Wkonl

Hoe maak je een eco-vriendelijk vakantie te plannen

Het nemen van een eco-vriendelijke vakantie kan u helpen om uw steentje bij te dragen aan de hoeveelheid kooldioxide die in het algemeen wordt vrijgegeven in de lucht toen op vakantie te verminderen, waardoor je vervuiling en opwarming van de aarde invloed verminderen. Andere overwegingen zijn zuinig omgaan met hulpbronnen, het ondersteunen van levensonderhoud lokale bevolking en ervoor te zorgen dat je voetafdruk kleiner is dan anders het geval zou zijn als je nam een ​​vakantie zonder deze dingen bedenken.

Bij de planning van een eco-vriendelijke vakantie, is het belangrijk om te beginnen met uw methoden van vervoer en de plaatsen waar je verblijft, zoals hotels of resorts die praktijk groen wonen methoden, zoals recycling en misschien zelfs het gebruik van hernieuwbare energiebronnen. Uw bestemming is ook de sleutel om je eco-vriendelijke vakantie ervaring - door te kiezen voor een locatie waar u kunt deelnemen aan activiteiten buitenshuis en andere evenementen die bijdragen aan groen wonen, steunt u de inspanningen van die landen en organisaties proberen om de verhoging van eco- vriendelijkheid van hun praktijken.

Stappen

Hoe maak je een eco-vriendelijk vakantie te plannen. Benadering van plan een eco-vakantie als een leuke oefening.
Hoe maak je een eco-vriendelijk vakantie te plannen. Benadering van plan een eco-vakantie als een leuke oefening.
 1. 1
  Houd het simpel. Reizigers die willen eco-bewust te zijn tijdens het reizen kan soms het gevoel dat het toevoegen van nog een andere laag van "to-do's" is overweldigend. Toch verantwoordelijke eco-reizen is niet moeilijk en het is over het algemeen over het feit attent:
  • Reis zo licht als je kunt
  • Kies vervoer dat uw impact minimaliseert
  • Verblijf in accommodatie die tot doel heeft de impact ervan op het milieu te minimaliseren
  • Kies vakantie-activiteiten die zijn eco-vriendelijk
  • Wees je bewust dat je kleine acties doen oplopen, zoals het loskoppelen van uw oplader wanneer het klaar is
  • Houd rekening met de sociale gevolgen en ondersteuning van de lokale economie, interactie adequaat met de lokale bevolking en, indien mogelijk, bijdragen aan lokale milieuprojecten op een bepaalde manier.
 2. 2
  Benadering van plan een eco-vakantie als een leuke oefening. Er is geen noodzaak om een ​​haar hemd mentaliteit over eco-vakanties hebben. Milieuvriendelijke accommodatie en activiteiten zijn nu gemeengoed en hebben vaak zeer hoge normen. Het is gemakkelijk om eco-reizen kansen met behulp van het internet, dus je hoeft niet naar de harde manier meer onderzoek. En er is ook een waaier van prijzen van budget tot top end prijzen, zodat u kunt kiezen voor de prijs op basis van uw beschikbare middelen en hebben nog steeds een geweldige ervaring.
 3. 3
  Vraag voor borging van de kwaliteit voordat je gaat. E-mail en internet maken het gemakkelijk om te vragen op voorhand voor de kwalificaties of de accreditatie van de plaatsen die u wilt bezoeken en verblijf in. Voorkeur aan plaatsen die de erkenning van onafhankelijke auditors gebruiken in plaats van alleen de vermelding "eco" in de voorkant van hun diensten. Controleer altijd de etiketten aan greenwashing te voorkomen.
  • Check out de International Ecotourism Society op voor meer informatie over de kwaliteitsbewaking van uw eco-vakantie keuzes. Deze site biedt een interactieve online directory om u te helpen.

