Wkonl

Hoe huren na een ontruiming

Het huren van een appartement na een ontruiming kan moeilijk zijn. Potentiële verhuurders zijn bang om te verhuren aan u, omdat ze denken dat je misschien niet in staat om huur te betalen, of zullen hun eigendom beschadigen of anderszins schenden van de voorwaarden van de huurovereenkomst. De eigenaar woning bekijken van uw verhuur aanvraag kan uw huur geschiedenis gegevens toegang via een huurders vereniging of spreken met uw voormalige verhuurder direct. Bovendien, als de ontruiming was een gevolg van onbetaalde geld verschuldigd aan uw verhuurder, het kan worden opgenomen op uw credit verslag.

Stappen

Hoe huren na een ontruiming. Vermijd het aanvragen van een nieuw appartement meteen als mogelijk, om jezelf de tijd om schoon te maken van uw financiële situatie als de ontruiming was voor de niet-betaling van de huur of de verschuldigde bedragen op schade aan eigendom van de verhuurder te geven.
Hoe huren na een ontruiming. Vermijd het aanvragen van een nieuw appartement meteen als mogelijk, om jezelf de tijd om schoon te maken van uw financiële situatie als de ontruiming was voor de niet-betaling van de huur of de verschuldigde bedragen op schade aan eigendom van de verhuurder te geven.
 1. 1
  Vermijd het aanvragen van een nieuw appartement meteen als mogelijk, om jezelf de tijd om schoon te maken van uw financiële situatie als de ontruiming was voor de niet-betaling van de huur of de verschuldigde bedragen op schade aan eigendom van de verhuurder te geven.
  • Als je leeft met een huisgenoot, heb je kamergenoot zet huurcontract van de nieuwe woning in het kader van haar naam en zet het hulpprogramma onder uw naam.
  • Betaal uw maandelijkse rekeningen op tijd om een ​​track record van het voldoen aan uw financiële verplichtingen vast te leggen. Dit is nog belangrijker als je achter op uw nutsvoorzieningen bij uw laatste appartement.
  • Hier krijg je een kopie van uw credit verslag van de drie grote credit rapportage agentschappen: Experian, Equifax en TransUnion. Onder de federale wetgeving, kunt u een gratis exemplaar van elk agentschap ieder jaar AnnualCreditReport.com vragen.
  • Maak financiële teruggave aan de verhuurder dat u uitgezet.
  • Na het terugbetalen van huur of andere verschuldigde bedragen, follow-up door het aanvragen van een kopie van uw credit verslag te zorgen dat de schuld werd verwijderd.
 2. 2
  Maak kennis met de eigenaar direct indien mogelijk. Als u wilt een woning beheerd door een groot verhuurbedrijf te huren, kunt u geen toegang tot uw verhuurder te voldoen.
 3. 3
  Maak een goede indruk op je eerste ontmoeting.
  • Tijd het bezoek adequaat als u breng uw kinderen mee naar de verhuurder te voldoen. Weet de benoeming vlak voor de lunch of een dutje tijd, wanneer de kinderen zijn waarschijnlijk moe en chagrijnig niet plannen.
  • Kleed jezelf en je kinderen in schone kleren. Uw persoonlijke uitstraling en hygiëne zijn een reflectie op de netheid de eigenaar kan van uw appartement verwachten.
  • Let op de eerste indruk die uw auto maakt. Net als je fysieke verschijning, het onderhoud van uw auto weerspiegelt ook van hoe goed je zorg voor eigendom te nemen. Een auto vol met vuilnis heeft een goede eerste indruk te maken.
  • Opdagen voor de geplande vergadering een paar minuten te vroeg.
  • Stel jezelf voor aan de eigenaar en kijk haar in de ogen, terwijl schudde haar hand.
 4. 4
  Vertel de verhuurder over de ontruiming probleem direct als het op uw credit verslag.
  • Misschien wilt u hem te vertellen over de ontruiming, zelfs als het niet op uw credit verslag. Te weten komen over het van je direct beter is dan het ontdekken van je verborg tijdens een antecedentenonderzoek.
  • Een verklaring voor de situatie, indien mogelijk. Bijvoorbeeld, vertel de eigenaar van een pand dat u door een periode van werkloosheid ging, een echtscheiding of andere levensveranderende situatie die kan worden weergegeven op uw credit geschiedenis.
 5. 5
  Bieden aan een grotere storting van contant geld dan de verhuurder zouden in het algemeen te verzamelen van een lager risico huurder te betalen.
  • Bieden aan de borg verdubbelen als materiële schade was een probleem met betrekking tot de ontruiming, of als u probeert om een ​​verhuurder te krijgen om een ​​twijfelachtige huisdier laten. Een grote borg kan een lange weg te gaan naar assuaging angsten van een verhuurder en het verhogen van uw kansen op het krijgen van het appartement.
  • Als uw ontruiming was voor de niet-betaling van de huur, aan te bieden aan huur een extra maand te betalen, op de top van wat de verzoeken verhuurder, worden in depot gehouden. Bijvoorbeeld, als de verhuurder wil een maand huur te houden als huur van de vorige maand, aan te bieden aan huur van een tweede maand betalen met dat geld zal worden gehouden.
  • Het aanbod van het extra geld kunnen meer nodig zijn als u op zoek bent om te huren van een particuliere verhuurder die alleen eigenaar is van een of twee appartementen. Hij kan niet in staat zijn om de financiële risico's zo veel als een grotere verhuurbedrijf met vele eenheden veroorloven.
 6. 6
  Huur een appartement uit een groot verhuurbedrijf, of in een groot appartement gemeenschap waar er wellicht minder beperkende richtlijnen voor screening van huurders.
 7. 7
  Wederopbouw van uw krediet en verhuur geschiedenis door het betalen van uw maandelijkse uitgaven op tijd.

Tips

 • Houd elke creditcard rapportage bureau direct, schriftelijk, als u betalen uit de schuld die leidt tot de ontruiming en het is nog steeds verschijnt als open schuld op uw krediet opnemen.

Waarschuwingen

 • Onbetaalde rechter-besteld uitspraken voor geld verschuldigd aan de verhuurder te huur, zal schade of lease overtreding, op uw krediet opnemen blijven voor zeven jaar, tenzij u de schuld te wissen en te laten verwijderen.
 • Er zijn vele andere rapporten consumenten dat sommige verhuurders hebben toegang tot door middel van verschillende verenigingen. Het record van de ontruiming, indien behandeld door een rechter, kan komen, zelfs als het niet op uw krediet opnemen.