Wkonl

Hoe maak je een lied schrijver te worden

Als u wilt een songwriter te zijn en schrijf je eigen liedjes-zingen zelfs hen-is dit de plek om te gaan. Gebruik deze stap voor stap instructies en je kunt een songwriter ster te zijn!

Stappen

Hoe maak je een lied schrijver te worden. Schrijf een kort liedje.
Hoe maak je een lied schrijver te worden. Schrijf een kort liedje.
 1. 1
  Luister en hou van muziek. Vertrouwd te raken met muziek en zang.
  • Luisteren naar muziek is als het lezen van een boek, hoe meer je leest, hoe meer je leert over muziek, u uw woordenschat te verrijken, stijlen en technieken te herkennen, word je geletterd. Probeer ook de stijlen die je niet wilt luisteren naar, zorg ervoor dat u kunt uw eigen stijl te vinden in elke stijl.
  • Wees alert tijdens het luisteren naar muziek, laat het niet als een luisteren proces, maar maken het een leerproces. Probeer het te voelen, proberen om elk moment te leren. Probeer te begrijpen waarom bepaalde instrumenten te spelen als dat, etc.
 2. 2
  Schrijf een kort liedje over iets wat je liefde.
 3. 3
  Proberen, proberen, proberen en proberen... dat is de weg naar succes. Niemand gaat om het schrijven voor je, je nodig hebt om het te proberen je eigen. Dus niet boos worden als er niets gebeurt, of wat je schrijft vreselijk is. Het begin blijft altijd op die manier, je moet proberen. Het is net als de eerste keer dat je probeert om iets te koken. De smaak is verschrikkelijk, dan van tijd tot tijd, kun je beter te maken. Hetzelfde is met de muziek, je gaat stap voor stap... Ten eerste, krijg je gebruikt om het instrument, geluid technieken... dan maak je de drums... dan komen er andere instrumenten toe te voegen u...
 4. 4
  Nu, als je een aantal korte melodieën, probeer ze langer en groter te maken... fantaseren.. hoe te beginnen en hoe te eindigen. Na het beluisteren van je muziek, luister naar een ander, draai dan terug naar jou te luisteren met een ander oor, proberen te verbeteren. Laat andere mensen, vriend of familieleden luisteren naar uw muziek. Vrienden zeggen meestal dat ze het leuk vinden, in werkelijkheid doen ze niet. Proberen om iemand die niet bang is om je muziek te bekritiseren, opschrijven wat ze zeggen, probeer suggesties horen van hen, zoals hoe de muziek, etc. verlengen vinden
 5. 5
  Al snel zul je een songwriter te zijn, misschien zingen aan de liedjes die je schreef dat op een dag kan de hele wereld houden en te luisteren.

Tips

 • Luisteren en proberen. Zing het lied of melodie aan vrienden.
 • Houd altijd een notitieboekje om liedjes te schrijven.
 • Gebruik je eigen ervaringen, of iets wat je hoog in het vaandel, want dan zal het meer natuurlijk zijn.
 • Laat jezelf gaan en uw woorden stromen, doe niet zo gespannen.
 • Luister naar veel muziek voor een aantal ideeën, maar niet plagiaat.
 • Het hebben van een cd-speler of een iPod of een mp3-speler kan je helpen.
 • Wanneer je voelt de drang om je liedje te zingen, wees niet bang, het is je nummer, en je kunt de melodie veranderen wanneer u wilt maar u het wilt!
 • Voelen wat er in je hart.

Waarschuwingen

 • Wees niet bang om te luisteren naar soorten muziek die je normaal niet luisteren