Wkonl

Hoe kan ik een kamer in uw huis te huren

Het huren van een kamer of een hele verdieping van uw huis om een ​​huurder kan een geweldige manier om inkomsten te verzamelen om u te helpen de hypotheek te betalen. Als je hebt besloten om een ​​kamer in uw huis te huren, maar niet zeker weet hoe het te doen, volg gewoon de onderstaande stappen.

Stappen

Hoe kan ik een kamer in uw huis te huren. Controleer bestemmingsplannen wetten van je stad.
Hoe kan ik een kamer in uw huis te huren. Controleer bestemmingsplannen wetten van je stad.
 1. 1
  Controleer bestemmingsplannen wetten van je stad. Je stad kan zijn bestemmingsplannen, die voorkomen dat u huurt aan onafhankelijke personen die zonder vergunning of licentie, of die een limiet stelt aan het aantal niet-verbonden personen naar wie u huren. U kunt bestemmingsplannen je stad te vinden op de website van uw stad of door het bezoeken van uw lokale bibliotheek en het stellen van de bibliothecaris om hulp lokaliseren van de plaatselijke verordeningen.
 2. 2
  Check verhuurder-huurder wetten van uw staat. Uw staat kan hebben verhuurder-huurder wetten die gelden voor degenen een kamer huren in hun eigen huis. U kunt verhuurder-huurder wetten van uw staat te vinden door te zoeken op uw staat de officiële website voor een link naar de code. Om uw staat de officiële website, type in "UW STATE.gov" of "uw staat ABBREVIATION.gov" in uw adresbalk te lokaliseren. Bijvoorbeeld, als je woont in New Jersey, probeer dan "newjersey.gov" en "nj.gov", een of beide brengt u naar de officiële website van uw staat.
 3. 3
  Bepalen welke ruimte (s) die u wilt huren. Terwijl het voor de hand liggende keuze is de kamer die al niet meer zal gebruikt, een aantal andere overwegingen zijn:
  • De nabijheid van de kamer naar de jouwe en kamers uw familielid. Bijvoorbeeld, als u 3 slaapkamers boven en 1 naar beneden, kunt u wensen om de een beneden te huren, om te voorkomen dat de slaapkamer van een vreemdeling zo dicht bij jou en slaapkamers van uw familielid.
  • De locatie van de badkamers in verband met de verhuur kamer. U kunt meer huur voor een kamer met een eigen badkamer te verzamelen, maar je kan hebben om jezelf te geven dat men om dit te doen. Welke u kiest, hangt af van uw specifieke omstandigheden en als je het geld nodig hebt meer dan de privacy.
  • Toegang tot een ingang en uitgang van de verhuur kamer. Misschien wilt u overwegen het huren van een kamer dicht bij een buitendeur, zodat komen en gaan van uw huurder weet u of uw familie de planning niet verstoren.
 4. 4
  Bepalen hoeveel huur u berekenen. U kunt ervoor kiezen om huur rekenen op een maandelijkse of wekelijkse basis. Het huurbedrag in rekening worden gebaseerd op vele factoren, waaronder:
  • De nabijheid van de woning aan een universiteit, shopping, grote steden, en / of de lokale bezienswaardigheden. Als uw woning is gelegen in de buurt van een universiteit, kan er een constante aanvoer van leerlingen op zoek naar kamers te huur zijn, waardoor ook de prijs van een kamer in uw huis. Vakantie dichtbij winkelstraten en grote steden over het algemeen brengen met hogere huren, net als die in de buurt van plaatselijke bezienswaardigheden, zoals een strand, state park, of het meer.
  • De faciliteiten bieden, zoals toegang tot keuken, het gebruik van een wasruimte, of een eigen bad.
  • De grootte van het huis, aantal andere bewoners, en het type, de grootte, het aantal, en het gebruik van gemeenschappelijke ruimtes zoals woonkamers, recreatieruimten, spa's, of zwembaden.
