Wkonl

Hoe maak je een jongen die is boos op je maakt als je weer via tekst

Als je vecht met een man, of deed iets wat de man niet leuk, en als de man niet wil met je praten dit artikel zal u helpen dat op te lossen.

Stappen

Hoe maak je een jongen die is boos op je maakt als je weer via tekst. Denk aan de reden waarom deze man is gek.
Hoe maak je een jongen die is boos op je maakt als je weer via tekst. Denk aan de reden waarom deze man is gek.
 1. 1
  Denk aan de reden waarom deze man is gek. Is dit zijn schuld, of jouw schuld? Als het zijn, als hij boos kreeg bij u voor niets, of als hij boos op je is alleen maar omdat je niet iets wat hij wil deed, moet je gewoon vergeten over hem en verder gaan met het leven. Je hoeft niet jongens die je problemen zal geven of veroorzaken geen problemen tussen u en hem nodig hebt. Je moet echt zorgen dat als je deze kerel terug of niet wilt. En proberen om te weten of beseffen als hij is echt de moeite waard om terug te hebben.
 2. 2
  Geef deze man de tijd om af te koelen. Als deze man is boos op je, en als je iets deed om hem, niet praten, oproep of hem voor een paar dagen, misschien zelfs een week om te kalmeren en na te denken over alles wat er gebeurd tussen de twee van jou.
 3. 3
  Verontschuldigen. Als je iets verkeerds iets dat veroorzaakt de man om boos deed, of deed, kan hij nooit vergeven of wilt u meer als je niet verontschuldigen.
 4. 4
  Praten over wat er is gebeurd tussen de twee van jou. U moet omdat dat echt een grote hulp.
 5. 5
  Langzaam beginnen om dichter bij hem te krijgen, maar niet te snel komen. Langzaam beginnen om weer met hem praten. U kunt bijvoorbeeld beginnen met te zeggen "hallo" of "hey" als je hem ziet. "Hey whats up hoe gaat het met je", "He wat doe je ', of simpelweg gewoon zeggen" hey ": Als je niet de kans om hem te zien (in persoon) dan gewoon tekst hem of hem bellen en zeggen. Maar niet snel komen, omdat er iets fout kan gaan en het kan lastig zijn plotseling komen naar hem toe en zei: "OMG, raad eens wat er gebeurd!" een paar dagen of zelfs vlak nadat je net gevochten of nadat hij gewoon boos op je of iets dergelijks gekregen. Dus wees voorzichtig. Door deze stap, moet hij zijn afgekoeld een beetje, of in ieder geval begint te kalmeren.
 6. 6
  Zodra je dichterbij bent, beginnen te praten over hoe je vriendschap is elkaar en vertel hem wat je van hem. Zeg bijvoorbeeld: "Ik denk dat je zo'n goede vriend * Zijn naam * 'en zien wat hij doet. Dit zal je een hint geven om te zien of hij wil uw vriend weer of als hij van plan is op het zijn. Als hij lijkt nog steeds een beetje gek, back off voor een tijdje. Je wilt niet dat dit de verkeerde weg te gaan, of voor hem om deze op de verkeerde manier te nemen. Zeggen dat hij is een goede vriend, aardig, lief, of iets vergelijkbaar met die geeft hem een ​​hint dat u wilt stoppen met vechten, zijnde boos op elkaar, dichter, en zijn vrienden weer.
 7. 7
  Vraag hem of je twee vrienden wilt zijn, of als je vrienden weer zou moeten zijn. Praat met hem over deze en zorg ervoor dat jullie beiden zeker weten of het de moeite waard om weer vrienden te zijn. Omdat je al hebt geprobeerd, voel me niet neer als hij het niet aanvaardt. Gewoon verder gaan als hij je niet wil. Er is geen gebruik in het proberen om een ​​man terug te krijgen als hij niet je zelfs wilt.