  Onderzoek van de kwalificaties je instructeur (s) voorgesteld en je andere opties. Het internet is een goede bron voor dit, maar goed gebruik maken van de telefoon ook. U wilt een internationaal erkend en gerespecteerd kwalificatie.
 3. 3
  Beslis over uw manier van het verkrijgen van uw kwalificatie. Werkstudent posities zijn vaak voor en als je geen familie verplichtingen hebben, je bent vrij om te verhuizen naar de beste mogelijkheden. Uw werkgever betaalt voor uw training, maar je moet bereid zijn om hard te werken voor weinig geld. Het nemen van een collage cursus is een andere optie, maar waarschijnlijk zal alleen neemt u tot nu toe aan uw instructeur. Als je jonger bent dan 19 jaar, in een land met vrije onderwijs, is dit vaak de meest betaalbare optie. Organiseren en betalen voor de opleiding en examens zelf is de duurste optie. Voor de meeste mensen betekent het werken een andere baan buiten de low-betalende paarden-industrie, waardoor het snijden van je studie en ervaring-bouwtijd. Uw instructeurs, manege en paardrijden club vitaal zal zijn als u kiest voor deze methode.

Opties voor mensen die in dunbevolkte gebieden

 • Correspondent Course
 • Werken Student Placement

Getting instructeur & bijbehorende kwalificaties

 1. 1
  Contact opnemen met de desbetreffende instantie om informatie over de kwalificaties die u kiest, zoals lettergrepen, literatuurlijsten en examen notities. Verzeker je leest en de informatie volledig te begrijpen en wat er nodig is van jou. Dit zal niet zo simpel als het lijkt en is het raadzaam om uw docent, instructeur of mentor te gaan hoewel het met je vragen.
 2. 2
  Het ontwerpen van een studieplan. Als je een cursus zal dit in de belangrijkste voor u gedaan hebt gekozen, moet je gewoon je tijd te organiseren zoals bij elke andere cursus. Als u naar aanleiding van de lettergrepen moet je je eigen opleiding te ontwerpen. Gebruik de beroepen om je heen om je te helpen. Zij kunnen ervoor zorgen dat u weet dat alles wat je nodig hebt en geven u praktische ervaring. Planning van de tijd voor je examens zal grotendeels afhangen van uw financiën en de examendata gepland, maar het is best om een ​​examen later boeken eerder vroeger dan. U wilt de informatie te vers zijn in je geest en je kan hebben om maanden van tevoren boeken.
 3. 3
  Verdien alle andere kwalificaties die u nodig heeft. Deze bevatten vaak een aantal uit van eerste hulp en natuurlijk bescherming van het kind. Deze zal vaak moeten worden vernieuwd.
 4. 4
  Krijg uw naam op een register van erkende instructeurs, als er een in je land. Er zal waarschijnlijk een lid vergoeding, maar verzekering is soms opgenomen of u in staat om een ​​korting te krijgen.
 5. 5
  Werken onder gerespecteerde, talentvolle instructeurs. Zelfs als je moet werken voor gratis, doe een paar lessen voor hen een week. Werkt free-lance onder geen toezicht zal in het beste geval kun je vaardigheden te stagneren, bij slechter laat ze glijden. Je zal nooit eindigen leren alles wat er over paarden, paardrijden of onderwijzen.
 6. 6
  Blijven als vrijwilliger bij het ​​rijden clubs en pony clubs. Dit zal u toelaten om met een groter bereik van ruiters, instructeurs en andere professionals in contact komen.

Verbetering en verdere kwalificaties

 1. 1
  Word lid van de instantie die verantwoordelijk is voor de discipline die u wilt bank, indien aanwezig. Dat lichaam zal een lijst van goedgekeurde te coachen op verschillende niveaus trainers hebben. Een bepaald niveau van concurrerende en bijscholing vereist zal zijn om je naam te krijgen op de lijst.

Tips

 • Nooit stoppen met kijken, kansen altijd ontstaan. Vergeet niet, als niemand naar je toe komt, ga dan naar hen. Adverteer je zelf.
 • Zorg ervoor dat u het doel van de cursus die u volgt begrijpen en waar het u kan leiden. Veel paarden onderwerpen zijn met elkaar verbonden en het definiëren lijn tussen hen is niet altijd even duidelijk.
 • Als u van plan bent op het aanleren van free-lance, of het geluk hebt om de faciliteiten voor je eigen school hebben, een business course is ook belangrijk, maar dit wordt bij sommige paarden cursussen.
 • Als je een betaalde instructeur, dan kunt u NIET deelnemen aan Amateur klassen op paardenshows. Je moet laten zien in de professionele divisies. Als blijkt is je belangrijkste focus in je leven en je niet kan veroorloven de hogere tonen vergoedingen voor professionele divisies: zoek een andere betaalwijze of te vermijden reclame voor uw betaalde coaching.
 • Denk dat er honderden mensen die willen worden paardrij-instructeurs, u hoeft alleen uw inzet te tonen en laten zien wat je kunt doen om je-zelf een betere kans op het krijgen van de baan te geven.

Waarschuwingen

 • Onthoud altijd paarden hebben benen niet armen
 • Zorg ervoor dat je te weten komen over de wetgeving in uw land. Op sommige plaatsen is het illegaal om een ​​vergoeding voor lessen voordat je je accreditatie krijgt.
 • Heb je nek niet riskeren voor een bok
 • Zorg ervoor dat u nauwkeurig de voorwaarden van de overeenkomst op papier en hebben alle partijen ondertekenen.
 • Op de voorwaarden van de overeenkomst, expliciet aan te geven dat u de aansprakelijkheid van de student af te zien in het geval van een ongeval. Hoewel deze harde mag lijken, kan een instructeur ernstige juridische en financiële problemen worden geconfronteerd als een student is gewond of zelfs overlijdt bij een les. Kies voor deze optie als uw verzekering dekt niet dit.

Dingen die je nodig hebt

 • Internet
 • Paard Magazines
 • Instructeurs of Riding Schools