Plan om te reizen licht

 1. 1
  Pack licht. Lichtere bagage van passagiers vermindert de uitstoot brandstof, plus het zal u toelaten om extra bagage kosten, transportkosten en je zult minder dingen zorgen te maken over het bewaken en uitvoeren hebben voorkomen. Een aantal ideeën om u te helpen zijn onder andere:

Plan milieuvriendelijk transport methoden

 1. 1
  Proberen om zo veel reizen zo vaak als de gemiddelde lokale doet - met het openbaar vervoer. Het is nog beter als je kunt krijgen om uw bestemming met het openbaar vervoer, treinen en bussen zijn een aangewezen methode voor het krijgen van rond in vele plaatsen van de wereld - het reizen op deze manier helpt om de hoeveelheid koolstof vrijkomt in de atmosfeer te verminderen.
 2. 2
  Neem rechtstreekse vluchten of one-stop vluchten naar uw bestemming als u verplicht bent om te reizen per vliegtuig. Vliegtuigen sturen meer koolstof in de lucht dan elke andere wijze van transport, en is vaak schadelijker voor het milieu als gevolg van verontreinigende stoffen wordt vrijgegeven op grote hoogten. opties.
  • Altijd de voorkeur aan langer verblijf op uw bestemming in plaats van veel lucht reizen naar verschillende locaties. Indien mogelijk, te voorkomen dat reizen per vliegtuig eenmaal op uw bestemming - gebruik van andere minder brandstof-intensieve betekent zodra je op de bestemming.
 3. 3
  Gebruik milieuvriendelijke methoden vervoer bij aankomst op uw bestemming. Wandelen, fietsen, en het gebruik van het openbaar vervoer zijn ideale manieren om te reizen groen, in tegenstelling tot het besturen van een huurauto of het nemen van taxi's terwijl hij op vakantie.
  • Informeer bij uw hotel of resort om te bepalen of fietsverhuur, trams of shuttles zijn beschikbaar gedurende uw verblijf te gebruiken.

Zoek eco-vriendelijke hotels en resorts

 1. 1
  Kies hotels die praktijk groen wonen technieken. Veel hotels hebben eco-vriendelijk geworden waarin ze bieden niet giftig beddengoed, gebruik van hernieuwbare energie, gebruik van niet-giftige schoonmaakmiddelen, en bevatten recycling faciliteiten. Sommige hotels ook aandringen op het bedienen van biologische maaltijden en het gebruik van recyclebare producten. Online zoekopdrachten hebben het veel gemakkelijker om deze plaatsen te vinden gemaakt, en er zijn vaak boeken in de bibliotheek die zorgen voor een round-up van groene hotels en resorts over de hele wereld.
  • Als het niet duidelijk uit de website of brochure informatie, rechtstreeks contact opnemen met hotels om te informeren of ze bieden groene en milieuvriendelijke accommodaties. Over het algemeen is dit een belangrijk verkoopargument functie nu, dus de meeste zullen duidelijk maken in hun promotiemateriaal.
 2. 2
  Vinden en resorts op het internet. Bijvoorbeeld, een lijst van eco-vriendelijke resort opties is beschikbaar op de "Boston Mama Today's" website die aan u wordt verstrekt in de sectie Bronnen van dit artikel. Veel blogs geschreven door eco-bewuste reizigers zullen u uitstekend inzicht in plaatsen om te verblijven en kan onder meer aanbevelingen te geven.
 3. 3
  Zorg ervoor dat het hotel verblijft u op publiekelijk adverteert zijn eco-vriendelijk en heeft een lijst van functies en diensten die te rechtvaardigen zijn zijn eco-vriendelijk.

