Wkonl

Hoe maak je een belasting retentierecht certificaat kopen

Als je bereid bent om je huiswerk te doen, kunt u een groot rendement op uw geld te verdienen zonder al te veel risico.

Stappen

Hoe maak je een belasting retentierecht certificaat kopen. Maak een lijst van alle de provincie gerechtsgebouwen je bereid bent om te bezoeken bent.
Hoe maak je een belasting retentierecht certificaat kopen. Maak een lijst van alle de provincie gerechtsgebouwen je bereid bent om te bezoeken bent.
 1. 1
  Maak een lijst van alle de provincie gerechtsgebouwen je bereid bent om te bezoeken bent. Adres, telefoonnummer en website. Een bron die u kunt gebruiken is de Nationale Vereniging van Provincies (NACO) website is Vind een County "kaart. NACO is de enige nationale organisatie die provincie regeringen vertegenwoordigt in de Europa.
 2. 2
  Bel of ga naar elke gerechtsgebouw en vraag de penningmeester hoe faillissementen en fiscale defaults worden behandeld. Het verschilt per provincie. Sommige provincies hebben geen belasting retentierecht certificaten te verkopen, maar zij verkopen fiscale daden. Soms is het proces is zeer complex.
  • Indien de rechter huis heeft een bibliotheek, vraag de penningmeester welke sectie van de wet is te vinden in, en bestuderen de wetboeken om de details hoe de belasting pandrechten worden behandeld in die provincie te krijgen. U mag in staat zijn om het onderdeel online te vinden.
  • Als alternatief, het huren van een lokale advocaat die belasting retentierecht zaken heeft behandeld om het proces uit te leggen voor een paar uur.
 3. 3
  Preregister voor de belasting retentierecht verkoop van uw keuze. Verkopen zijn meestal een keer per jaar. Meestal moet u in persoon. Sommige staten zijn nu houden hun belasting retentierecht veilingen online, zoals Arizona.
 4. 4
  Ontdek de beschikbare betalingswijze voor de pandrechten. Ofwel je een bod beneden de rente, bod van de hoeveelheid, of hebben een round robin of loterij type verkoop. Ontdek van tevoren wat voor soort verkoop de provincie houdt.
 5. 5
  Doe je huiswerk:
  • Kijk naar de verslagen van de woning u biedt voor en door het rijden om te zien wat het is, in sommige staten kun je soms eindigen met de woning als de eigenaar niet de belastingen te betalen.
  • Rekening houden met de risico's die zouden kunnen kwetsen rendement op uw investering. Er zijn veel dingen die het vastgoed dat uw investering waardeloos of een verplichting ruggen kan maken. Het huis op het terrein kon afbranden, de huidige bezitter kon vernietigen, kon er milieuverontreiniging zijn, kan het beslag worden genomen vanwege criminele activiteiten op het terrein, etc. (Er zou een IRS pandrecht op de woning te zijn, echter, provincie belasting pandrechten supercede zelfs IRS pandrechten) Er is ook de potentiële kosten van afscherming en verdrijven het overblijfsel in bezit heeft;. zou je ook te maken met een eerste gevecht in faillissementsrechtbank.
 6. 6
  Woon de belasting retentierecht verkoop, en controleer de juistheid van de provincie lijsten.
 7. 7
  Zorg ervoor om uit te vinden van de wetten en de timing van de belasting retentierecht verlossing.
 8. 8
  Het kopen van fiscale attesten over-the-counter: De beste manier om de concurrerende biedingen op de jaarlijkse belasting verkoop, die zou kunnen vernietigen ofwel de maximale potentiële opbrengst of de buitengewone veiligheid die een belegger zou kunnen krijgen bij het ​​kopen van een fiscaal attest te vermijden, is om dergelijke kopen certificaat over-the-counter. In staten als "pure certificaat staat" (met bepaalde uitzonderingen zoals Missouri), kan deze fiscale attesten bij de jaarlijkse belasting verkoop niet verkocht worden gekocht over de toonbank. Er zijn uitzonderingen, maar dit wordt meestal gedaan op het provinciaal niveau. Beleggers kopen ze uit dezelfde ambtenaar die de jaarlijkse belasting verkoop verricht, en uitzonderingen ook van toepassing in bepaalde staten.

Tips

 • Wees niet verlegen. Spreken om zo veel van de andere bieders als je kan bij de verkoop voor meer informatie.
 • Merk op dat claimt van 18% volledig beveiligd rente op grote leningen zijn grotendeels, maar niet volledig, vals. Meestal wat je vindt is nogal klein 40€ 0,00 wanbetalingen op riool rekeningen die zal worden betaald de volgende factureringscyclus. Is het de moeite waard het besturen van een uur voor een schot op 18% op 40€ 0,00 voor 3 maanden?

Waarschuwingen

 • Uw investering is niet vloeibaar.
 • Veel mensen kopen belasting pandrechten en hypotheekbrieven verwacht om een ​​huis te krijgen als de belasting niet wordt betaald. Zelden heeft het pand gaan in afscherming, wat niet betekent dat het onderpand is een slechte investering, maar ga niet in het denken je een huis uit te halen.