Wkonl

Hoe maak je een goede prefect

Steeds een prefect is een geweldige manier om tijd te eindigen op uw school, en is een enorm voordeel voor u in de toekomst. Uit onderzoek blijkt dat veel succesvolle zakenmensen gehouden verantwoordelijke posities terwijl ze op school, en de school prefect ziet er geweldig uit op iedereen CV. Dus als je een van de gelukkigen, gefeliciteerd!

Stappen

Hoe maak je een goede prefect. Ondersteunen jongere leerlingen.
Hoe maak je een goede prefect. Ondersteunen jongere leerlingen.
 1. 1
  Handhaven. Prefecten hebben voordelen ten opzichte van leraren in dat de jongere kinderen kijken naar hen, en dus het bijhouden van de regels is een veel gemakkelijker klus voor prefecten dan is het voor leerkrachten.
 2. 2
  Help medewerkers. Prefect is een van de top rollen een student kan hebben op een school. U werkt nu met de docenten om een ​​betere plek om te leren maken, en een volwassen, behulpzaam prefect is zeker te vertrouwen.
 3. 3
  Ondersteunen jongere leerlingen. De wetenschap dat er prefecten bereid om te helpen zal zeer geruststellend om nieuwere leerlingen, en zij zullen op u rekenen om te voldoen aan hun verwachtingen als iemand die hen kan helpen.
 4. 4
  Aanspreekbaar. De prefect en zal het meest respect te krijgen. Het bieden van hulp aan degenen die nodig zou kunnen hebben is beter dan wachten om te worden gevraagd, en vaker wel dan niet uw aanbiedingen zullen worden opgenomen waarderend.
 5. 5
  Worden betrokken. Prefecten krijgen veel verantwoordelijkheid in de vorm van het organiseren en actief evenementen voor ouders en leerlingen van de school. Het verhoogt uw prefect profiel en imponeert onderwijzend personeel, en zet je ook goed van pas voor de toekomst. Hogescholen en werkgevers willen graag voorbeelden van mensen die betrokken zijn geweest bij vrijwilligerswerk schoolactiviteiten zien.
 6. 6
  Oefen goede communicatieve vaardigheden. De sleutel is om te zijn aanspreekbaar, of het nu gaat om studenten, ouders, of bezoekers. De bovenstaande stappen vereisen communicatie om duidelijk te zijn en.
  • Een zelfverzekerde prefect soms iets moet je leren hoe je geworden zijn. Ontmoeting met collega-prefecten, leraren, bezoekers en ouders kunnen helpen bij de opbouw van uw zelfvertrouwen binnen de school. Observeren hoe ze reageren op je, en je communicatieve vaardigheden te veranderen dienovereenkomstig te worden de beste prefect je kunt zijn.
 7. 7
  Geniet ervan! Veel nieuwe studenten zijn erg beïnvloedbaar, en voldoen aan een zelfverzekerde, nuttig prefect kunnen iets wat ze zullen herinneren wanneer ze van toepassing zijn voor de positie in de komende jaren.

Tips

 • Praat met andere prefecten in lokale scholen om te zien wat ze doen en als je kunt leren van hen. Zoeken naar andere prefecten met bezienswaardigheden zoals de Head Prefects Organisatie bij

Waarschuwingen

 • Als een taak of rol die u te veel of niet handig, het is veel beter om over te praten met je hoofd van het jaar dan gewoon niet je plicht te doen.
 • Weet wanneer je moet stoppen met het helpen. Als er een probleem dat u niet zeker weet of je moet oplossen, vraag dan een leraar.
 • Vergeet niet om net zo vriendelijk voor uw collega prefecten. Jullie zijn allemaal werken aan het helpen van dezelfde school en studenten binnen het, en met een goede communicatie tussen de prefecten uw werk een stuk gemakkelijker kan worden gemaakt.
 • Als u gezien breken of niet handhaven van de regels, zult u niet het verzenden van de juiste boodschap en zijn in gevaar van verlies van uw prefect-status. Zorg ervoor dat, zelfs als u niet de handhaving van de regels, je houden aan hen bent.
 • Gebruik het niet als een gelegenheid om andere studenten te intimideren en niet een pestkop niet. Omdat het een prefect maakt niet zijnde een bullebak te rechtvaardigen. Een prefect kunnen worden gemeld aan de school net als een pestkop kan, en elke prefect die misbruik maakt van haar status is waarschijnlijk worden verwijderd uit het team, evenals gestraft als een reguliere student zou zijn.