Wkonl

Hoe kunt u uw stem stoppen schudden

Soms, de stemmen van mensen zijn van nature onzeker. Dat is ok. Stem van iedereen is anders en we moeten allemaal worden aanvaard. Als u het gevoel dat uw stem is te wankel, en het is niet natuurlijk, te volgen en te begrijpen deze eenvoudige stappen, en op uw manier, om een ​​niet-beverige stem!

Stappen

Hoe kunt u uw stem stoppen schudden. Dingen die je nodig hebt.
Hoe kunt u uw stem stoppen schudden. Dingen die je nodig hebt.
 1. 1
  Nerveus. Stemmen sommige volkeren 'kan wankel zijn omdat ze zenuwachtig over iets. Denk na over wat je nerveus bent over zou kunnen zijn. Wordt scholen beginnen binnenkort, en ben je nerveus omdat je blijven denken als je niet van plan om in dezelfde klasse als al je vrienden? Ben je zenuwachtig omdat je vriend of ouders boos op je is? Ben je bang omdat je in de problemen? Als u ja antwoordde op een van deze vragen, of om enkele vragen van uw eigen, kan uw stem wankel te zijn, omdat je blijven denken over die zenuwslopend problemen. Te kalmeren, lees artikel.
 2. 2
  Kalmeren. Als je een beetje gespannen, sluit de deur van uw kamer, zet alle elektronica of dingen die je kunnen afleiden, ging op je bed, sluit je ogen en denk goed na over uw situatie. Wanneer u uw situatie in je geest gelegd, denk aan een paar verschillende oplossingen. Stel je probeert die oplossing in je geest, en stel je het resultaat. Als u denkt dat er meer dan 50% kans dat het niet een goed resultaat zal zijn, probeer dan een andere oplossing. Als je denkt dat je de juiste oplossing, open je ogen, en repareren van je problemen Voorbeeld: Als u in een ruzie met je vriend, bel ze op en vraag of ze zouden willen naar het park of naar een cafe en praten. Als je kunt nergens voldoen. Praat rustig en zeker aan de telefoon. Als je zenuwachtig over te praten met hen zijn, denken over dit: Daarna zul je het probleem tussen jou en je vriend herstellen, zal je een vriend terug te krijgen en je zou een wankele stem na niet! Je hebt een leven om te leven, dus maak er het beste van te maken! "Stop met leven in angst! Maak een verandering!
 3. 3
  Zere keel. Denk na over de vraag of je een zere keel. Als je wel een zere keel, kan uw stem anders klinken voor een tijdje. Lees ontdoen van een zere keel. Als je denkt dat je een zere keel voor een lange tijd, naar de dokter gaan.
 4. 4
  Drogen. Als je keel droog is, dat zou de reden zijn waarom je een wankele stem. Drink veel water. Tenminste 6-8 glazen per dag! Water helpt houden u gehydrateerd!
 5. 5
  Kamer. Zorg ervoor dat je kamer niet te droog is. Het kan opdrogen je keel, en dat kan de reden zijn waarom je keel is wankel. Als het droog is, zet dan een emmer water of wat dan ook zal werken voor je keel niet droog te zijn. Houd een glas water naast je bed 's nachts. (Gewoon niet knock it down!)
 6. 6
  Gas en vervuiling. Als je inademt gas een stuk, kan dit een andere reden waarom je keel droog en / of wankele kunnen zijn. Als nochtans mogelijk, probeer niet te ademen in zoveel rook.
 7. 7
  Spreken. Spreek duidelijk en sterk. Niet te sterk, dat al het bloed gaat naar je hoofd, maar duidelijk spreken. Probeer het nu. Hoe is het?

Dingen die je nodig hebt

 • Vertrouwen