  • De huidige gemiddelde huurprijs voor vergelijkbare kamers in uw omgeving. Als u in de buurt een universiteit, kan de afdeling student-behuizing te kunnen vertellen wat de gemiddelde huur van de kamer in uw omgeving, anders is, controleer dan de lokale print en online advertenties om te bepalen wat anderen in uw buurt op dit moment zijn het verzamelen in de huurprijs.
 5. 5
  Bereid de ruimte voor een huurder. Maakt niet uit hoe schoon je huis en specifieke verhuur kamer bent, tenzij u onlangs hebt geleegd de hele kamer te reinigen, inspecteren, en reparaties, moet u een aantal voorbereidende werkzaamheden te doen op de verhuur kamer. Om dit te doen:
  • Leeg de kamer. Verwijder alle persoonlijke spullen, decoraties, wandkleden en meubilair uit de kamer. Dit omvat alles in de kast.
  • Was de muren, het plafond, plinten, en trim. Met behulp van vloeibaar afwasmiddel of handzeep en warm water, grondig wassen de muren, plafonds, plinten, en trim met een doek of spons.
  • Reinig alle lampen en schakelaars. Verwijder alle lampen en glas armaturen aan het plafond of wand verlichting, en was de armaturen met water en zeep, daarna goed drogen. Reinig het armatuur met uw favoriete glas of allesreiniger, vervang dan de bollen en glas armaturen. Vegen van alle schakelaars en switch platen met een desinfecterend schoonmaakmiddel zoals bleekwater schoner.
  • Wassen alle deuren. Was de deuren met water en zeep en desinfecteer beide zijden van de deurknop en alle handvatten of trekt.
  • Maak alle nodige reparaties aan wanden, kastdeuren, plafonds, armaturen, of ramen. Dit geldt ook voor het invullen van gaten, re-opknoping scheef of moeilijk te openen / sluiten deuren, schroeven, en het vervangen van ontbrekende bekleding of vloerbedekking.
  • Reinig de vloer. Vacuüm en shampoo tapijt en vegen en dweilen alle andere soorten vloeren.
  • Kies de meubels voor de kamer en beweeg ze inch Zorg ervoor dat de meubels die u kiest is schoon, in goede staat, overeenkomt met de andere stukken in de kamer, en past in de kamer goed, waardoor er nog voldoende ruimte om te bewegen.
 6. 6
  Opstellen van een huurovereenkomst. Uw overeenkomst moet de volgende informatie bevatten:
  • Beschrijving van het pand. Dit moet onder meer het adres van de woning, de specifieke ruimte gehuurd te worden (bijvoorbeeld "2e verhaal kleine blauwe kamer" of "1e verdieping achterste slaapkamer"), en welke kamers worden beschouwd als gemeenschappelijke ruimtes waar de huurder toegang zal hebben.
  • Informatie over de huurprijs. Het bedrag van de huur, hoe vaak het moet worden betaald (wekelijks of maandelijks), en het gevolg dag of datum (bijvoorbeeld elke vrijdag of op de 1ste van elke maand). Je moet ook de dag of datum waarop huur zal worden overwogen laat en wat voor soort late betaling in rekening gebracht zijn. Als je hebt besloten om uw huurder te werk te doen rond het huis, zoals het maaien van het gazon, het bereiden van maaltijden, of oppas, in plaats van het betalen van een deel van de huur, wil je deze informatie ook.
  • Looptijd van de huurovereenkomst. Zorg ervoor dat u de looptijd van het huurcontract vermeld in uw overeenkomst. Bijvoorbeeld, zal u wilt opgeven als het een maand tot maand huur of een 1 jarige huurovereenkomst. Je moet ook de huurders bewegen in datum, of de datum waarop hij of zij bezit van de ruimte kan nemen vermelden.
 7. 7