Plan groen te leven op uw plaats van verblijf

 1. 1
  Oefen groen wonen, terwijl in uw hotel, resort of andere verblijfplaats. Naast een verblijf in een eco-vriendelijke plek, kunt u uw steentje bijdragen aan de milieu-impact van uw reis te minimaliseren. Dingen die je kunt doen om te helpen zijn:
  • Hergebruik beddengoed en handdoeken. Als het hotel biedt dit als een functie, moet u doen als u daarom dat de items zijn niet meeslepen door schoonmakers elke dag genomen.
  • Recycleren alle producten die recyclebaar. Als de plek je verblijft in niet lijkt te hebben recycling faciliteiten, informeer bij de receptie over waar je ze kunt vinden. De meeste groene hotels en resorts zullen gebruiken op de kamer of in de omgeving recycling bakken om u te helpen.
  • Alleen kosten zo veel als nodig is en verwijder de lader uit het stopcontact. Zodra de lader geeft aan dat de batterijen zijn opgeladen, waardoor ze in elk langer is een verspilling van energie.
  • Was je kleren met de hand in uw kamer of gebruik een efficiënte lokale wasserette in plaats van toevlucht te nemen tot schoonmaakdiensten drogen.
  • Schakel verlichting en apparatuur voor het verlaten van de kamer. Wanneer in uw kamer, mag u alleen die lampen en apparaten die je echt nodig hebt om te gebruiken. Misschien kunt u een venster te openen in plaats van het inschakelen van de airco, of gebruik gewoon een nachtkastje licht in plaats van de plafondlamp.
  • Behandel water als de kostbare hulpbron die het is. Gebruik alleen zoveel als je nodig hebt om te douchen / baden en om je tanden schoon te maken en te spoelen. Als het hotel of resort ervaart watertekorten, volgt u de instructies voor het opslaan van water, zoals aangegeven door de inrichting. Doe je iets om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen genieten van wat je te genieten.
  • Deel boeken in plaats van het kopen van nieuwe. Zodra u uw boek hebt gelezen, laat het op de plaats van het verblijf voor de komende reiziger te genieten. Veel plaatsen bieden nu voor deze uitwisseling van boeken, zodat u op te halen een nieuwe gratis om te lezen ook.

Plan eco-vriendelijke vakantie activiteiten

 1. 1
  Uitvoeren van een verscheidenheid van openlucht activiteiten waarmee u de bestemming zien en houden je zo goed passen. Buiten zijn en het nemen van wandelingen en wandelingen rond parken, steden, en in andere natuurlijke elementen zullen voorkomen dat u om energie en andere hulpbronnen vaak nodig voor binnenactiviteiten gebruiken. Het zal er ook voor zorgen dat je bij de bestemming uit de eerste hand zien en voelen een deel van wat de lokale bevolking te ervaren.
  • Spreken met een vertegenwoordiger in uw hotel of resort voor begeleiding en aanbevelingen over de lokale activiteiten die u kunt ervaren dat optreden buiten en die zijn eco-vriendelijk.
  • Bezoek de "Independent Traveler" website in de sectie Bronnen van dit artikel worden vermeld, dan scroll naar beneden naar het gedeelte "Eco-Friendly Tour Operators." Elke schakel binnen deze categorie brengt u naar een bedrijf dat is gespecialiseerd in eco-vriendelijke tours over de hele wereld in meerdere provincies.

