Wkonl

Hoe maak je een perfecte score op de SAT krijgen

De SATs kan een van de belangrijkste tests die u ooit zult nemen als student. Een sterke SAT score is een groot wapen in je arsenaal als je probeert te krijgen in een goede universiteit. En om die reden, kan het zat beginnen te lijken als een overweldigend en stressvolle taak. Het probleem veel studenten hebben is dat ze niet over een georganiseerd plan voor acing de test en in plaats daarvan ofwel proberen te veel te doen of belanden proppen op het laatste moment. Maar het krijgen van een perfecte score hoeft niet zo ontmoedigend zijn. Door het volgen van deze gids, kunt u komen met een werkbaar plan om u te helpen wind door deze test met vertrouwen en duidelijkheid.

Stappen

Hoe maak je een perfecte score op de SAT krijgen. Maak een lijst van wat je nodig hebt om te werken aan.
Hoe maak je een perfecte score op de SAT krijgen. Maak een lijst van wat je nodig hebt om te werken aan.

Deel een: zelfevaluatie

 1. 1
  Maak een lijst van wat je nodig hebt om te werken aan. Heeft u moeite met vierkantsvergelijkingen? Denk je vast komt te zitten op de grammatica vragen? Denk na over wat je nodig hebt om te verbeteren en laat meer tijd voor het in je studieplan. Niet alleen zal dit u helpen op dat specifieke onderwerp, zal het ook helpen om zich minder algemeen benadrukt.
 2. 2
  Vergeet niet uw sterke punten. Dit lijkt misschien contra-intuïtief, maar terwijl het is goed om aandacht te geven aan zwakke punten, wil je niet uit het oog wat je goed kan doen verliezen. Besteedt al je energie om die ongrijpbare perfecte score in het schrijven sectie kan je een aantal van deze fundamentele wiskundige vaardigheden die je onder je riem had vergeten. Het is ook belangrijk om jezelf eraan te herinneren dat je bent een intelligent persoon met vele sterke punten en slaan jezelf over de harde spul is alleen maar om u zich gestresst-out en incompetent wanneer het tijd is om de test te doen.
 3. 3
  Bepaal wat voor soort leerling je bent. Sommige mensen beter leren wanneer ze het probleem te lezen, anderen het beter doen als ze naar luisteren. Sommige mensen nodig hebben om het te visualiseren in hun hoofd. Denk na over hoe je informatie te leren en toepassen op je opleiding. Als je het beste leren tijdens het luisteren, luister dan naar wat lessen op CD terwijl u rijdt. Als je het beste leert door te kijken naar de woorden, dan ga je gang en maak verpakkingen van flashcards.

Deel twee: het plannen van uw studie sessies

 1. 1
  Gereserveerd dertig minuten tot een uur per dag te studeren. De tijd voor diepe, geconcentreerd studeren is in de maand (of maanden) voor het examen, niet op de avond ervoor. Studies tonen aan dat studeren voor langere perioden kennisvermeerdering meer dan korte vetmesting sessies.
 2. 2
  Stel doelen voor elke studie sessie. Wanneer we proberen om iets op lange termijn te bereiken, of het nu studeren of sporten of het schrijven van een roman, kan het erg makkelijk om te zeggen, "Oh, dit is te veel, ik doe het morgen." Het probleem met het assembleren van dingen uit, is dat het vinden van de motivatie om ze opnieuw te beginnen wordt het twee keer zo hard. Geef jezelf een korte, toegankelijke doel voor elke sessie. Bijvoorbeeld: "Ik zal een 75% krijgen op deze praktijk quiz," of "Ik zal eindigen schrijven van een kort essay vanavond."
 3. 3
  Beloon jezelf. Wanneer u uw doelstellingen te bereiken, ga je gang en verwen uzelf. Ga krijgen een ijsje. Speel een uur van je favoriete game. Ga raam winkelen bij een winkel in de buurt. Dit zal je motivatie hoog te houden.