  Maak een lijst met huisregels. Maak een lijst met huisregels te hechten aan de huurovereenkomst. Dit zal ervoor zorgen dat uw huurder is duidelijk over wat je verwacht en wat je zal toestaan. Zorg voor een ruimte op de Huisregels voor de huurder te ondertekenen, zeggen dat hij of zij begrijpt de regels en stemt ermee in zich te houden aan hen. Sommige dingen die u wenst aan te gaan in de Huisregels omvatten:
  • Roken. Staan jullie roken in uw huis? Zijn er bepaalde rookruimtes? Of weet gij niet toestaan ​​roken op uw eigendom op alle?
  • Alcohol. Is uw huurder vrij om alcohol te drinken door-out van de gemeenschappelijke ruimtes van het huis, of moet hij of zij beperken enig alcoholgebruik naar zijn of haar kamer? Bent u tegen uw huurder het drinken van alcohol op uw eigendom op alle?
  • Gasten. Hoe voel je je over uw huurder zijn of haar vrienden uitnodigen dan? Hoe zit het met overnachtende gasten? Zijn gasten gratis gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimtes van het huis, of moet uw huurder bewaar ze in zijn of haar kamer?
  • Gebruik van gemeenschappelijke ruimtes. Zijn er uurs beperkingen voor het koken of de was doen? Zo zal u toestaan ​​dat uw huurder om de was te doen op elk moment? Gebruik van de keuken in het midden van de nacht? Televisie kijken in de woonkamer op elk moment?
 8. 8
  Zoek een huurder. Plaatsen advertenties ("advertenties") waar je de meeste kans om een ​​huurder of huisgenoot die past bij uw behoeften. Wees zo specifiek mogelijk over de kamer te huur; bevatten informatie over meubilair, privileges, en voorzieningen die zijn inbegrepen bij de kamerprijs. Sommige plaatsen om te overwegen het plaatsen van advertenties zijn onder meer:
  • Plaatselijke hogeschool of universiteit papier. Als u op zoek bent naar jongere huurders, adverteren op de plaatselijke universiteit.
  • Kerk en buurthuis bulletin boards. Als u op zoek bent naar een oudere huisgenoot, overwegen het plaatsen van advertenties in plaatselijke kerken of buurthuizen.
  • Kranten. Algemene circulatie kranten zijn een goede plek om te adverteren voor een kamer.
  • Online. Websites zoals Roomates.com en bieden hulp voor mensen op zoek naar een kamer te huren of om een verhuren.
 9. 9
  Screenen de kandidaten. Naar alle waarschijnlijkheid, zal meer dan een potentiële huurder reageren op uw advertenties en u zult uw keuze van de huurders. Aan de aanvragers te screenen om de beste huurder kiezen:
  • Vragen om een ​​bewijs van inkomen. Dit kan onder meer salaris stubs, inkomen vorig jaar belastingaangiften, of een brief van de werkgelegenheid beschrijven datum van de potentiële huurder van de huur, wekelijkse uren, en snelheid van betalen.
  • Verzoek verhuurder of persoonlijke referenties. Indien de aanvrager eerder heeft gehuurd, vraag om zijn of contactinformatie haar vorige huisbaas. Als hij of zij nooit eerder heeft gehuurd, verzoeken de contactgegevens voor twee of drie hoogleraren, werkgevers, of vrienden die een persoonlijke referentie kan bieden.
  • Plannen een interview. Ga zitten met elke kandidaat en bespreken de woning, kamer, de regels van het huis, zijn of haar dienstverband, werkschema, hobby's, en iets anders dat zal je helpen om te bepalen wie de juiste huurder voor u.
 10. 10
  Uitvoeren van de huurovereenkomst en vraag uw nieuwe huurder om de huisregels te ondertekenen. Bevestig de Huisregels van de Overeenkomst en uw nieuwe huurder een kopie van de overeenkomst en de sleutel.

Waarschuwingen

 • In sommige gebieden, moet u beschikken over een inspectie uitgevoerd op de kamer voordat je het kunt huren. Contact op met uw advocaat of uw lokale woningmarkt bevoegdheid om te bepalen of dit nodig is.