Ondersteuning van de lokale bevolking

 1. 1
  Wees je bewust van de sociale effecten van uw reis. Sociale en milieueffecten zijn met elkaar verbonden en het is belangrijk om attent van beide. Let op de lokale wegen en respect van hen. Luister meer dan je praat en dompel je onder in de ervaring. Het is nuttig om wat achtergrond informatie over de cultuur, geschiedenis, aardrijkskunde en overtuigingen van de bestemming die u hebt gereisd om te leren. Dit zal u toelaten om beter te waarderen wat je te observeren en zal er ook voor zorgen dat u niet per ongeluk iemand beledigen. Dit is gewoon een geval van een "goede gast".
  • Vraag altijd voordat het maken van close-up foto's van mensen. Het is beleefd en in een wereld waar de camera's zijn nu overal, het onderscheidt u zich als iemand die de waardigheid van de menselijke proefpersonen erkent.
 2. 2
  Ondersteuning van de lokale economie zo veel als je kunt. Eten in restaurants lokaal eigendom, betuttelen lokale activiteiten, zoals boeren lopen paardrijden activiteiten en de inheemse bevolking neemt je mee op begeleide expedities naar het land te zien zoals ze doen en zoeken naar authentieke lokaal gemaakte souvenirs gemaakt uit hernieuwbare bronnen.
  • Bezoek aan boer markten en lokale supermarkten kunnen helpen ondersteunen lokale bevolking terwijl het verminderen van impact op het milieu.
  • Huur waar mogelijk plaatselijke gidsen.
 3. 3
  Deelnemen aan een milieu-programma dat uw vakantie locale goede komt. In sommige gevallen, afhankelijk van waar u reist, kunt u vrijwilliger voor activiteiten op het milieu of die steun lokale bedrijven te verbeteren.
  • Bezoek de "Earth Times" website aan u verstrekt in de sectie Bronnen van dit artikel, klik dan op de link "Eco-friendly vakanties" leest in het lichaam van dat artikel. U wordt omgeleid naar een website die verschillende vakantiebestemmingen en landinstellingen die groene activiteiten te bieden heeft.

Uw impact in het algemeen te minimaliseren tijdens het reizen

 1. 1
  Denk aan de vele andere manieren waarop u zou kunnen om uw impact te minimaliseren tijdens het reizen en het plan dienovereenkomstig. Sommige van deze manieren zal niet zichtbaar zijn voor u totdat u daadwerkelijk reist, dus klaar om uw aanpak aan te passen als je gaat. Een paar van de dingen die je zou willen overwegen op voorhand zijn onder andere:
  • Vermijd het gebruik van wegwerp containers en items waar mogelijk. Eten op plaatsen die ofwel hebben milieuvriendelijke opties of waar u uw eigen herbruikbare container kunnen gebruiken.
  • Neem een ​​flesje voor je water en vermijd het kopen van flessen water, waar het veilig is om dit te doen. Waar het niet veilig is om dat te doen, in ieder geval zien of het mogelijk is bij te vullen een herbruikbare fles op veilig water locaties. Alleen toevlucht tot gebotteld water waar uw gezondheid veilig te stellen.
  • Blijf op de wandelpaden, niet culturele artefacten en dergelijke raken wanneer verteld niet om en gebruik uw gezond verstand over het behoud van de menselijke en natuurlijke erfgoed.
  • Verpak het in en pak het uit. Laat uw prullenbak ergens dan de correcte verwijdering plaatsen.
  • Koop nooit plantaardige of dierlijke producten die worden bedreigd.
  • Overweeg compenseren uw onvermijdelijke ecologische voetafdruk. Kies een gerenommeerde koolstofcompensatieprogramma programma om dit te doen.

Tips

 • Als u wilt een eco-vriendelijke vakantie vergelijkbaar met een te nemen "road trip," overwegen om een ​​mooie treinreis cross-country of via een specifieke regio. Bijvoorbeeld, als je woont in de Europa, kunt u een mooie treinreis vakantie te nemen langs de lengte van de Pacifische kust of door de Rocky Mountains.
 • Abonneren op milieuvriendelijke reizen tijdschriften, lijst servs en websites om meer tips over eco-reizen en milieuvriendelijke vakanties te krijgen. Voorbeelden van eco-reizen magazines en websites zijn "Groene Reis Aarde" en "Eco Tourismlogue." U kunt ook naar uw Internet-zoekmachine en voer trefwoorden zoals "eco-vriendelijke vakantie tijdschriften" om extra publicaties.
 • Pak eco-vriendelijke producten om mee te nemen naar uw vakantiebestemming te dragen aan uw groene ervaring, zoals herbruikbare waterflessen, oplaadbare batterijen, biologisch afbreekbaar toiletpapier, en je eigen aanbod van shampoo en zeep. Brengen van deze items zal helpen bezuinigen op stortplaatsen of ongezuiverd rioolwater op uw reisbestemming.