Deel drie: het vinden en gebruiken van studie middelen

 1. 1
  Gebruik studieboeken. Het College van Bestuur, de officiële makers van de SAT hebben vrijgegeven The Official SAT Study Guide, dat is een goed startpunt voor uw SAT bronnen. Maar er is ook een overvloed aan studie boeken die er zijn voor studenten om uit te kiezen. Uw lokale en schoolbibliotheken zijn waarschijnlijk hebben een goede selectie dus bladeren door hen en zien welke je aanspreken.
 2. 2
  Gebruik de officiële SAT website. De website van College van Bestuur ( http://www.collegeboard.org ) omvat studietips, praktijk testen, een nieuwe SAT vraag van de dag, en de testdag simulatoren. Ze bieden ook een functie om u te helpen uw eigen persoonlijke studiegids, afgestemd op uw behoeften te plannen.
 3. 3
  Zoek een goede leraar. Prive-docenten kan een geweldige bron zijn, vooral voor studenten die niet weten hoe je goede studie gewoonten te oefenen. Er zijn veel bedrijven die private SAT tutoring, waaronder The Princeton Review, Kaplan en TestMasters bieden. U kunt ook vragen uw school begeleiding counselor die lokale tutoring service die ze aanraden.
 4. 4
  Gebruik praktijk testen. Er is een reden dat boeken en websites blijven aanbieden praktijk testen. Het is omdat er geen betere manier om erachter te komen wat er gaat worden op uw test. Wanneer u een praktijktest te nemen, doen alsof het de echte test. Zitten in een rustige ruimte waar er geen afleiding en tijd zelf. Niet vooruit te kijken naar de antwoorden op de achterkant van het boek. Aan het einde van de test, beoordelen wat je goed en fout deed.
 5. 5
  Lees tijdschriften en krantenartikelen. Oefen het lezen van lange, uitgebreide passages over een onderwerp dat je begrip zal testen. Probeer jezelf te rekken door het lezen over onderwerpen die je niet interessant vinden of niet veel over weten. Hebben dan iemand die test je wat je hebt geleerd of schrijf een korte analyse. Dit zal je dwingen om je aandachtsspanne te verhogen, analyseren van een onderwerp, en de praktijk dicht leesvaardigheid.
 6. 6
  Spelen leren spelen. Studeren hoeft niet altijd te voelen als een karwei. Afkoelen aan het eind van een lange sessie door het spelen van een wiskunde-of woordenschat spel op je computer. Dit zal niet alleen helpen uw vaardigheden, maar zal ook helpen te ontspannen.

Deel vier: de avond voor de test

 1. 1
  Weet de avond niet studeren voor de test. Neem een ​​vrije avond. Er is zoiets als burnout. Als je jezelf te veel burn out, kan je depressief, en beginnen te grote druppels in je scores te zien. Lees een boek, een film kijken. Ga voor een wandeling rond het blok.
 2. 2
  Hier krijg je een goede nachtrust voor de test. Het krijgen van een goede acht of negen uur slaap is essentieel voor de volgende dag het gevoel wakker en gezond.

Deel vijf: de ochtend van de test

 1. 1
  Eet een stevig ontbijt met veel vezels en eiwitten. Havermout, yoghurt, muesli en eieren zijn allemaal goede keuzes. Pindakaas is een goede bron van eiwitten. Vers fruit is een mooie aanvulling en geeft veel natuurlijke suikers. Vermijd verwerkte suikers en geraffineerde koolhydraten zoals die gevonden in donuts, muffins en andere broodjes, dat zijn waarschijnlijk u een korte energiegolf en een diepe "crash" later op de dag te geven.
 2. 2
  Weet precies waar uw testcentrum is en hoe lang het duurt om er te komen. Het laatste wat je nodig hebt is om zorgen te maken over of je laat voor het examen zal zijn. Heb je bestemming gepland uit van tevoren, zodat u zich kunt concentreren op kalm te blijven en herinneren je feiten.
 3. 3
  Niet te veel water of koffie niet drinken. Ongewenste badkamer pauzes neemt tijd weg van uw test dus gewoon drinken genoeg om jezelf gehydrateerd.

Deel zes: het nemen van de test

 1. 1
  Beantwoord de gemakkelijke vragen eerst. Verkrijg de vragen die je kent uit de weg eerst, zodat je meer tijd om te focussen op de uitdagende degenen zult hebben.
 2. 2
  Wees niet bang om vragen over te slaan. Soms je in een bijzonder moeilijke vraag en voordat je het weet, heb je net een kwartier krabben uit antwoorden op dat ene probleem. Als een vraag is net voorbij je vermogen om te raden, dan ga je gang en overslaan.
 3. 3
  Wees u altijd bewust van de tijd. Zelfs terwijl je werkt aan de test, zich bewust zijn van de klok. Weten hoeveel tijd je nog hebt en hoeveel vragen je moet doen. Dit zal u helpen voorkomen dat te veel tijd om een ​​bepaalde sectie of probleem.

Tips

 • Houd altijd een aanbod van scherpe potloden.
 • Niet tweede denk jezelf. Je eerste antwoord is statistisch gezien meer kans juist te zijn.
 • Denk niet dat het zal een week duren. het duurt ongeveer een paar maanden. Ook deze studie zal je beter op school te maken.
 • Leer te negeren afleiding. Het geluid van iemand neuriën, een tikkende klok, of een lawaaierige airconditioner kan allemaal beginnen te krijgen op je zenuwen en je afleiden van de test. Adem diep, kijkt neer op het papier, en te heroriënteren.
 • Beroep doen op je vrienden en familie in te laten heb je een stille studieruimte, of het nu in uw kamer, in de bibliotheek, of buiten.
 • Tempo jezelf altijd in de praktijk testen die je thuis of ergens anders. Het zal u helpen een hoop als het gaat om het nemen van de huidige.
 • Schakel uw mobiele telefoon wanneer je studeert. Het is gewoon een andere afleiding.
 • Houd een positieve houding. Een fout antwoord is niet het einde van de wereld.
 • Probeer je het hardst, welke score je je vrienden en familie zal trots zijn.